Yhdistelylaina pienillä tuloilla - Kilpailuta lainaa pienillä tuloilla lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta yhdistelylaina pienillä tuloilla ja säästä rahaa. Pienet tulot eivät ole este yhdistelylainan saamiselle. Lue lisää.

yhdistelylaina pienillä tuloilla
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Pienet tulot ei ole este yhdistelylainan saamiselle

Lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme avulla, vaikka tulosi ovat pienet. Yhdistelylaina pienillä tuloilla kannattaa kilpailuttaa, jotta säästöä kertyy myös pienemmästä korosta.

Voit saada lainatarjouksia jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotta
  • Sinulla on säännölliset tulot (vähintään 1000€/kk)
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen jopa 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla. Yhdistelylainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainoja lainojen yhdistämisen avulla ja voit säästää jopa tuhansia euroja. Useampi hakija säästää yli 100 euroa kuukaudessa.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistäminen ei aina onnistu. Alhaalta löydät yleisimmät syyt miksi yhdistelylainaa ei myönnetä:

  • Voimassa oleva maksuhäiriömerkintä: Ilman luottotietoja ei ole mahdollista saada yhdistelylainaa. Voit hakea Ref-merkintää, mikäli olet jo maksanut velat pois, joista on tullut maksuhäiriömerkintä. Ref-merkinnän avulla voit saada lainaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä voimassa.
  • Liian pienet tulot: Tulosi ovat liian pienet suhteessa haettavan lainan määrään. Lainasumman tulee olla realistisien kokoinen, jotta sitä voi lyhentää sovitun maksuaikataulun mukaan.
  • Epäsäännölliset tulot: Yhdistelylaina on liian riskialtista myöntää sellaiselle hakijalle, jolla on epäsäännölliset tulot. Yhdistelylainan voi saada siis ainoastaan säännöllisillä tuloilla.
  • Verkkopankkitunnukset puuttuvat: Ilman verkkopankkitunnuksia ei voi saada yhdistelylainaa. Verkkopankkitunnusten avulla allekirjoitetaan lainasopimus.

Hakijan tulot eivät siis ole ainoa asia miksi yhdistelylainaa ei välttämättä myönnetä.

Saako pankki tietää muista lainoista?

Pankit tarkistavat aina hakijan voimassa olevat lainat, joten pankki saa tietää aina muista lainoista, kun haet lainaa.

Lainojen kilpailutuksessa kannattaa aina täyttää tiedot mahdollisimman rehellisesti, jotta pankit ja rahoituslaitokset voivat tehdä mahdollisimman tarkan tarjouksen. Lainojen yhdistäminen voi onnistua, vaikka lainoja olisi useampia.

Yhdistelylainan avulla voit säästää sitä enemmän, mitä useampia lainoja sinulla on. Muiden lainojen määrä ei ole ratkaiseva tekijä yhdistelylainan myöntämisessä.

Yhdistelylaina on mahdollista saada jopa 60 000 euroon asti, joten lainaa voi hakea hyvin useamman pienen lainan yhdistämiseen.

Kuinka pienillä tuloilla voi saada yhdistelylainaa?

Voit hakea lainaa kilpailutuksella, jos kuukausitulosi ovat vähintään 1000 € kuukaudessa. Mikäli et voi hakea yhdistelylainaa, koska tulosi ovat liian pienet, kannattaa harkita yhteydenottoa oman kuntasi velkaneuvontaan.

Velkaneuvonta auttaa oman talouden tasapainoon saamisessa. Velkaneuvonnasta voit saada apua mm. velkojesi kohtuullistamiseen, jos et tällä hetkellä pysy selviytymään veloistasi.

Kuinka pienillä tuloilla ei voi saada yhdistelylainaa?

Emme voi luvata lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jos tulosi ovat alle 1000 € kuukaudessa. Pankit ja rahoituslaitokset eivät yleensä myönnä lainatarjouksia pienituloiselle, jonka tulot ovat alle 1000 euroa kuukaudessa.

Tämä ei tarkoita sitä, että et voisi saada yhdistelylainaa pienillä tuloilla. Voit jättää ilmaisen hakemuksen yhteishakijan kanssa.

Yhdistelylaina yhteishakijan kanssa parantaa mahdollisuuksiasi saada lainatarjouksia. Yhteishakija on vastuussa lainan takaisin maksusta, jos päähakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin.

Miksi en saa yhdistelylainaa, vaikka tuloni ovat tarpeeksi isot?

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjoukset aina lainahakemuksen tietojen perusteella. Liian suuri velka suhteessa tuloihin on yleisin syy miksi yhdistelylaina jätetään myöntämättä, vaikka kuukausitulot ovat tarpeeksi suuret.

Hae yhdistelylaina pienillä tuloilla ja säästät rahaa

Pienituloiselle jokainen euro on tärkeä, joten yhdistelylaina on hyvin järkevä ratkaisu jos lainoja on maksettavana useita. Yhdistelylainan todellinen vuosikorko on kilpailutettu, joten säästöä tulee todennäköisesti pienemmistä korkokuluista.

Lainan korko ei ole ainoa asia josta voi säästää. Säästöä syntyy myös yhden lainan kuluista.

Maksamalla useaa lainaa, maksat samalla myös usean lainan kulut. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, rahaa jää säästöön, koska yhden lainan kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin usean lainan kulut.

Lainan kulut voivat pitää sisällään mm. lainan perustamismaksun, tilinhoitomaksun, laskutuslisän sekä eräpäivän siirtämisestä aiheutuvat kulut.

Kannattaa valita yhdistelylainalle sopiva laina-aika, jotta laina tulee maksettua varmasti ajallaan pois. Liian lyhyt laina-aika voi johtaa kalliisiin eräpäivän siirtoihin tai pahimmassa tapauksessa lainan maksamatta jättämiseen.

Lainan määrä ja laina-aika tulee aina valita oman talouden sietokyvyn mukaan. Kannattaa siis laskea ennakkoon paljonko omista tuloista on käytettävissä lainan lyhennykseen.

Kilpailuta yhdistelylaina pienillä tuloilla jo tänään

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, oli kyseessä yhdistelylaina tai normaali laina. Kilpailuttamalla lainat yhdistelylainaa varten, varmistat että et maksa liikaa lainojen yhdistämisestä.

Yhdistalaina.comin avulla lainan voi kilpailuttaa 70 000 euroon saakka. Lainat voi yhdistää nopeasti ja turvallisesti, vain yhden hakemuksen avulla. Voit valita laina-ajaksi 1 – 15 vuotta.

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Saat lainatarjouksia välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen.