Yhdistelylainaa ei myönnetä jokaiselle

Lue miksi yhdistelylainaa ei myönnetä jokaiselle hakijalle. Lue lisää.

yhdistelylainaa ei myonnetä
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Yleisimmät syyt miksi yhdistelylainaa ei myönnetä

Yleisimmät syyt sille, että lainojen yhdistäminen ei onnistu ovat:

  • Liian pienet tulot: Yhdistelylainaa haetaan lähes aina usean lainan yhdistämiseen, joten lainasummat ovat kohtuullisen suuria. Suuri lainasumma tarkoittaa sitä, että hakijan tulot tulee olla riittävän suuret, että laina saadaan varmasti maksettua takaisin.
  • Liian pieni ikä: Useampi pankki ja rahoituslaitos vaatii lainanhakijoilta vähintään jopa yli 25 vuoden ikää. Nuorempien lainanhakijoiden luottoriski on vanhempia lainanhakijoita korkeampi, koska nuorten oman talouden hallinta ei välttämättä ole yhtä vakaata, kuin vanhemmilla hakijoilla.
  • Maksuhäiriömerkintä: Lainojen yhdistäminen ei onnistu, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Aktiivinen maksuhäiriömerkintä tarkoittaa sitä, että yhdistelylainaa ei myönnetä. Hoitamalla maksuhäiriön aiheuttaneet velat ja hakemalla ref-merkintää, voit saada yhdistelylainaa.

On hyvä muistaa, että pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina henkilökohtaiset lainatarjoukset lainaa hakeville kuluttajille. Jokaisen hakijan kohdalla luottoriski arvioidaan erikseen ja syy miksi lainojen yhdistäminen voi olla, jokaisen hakijan kohdalla eri.

Yhdistalaina.com -palvelussa lainahakemus on täysin ilmainen lähettää pankeille ja rahoituslaitoksille. Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen ja tarkistaa antavatko pankit ja rahoituslaitokset lainatarjouksia.

Mitä jos en saa yhdistelylainaa mistään pankista tai rahoituslaitoksesta?

Mikäli yhdistelylainaa ei myönnetä, voit kokeilla hakea yhdistelylainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija antaa paremmat mahdollisuudet saada yhdistelylainaa.

Yhteishakijan kanssa tehty lainahakemus voi vaikuttaa myös lainan korkoon, koska yhteishakija on vastuussa lainasta samalla tavalla, kuin lainan päähakija.

Yhteishakijaksi pyydetään useimmiten oma puoliso. Voit pyytää yhteishakijaksi ystävää tai sukulaista. Rinnakkaishakijan on hyvä tietää riskit, joita lainan yhteishakemiseen liittyy.

Päähakijan jättäessä lainan lyhennykset maksamatta, on rinnakkaishakija samalla tavalla vastuussa lainasta, kuin päähakija. Kannattaa siis miettiä tarkkaan ennen kuin ryhtyy lainan rinnakkaishakijaksi.

Paljonko voin saada lainaa lainojen yhdistämiseen?

Yhdistalaina.com -palvelun kautta lainojen yhdistämisen voi tehdä jopa 60 000 euroon asti. Voit hakea yhdistelylainaa 1000 € – 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Luottopäätös tehdään heti, ja saat ensimmäiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainaa voi hakea lainojen yhdistämiseen jokaisena viikon päivänä ympäri vuorokauden. Pankit ja rahoituslaitokset käsittelevät hakemukset arkipäivisin, joten viikonloppuna lainaa ei voi saada lainojen yhdistämiseen.

Kannattaa muistaa, että hakemalla suurta lainaa lainojen yhdistämiseen on tulojen oltava hyvät. Yhdistelylaina voidaan myöntää ainoastaan, jos hakijan tulot riittävät yhdistelylainan takaisin maksuun.

Liian suuri yhdistelylaina omaan tulotasoon nähden ei ole järkevää, koska silloin on suuri riski, että laina jää maksamatta. Maksuhäiriömerkintä yhdistelylainasta voi aiheuttaa ikävän velkakierteen.

Yhdistelylainan hakeminen ilman vakuuksia

Yhdistalaina.com -palvelussa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät yhdistelylainaa ilman vakuuksia. Yhdistelylainan voi siis saada täysin vakuudettomana.

Vakuudeton lainojen yhdistäminen on hyvä ratkaisu lainojen uudelleen järjestelyyn, jos lainoja on kertynyt useita. Kilpailuttamalla yhdistelylainan usean lainan tilalle voi säästöjä kertyä jopa tuhansia euroja.

Yhdistämällä kalliita lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, säästöä kertyy kilpailutetusta korosta, sekä pienemmistä lainan kuluista. Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita esimerkiksi pikalainojen, osamaksujen, luottokorttivelkojen tai kulutusluottojen yhdistämiseen.

Apua oman talouden hallintaan

Mikäli et saa yhdistelylainaa pankin tai rahoituslaitoksen avulla, voit pyytä apua oman kuntasi velkaneuvonnasta. Velkaneuvonnasta saat apua oman talouden hallintaan, sekä voit saada apua myös velkojen kohtuullistamiseen.

Velkojen kohtuullistamisella velkojat voivat antaa osan lainoista anteeksi tai pienentää takaisin maksettavaa velkasummaa. Velkojen kohtuullistaminen on hyvä vaihtoehto siinä tapauksessa, jos velallisen tulot eivät riitä kaikkien lainojen lyhentämiseen.

Velkaneuvonnasta voit saada myös apua oman talouden hallintaan, jonka avulla omia menoja voi yrittää saada paremmin hallintaan. Pienemmillä menoilla voi säästää yllättävän paljon rahaa vuodessa.

Yleisin syy velkaantumiseen on oman talouden hallinnan menettäminen. Uutta lainaa on haettu liikaa omaan tulotasoon nähden tai velkaa on jäänyt maksamatta tulotason muutoksesta johtuen.