S-Pankki yhdistelylaina - Kilpailuta S-Pankin lainojen yhdistäminen

Kannattaako lainojen yhdistäminen S-Pankissa? Palvelumme avulla voi saada lainaa jopa 60 000 euroon asti. S-Pankki ei ole mukana Yhdistalaina.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

s-pankki yhdistelylaina & lainojen yhdistäminen
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea S-Pankin lainaa?

Hae yhdistelylainaa S-Pankista, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikä: Olet vähintään 21-vuotias.
 • Henkilötunnus ja asuminen: Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa.
 • Luottotiedot: Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
 • Tulot: Sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Yli 30 000 euron lainaan edellytetään kaksi hakijaa.

Lainaa voi hakea yhdessä verkkopankissa, jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä S-Pankin asiakaspalvelupisteellä.

S-Pankin asiakaspalvelijat palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-Marketeissa kautta maan.

Vakuudeton S-Laina on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille joustavuutta ja helppoutta heidän rahoitustarpeisiinsa. Tämä laina on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät vakuudetonta lainaa ilman takaajia.

Kilpailuta lainojen yhdistäminen useasta pankista ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella

Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan yhdistelylainatarjoukset jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon asti ja valita laina-ajan väliltä 1-15 vuotta.

Kuinka lainojen yhdistäminen toimii Yhdistalaina.comissa?

 1. Täytä ilmainen lainahakemus: Täytä ilmainen lainahakemus, jossa kerrot lainan määrän, halutun laina-ajan sekä muut tarvittavat tiedot.
 2. Kilpailuta yhdistelylainat: Yhdistalaina.com kilpailuttaa hakemuksesi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta saat parhaat mahdolliset tarjoukset. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä useisiin eri pankkeihin ja rahoituslaitoksiin.
 3. Vertaile tarjouksia: Saat pian useita yhdistelylainatarjouksia, joita voit vertailla keskenään. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan kuluihin, kuten todelliseen vuosikorkoon, sekä laina-aikaan ja kuukausierän suuruuteen.

S-Pankki ei ole mukana Yhdistalaina.comin kilpailutuksessa

Vaikka S-Pankki ei ole mukana Yhdistalaina.com -palvelussa, voit silti vertailla saamiasi lainatarjouksia S-Pankin tarjoamaan yhdistelylainaan. Tee tämä pyytämällä yhdistelylainatarjous myös S-Pankista ja vertaile sen ehtoja muihin saamiisi tarjouksiin.

Löydä paras yhdistelylaina

Yhdistämällä lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi voit säästää lainakuluissa ja selkeyttää talouttasi. Yhdistalaina.com -palvelun avulla voit helposti ja nopeasti kilpailuttaa yhdistelylainat jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja löytää juuri sinulle sopivan lainaratkaisun.

Muista vertailla tarjouksia huolellisesti ja ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset ennen päätöksen tekemistä.

S-laina lainamäärä ja takaisinmaksuaika

S-Laina tarjoaa lainaa 5 000–50 000 euroa, mikä tarkoittaa, että se sopii monenlaisiin rahoitustarpeisiin, kuten kodin remontointiin, auton ostamiseen tai lomamatkaan. Laina-aika on joustava, ja voit valita takaisinmaksuajan jopa 12 vuotta.

Näin voit räätälöidä lainan takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi.

S-lainan Korko

S-Lainan korko määräytyy Euribor 3 kk -viitekoron perusteella, johon lisätään asiakaskohtainen marginaali 4,50–14,99 %. Korko on siis vaihteleva ja riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, kuten luottokelpoisuudesta ja maksuhistoriasta.

Hyvä luottokelpoisuus ja maksuhistoria voivat auttaa saamaan edullisemman marginaalin.

S-lainalle ei tarvitse vakuuksia tai takaajia

Yksi merkittävimmistä eduista S-Lainassa on, että et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajaa. Tämä tekee lainan hakemisesta helpompaa ja nopeampaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä sopivaa vakuutta tai henkilöä, joka olisi valmis takaamaan lainasi.

S-lainan hakuprosessi

S-Lainaa voit hakea yksin kaikkien pankkien tunnuksilla 30 000 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää omia verkkopankkitunnuksiasi lainan hakemiseen, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia.

Voit myös hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, mikä voi parantaa mahdollisuutta saada paremmat lainaehdot.

S-lainan joustavuus takaisinmaksussa

S-Lainan takaisinmaksu on joustavaa, sillä voit koska tahansa lyhentää luottoa sovittua kuukausierää suuremmalla summalla tai maksaa koko luoton pois ilman erillisiä kustannuksia. Tämä antaa sinulle vapauden hallita lainasi takaisinmaksua oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Vakuudeton S-Laina on joustava ja helppo ratkaisu erilaisten rahoitustarpeiden kattamiseen. Sen avulla voit saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ja voit räätälöidä takaisinmaksun omaan talouteesi sopivaksi.

Joustavan hakuprosessin ja kattavan laina-ajan ansiosta S-Laina on houkutteleva vaihtoehto monille asiakkaille.

S-Pankki

S-Pankki on suomalainen pankki, joka on omistettu tarjoamaan asiakasomistajilleen laadukkaita ja kattavia pankkipalveluita. S-Pankin tavoitteena on auttaa asiakasta luomaan vauraampaa tulevaisuutta ja olla tukena niin arjen askareissa kuin elämän suurissa käännekohdissa.

