Nordea lainojen yhdistäminen - Saat kilpailevan lainatarjouksen usealta pankilta ja rahoituslaitokselta

Kannattaako Nordea lainojen yhdistäminen? Kilpailuta yhdistelylainat Yhdistalaina.comin avulla. Palvelumme avulla voi saada lainaa jopa 60 000 € lainojen yhdistelyyn. Nordea ei ole mukana Yhdistalaina.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

nordea yhdistelylaina
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Nordean yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistäminen voi onnistua Nordeassa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Sinulla on Nordea verkkopankkitili.
 • Sinulla on säännölliset tulot (jatkuva työsuhde tai eläke)
 • Lainojen yhdistäminen ei ylitä 50 000 euroa.
 • Sinun luottotiedot ovat kunnossa
 • Asut vakituisesti Suomessa

Nordean yhdistelylainaa voi saada jos on Nordea pankin asiakas

Nordea lainaa voi saada kaikki nykyiset Nordean asiakkaat, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Nordea laina on mahdollista saada jopa 50000 euroon saakka ilman vakuuksia.

Lainan myöntäminen vaatii vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Nordean vakuudeton yhdistelylaina myönnetään joustoluottona, joten myös laina-aika voi olla hyvin joustava, jopa 7 vuotta.

Nordea lainaa voivat hakea myös muiden pankkien asiakkaat, mutta heidän tulee ensin avata tili Nordeaan. Asuntolainaa voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat, mutta Nordea kulutusluotto myönnetään ainoastaan Nordean nykyisille asiakkaille.

Nordean vakuudeton yhdistelylaina ja vakuudellinen joustoluotto on käytettävissä lainojen yhdistämiseen.

Vakuudeton lainojen yhdistäminen Nordeasta

 • Lainasumma: 2000 € – 50 000 €
 • Laina-aika: 2 – 7 vuotta
 • Korko: 3 kk euribor + 8,90 %
 • Avausmaksu: 0 €
 • Tilinhoitomaksu: 12,50 €/kk

Lainojen yhdistäminen tehdään Nordeassa joustoluotolla, jossa avausmaksu on 0 euroa ja tilinhoitomaksu maksimissaan 12,50 euroa. Joustoluoton korko on 3 kk euribor + korkomarginaali.

 • Premium-asiakkaiden lainan korkomarginaali: 2,90 %
 • Asuntolaina-asiakkaiden lainan korkomarginaali: 5,90 %
 • Lainan korkomarginaali muille: 8,90 %

Tarkista ajankohtaiset korkomarginaalit Nordea.fi sivuilta.

Nordean joustoluotto ilman vakuuksia

Lainojen yhdistäminen Nordean joustoluotolla:

 • Korko: 3 kuukauden euribor + 8,9 % marginaali (Nimelliskorko 8,4 %)
 • Laina-aika: 107 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko: 12,1 %
 • Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä: 12 792,90 euroa
 • Maksuerien lukumäärä: 107
 • Avausmaksu: 0 euroa
 • Tilinhoitomaksu: 12,50 euroa/kk

Nordean joustoluotto yhdistää kaikki pienet lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi, jonka korko muodostuu 3 kuukauden euriborista ja 8,9 % marginaalista. Tässä esimerkissä nimelliskorko on 8,4 % ja laina-aika 107 kuukautta. Todellinen vuosikorko 8 000 euron suuruiselle Joustoluotolle on 12,1 %.

Kun olet saanut Nordean joustoluoton, maksat lainaa takaisin 107 kuukauden ajan. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 12 792,90 euroa, joka sisältää lainan pääoman, korot ja tilinhoitomaksut.

Nordean joustoluotolle ei ole avausmaksua, mutta tilinhoitomaksu 12,50 euroa veloitetaan automaattisesti joka kuukausi.

Tämän esimerkin avulla voit nähdä, miten Joustoluotto voi auttaa sinua yhdistämään useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin lainanhoito on helpompaa ja selkeämpää.

Nordean kulutusluotto ei ole välttämättä paras vaihtoehto, kilpailuta yhdistelylainat Yhdistalaina.comin avulla

Yhdistalaina.com voi auttaa sinua säästämään rahaa kilpailuttamalla yhdistelylainat useilta eri pankeilta ja lainanantajilta. Yhdistalaina.comin avulla voit hakea yhdistelylainaa 60 000 € asti. Voit valita laina-ajan välille 1 – 15 vuotta ja saada alhaisimman mahdollisen koron.

Yhdistalaina.com tarjoaa myös mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia. Kilpailuttamalla yhdistelylainat voit vertailla useita lainatarjouksia, jotka voivat säästää vuositasolla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Yhdistalaina.com auttaa sinua löytämään edullisimman yhdistelylainan kilpailuttamalla eri vaihtoehtoja ja antamalla sinulle mahdollisuuden valita itse, minkä lainatarjouksen valitset.

Näin kilpailutat Nordea lainaa Yhdistalaina.comin avulla

Näin helposti voit hakea yhdistelylainaa Yhdistalaina.comissa:

 • Laske kaikkien nykyisten lainat kaikkine kuluineen yhteen.
 • Täytä yhdistelylainahakemus sivustollamme.
 • Lähetä yhdistelylainahakemus.
 • Vastaanota lainatarjouksia heti.
 • Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse niistä sopivin.
 • Hyväksy lainatarjous ja yhdistelylaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Yhdistä lainat jopa samana päivänä. Hae lainaa lainojen yhdistämiseen Yhdistalaina.comin avulla helposti ja nopeasti.

Nordea kokemuksia

Ihmisillä on hyvin vaihtelevia kokemuksia Nordean pankin asiakkuudesta. Jotkut asiakkaat kehuvat Nordeaa erinomaiseksi palveluksi, jossa he ovat olleet tyytyväisiä koko elämänsä ajan.

Toiset arvostavat pankin toimivuutta, tunnuslukusovelluksen helppokäyttöisyyttä ja edullisia sijoitusmahdollisuuksia, vaikka he toivoisivatkin tiliotteiden saatavuutta excel-muodossa.

Kuitenkin, joillakin asiakkailla on ollut ongelmia Nordean kanssa. Esimerkiksi yksi asiakas koki, että hänen tilinsä oli virheellisesti 100 euroa miinuksella, eikä pankki osannut selittää tilannetta tyydyttävästi.

Toinen asiakas koki Nordean välillä toimivan odotusten mukaisesti, mutta kohtasi myös ongelmia, kuten kirjautumisvaikeuksia, jotka estivät häntä tekemästä ostoksia.

Lisäksi, eräs asiakas ilmaisi tyytymättömyyttään verkkopankin käyttökokemukseen sovelluksella, jossa uudistuksen jälkeen tunnuslukujen syöttäminen oli hankalaa liian pienen tilan vuoksi.

Yhteenvetona, Nordean pankin asiakaskokemukset vaihtelevat positiivisista arvioista ongelmiin ja parannusehdotuksiin.

Nordea pankin tavoitteena on edistää yhteistä hyvää

Nordea on pohjoismainen pankki, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaita toteuttamaan unelmansa ja toiveensa sekä edistää yhteistä hyvää vastuullisella toiminnalla. Nordean arvot, kuten yhteistyö, omistajuus, intohimo ja rohkeus, määrittelevät sen kulttuurin ja työskentelytavat.

Nordean erittäin osaavat tiimit palvelevat asiakkaita innolla ja luovat erinomaisia asiakaskokemuksia. Yhtiö panostaa henkilöstönsä kehittämiseen ja oppimiseen, tarjoten yhtäläiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Yhteiskuntavastuutoiminnassa Nordea keskittyy paikalliseen taloustaitojen ja yrittäjyyden edistämiseen. Tämän lisäksi pankki tukee asiakkaitaan vastuullisessa siirtymässä ja auttaa heitä tekemään kestäviä valintoja. Nordea on aktiivinen omistaja, joka edistää muutosta luotto- ja sijoituspäätöksillään.

Monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistäminen on Nordealle tärkeää. Pankki pyrkii olemaan joka päivä monimuotoinen ja syrjimätön työpaikka, jossa kaikilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet.

Nordea asiakaspalvelu & yhteystiedot

Nordea pankkiin voi ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa monin eri tavoin, ja heidän asiakaspalvelunsa on valmiina auttamaan sinua ilman ajanvarausta. Tässä on yhteenveto eri yhteydenottotavoista:

 • Chat: Nordean chatbot Nova on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit avata chatin ja kirjoittaa kysymyksesi saadaksesi apua.
 • Puhelu mobiilipankista: Soita Nordean asiakaspalveluun suoraan mobiilipankin ”Tuki” -välilehdeltä. Tällöin olet jo valmiiksi tunnistautunut. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-16 (vain päivittäispalveluasioissa).
 • Sosiaalinen media: Voit ottaa yhteyttä Nordean asiakaspalveluun myös Facebookissa (Nordea Suomi) ja Twitterissä (Nordea_Aspa). Heidän aukioloaikansa sosiaalisessa mediassa ovat maanantaista perjantaihin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-16.
 • Asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat: Nordean asiakaspalvelu palvelee sinua poikkeusaikatauluin pankki- ja vakuutusasioissa vuoden 2023 tiettyinä ajankohtina. Tarkista heidän verkkosivuiltaan tarkemmat tiedot poikkeusaukioloajoista.

Muista, että Nordean asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua erilaisissa ongelmatilanteissa ilman ajanvarausta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tarvittaessa.