Lainat ja rahoitus

S-Pankki tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja asiakkailleen. Voit hakea lainaa asunnon hankintaan tai pienempiin investointeihin.

S-Pankin asiantuntevat neuvonantajat auttavat sinua löytämään parhaan rahoitusvaihtoehdon tarpeidesi mukaan ja neuvovat sinua lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Säästäminen ja varainhoito

S-Pankki kannustaa asiakkaitaan säästämiseen ja tarjoaa erilaisia säästämisen mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi avata säästötilin tai sijoittaa rahastoihin.

Lisäksi, jos haluat hoitaa varallisuuttasi yksilöllisesti, voit liittyä S-Pankin varainhoidon asiakkaaksi ja saada henkilökohtaista neuvontaa omaisuutesi hallinnassa.

Maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut

S-Pankki tarjoaa osuuskauppojen asiakasomistajille maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut, kuten tili-, kortti- ja verkkopankkipalvelut. Tämä tarkoittaa, että voit hoitaa raha-asioitasi helposti ja vaivattomasti ilman lisäkuluja.

S-mobiili

S-Pankki on osa S-ryhmää ja tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisen S-mobiilisovelluksen, joka yhdistää S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhdessä paikassa. S-mobiilin avulla voit hoitaa raha-asioitasi, seurata bonuksiasi, hyödyntää etuja ja tehdä ostoksia missä ja milloin tahansa.

S-Pankki on kotimainen pankki, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakasomistajilleen parasta mahdollista palvelua niin arjessa kuin elämän käännekohdissa. Heidän monipuoliset palvelunsa, kuten lainat, säästäminen, varainhoito, maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut ja S-mobiili, tekevät raha-asioiden hoitamisesta helppoa ja vaivatonta.

S-Pankki kokemuksia

S-Pankin asiakkaat ovat jättäneet monenlaisia arvosteluja ja kokemuksia verkossa. Monet ovat tyytyväisiä S-Pankin helppokäyttöisiin ja monipuolisiin palveluihin.

Erityisesti S-mobiili-sovellus saa kehuja sen käyttäjäystävällisyydestä ja siitä, että se tarjoaa pääsyn useisiin S-ryhmän ja LähiTapiolan palveluihin.

Toisaalta, jotkut asiakkaat ovat kokeneet ongelmia S-Pankin asiakaspalvelun kanssa, kuten pitkät jonotusajat ja vaikeudet saada yhteyttä pankkiin. Tästä huolimatta, useimmat arvostelut korostavat positiivisia kokemuksia ja asiakastyytyväisyyttä pankin palveluista.

Nostettuna esiin myös turvallisuuteen liittyvät huolenaiheet, kuten huijausviestit ja petokset. Asiakkaat arvostavat S-Pankin sitoutumista turvallisuuteen ja sen tarjoamaa tietoa siitä, miten suojautua näiltä uhilta.

Tämä on luonut luottamusta pankin kykyyn suojella asiakkaidensa tietoja ja varoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että S-Pankki saa pääosin positiivista palautetta palveluistaan ja S-mobiili-sovelluksesta. Kehityskohteina mainitaan asiakaspalvelun parantaminen ja jatkuva työ asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi.

S-Pankin asiakaspalvelu

S-Pankkiin voi ottaa yhteyttä eri tavoin ongelmatilanteissa. Yhteenveto yhteydenottotavoista:

 • Verkkopankki: Kirjaudu verkkopankkiin henkilökohtaisilla tunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella ja viestittele turvallisesti asiakaspalvelun kanssa.
 • S-mobiili: Lähetä viestit asiakaspalveluun ja hoida raha-asioitasi S-mobiilissa. Kirjaudu sovellukseen verkkopankin salasanalla tai tunnistautumalla S-mobiililla.
 • Asiakaspalvelupisteet: Hoitaa päivittäisiä raha-asioita asiakaspalvelupisteissä tunnistautumalla henkilötodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella. Varaa aika etukäteen välttääksesi jonotuksen.
 • Asiakaspalvelu, Chat-palvelu: Kysy kysymyksiä Chat-robotti Aulikselta S-Pankin sivustolla tai keskustele chat-asiakaspalvelijoiden kanssa verkkopankissa.
 • Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu: Soita numeroon 010 76 5800 ma–pe kello 9–16. Tunnistaudu käyttäen verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista.
 • Private Banking: Palvelu asiakkaille, joilla on yli 300 000 euroa varainhoidossa. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella, niin yksityispankkiirimme ovat sinuun pian yhteydessä.
 • Facebook ja Twitter: Tavoita asiakaspalvelijat Facebookissa ja Twitterissä ma–pe klo 9–16. Älä jaa henkilötietojasi tai pankkisalaisuuden alaista tietoa sosiaalisessa mediassa.

Pankkitunnusten sulkupalvelu: Soita 09 6964 6820 (24 h/vrk), jos verkkopankkitunnukset tai S-mobiilin tunnistamiseen käytetty puhelin katoaa tai varastetaan.

Korttien sulkupalvelu: Soita 020 333 (24 h/vrk), jos pankki- tai luottokortti katoaa tai varastetaan. Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille.