Yhdistelylaina pankista: Kilpailuta pankkien yhdistelylainat 2023!

Yhdistelylaina pankista. Kilpailuta pankkien yhdistelylainat ja säästä selvää rahaa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Lue lisää.

yhdistelylaina pankista
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylainaa haetaan kun velkoja on useampia. Niiden yhdistäminen auttaa hallitsemaan takaisinmaksua.

Maksat vain yhden kuukausittaisen kulun, eikä sinun tarvitse huolehtia useamman lainan maksamisesta. Ennen yhdistelylainan hakemista tulee kartoittaa velkojen suuruus.

Velkoihin kuuluvat kaikki lainat sekä luottokorttivelat. Lainan hakemiseksi tulee myös selvittää myös kuinka paljon kuukaudessa maksujen hoitamiseen kuluu tällä hetkellä rahaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, mikäli sinulla on esimerkiksi useampi kulutusluotto tai pikalaina, joista syntyvät jokaisesta omat kulut tai mikäli sinulla on lainojen lisäksi luottokorttivelkaa, ja haluat hoitaa vain yhtä lainaa kuukausittain.

Kilpailuta yhdistelylaina pankista saman päivän aikana Yhdistalaina.comin avulla

Yhdistelylainaa voi hakea joko suoraan pankin kautta tai kilpailuttaa Yhdistalaina.comin avulla. Kilpailutuspalvelumme on kehitetty mahdollisimman edullisen yhdistelylainan löytämiseksi.

Voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa. Laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä.

Lainojen yhdistämistä harkitsevan kannattaa laskea kaikki vanhat lainat yhteen. Tietämällä lainasumman ennen lainahakemuksen lähettämistä, säästät aikaa ja vaivaa.

Toimimme yhteistyössä useiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Lainaa välittää pankit ja muut rahoitusyhtiöt. Voit katsoa meidän yhteistyökumppanit tästä.

Voit yhdistää lainat ilmaiseksi ja turvallisesti

Kilpailutuksen avulla on mahdollista saada paras lainatarjous yhden hakemuksen avulla. Lainan kilpailuttamisesta palvelumme kautta sinulle ei synny ylimääräisiä kuluja.

Kilpailutus on ilmaista, eivätkä kulut näin ollen ole ikinä este lainan kilpailuttamiselle. Kilpailuttaminen on myös täysin turvallista, koska palvelussamme on mukana ainostaan luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Tietosi välitetään palvelumme lisäksi vain pankeille ja rahoitusyhtiöille, eivätkä ne päädy ulkopuolisten saataville. Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä lainan hakemiseen.

Päätät lainan hakemisesta vasta tutustuttuasi lainatarjouksiin. Vertailtuasi lainatarjouksia, voit yhdistää lainat yhdeksi ja maksat vain yhden lainan lyhennykset jatkossa.

Säästöä kertyy, koska vanhojen lainojen yhdistäminen on samalla myös kilpailutus. Vanhojen lainojen tilalle kilpailutetaan siis huomattavasti edullisempi yhdistelylaina.

Yksi laina on myös huomattavasti helpompi hallita, kuin useampi laina. Lainojen lyhentämiseen ei tarvitse käyttää enää niin paljon aikaa kuin ennen.

Mikä parasta yksi isompi ja edullisempi laina takaa sen, että lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä jopa tuhansia euroja. Kilpailuta yhdistelylaina jo tänään ja voit saada lainat yhdeksi jopa samana päivänä.

Lainojen yhdistäminen suoraan pankista

Hakiessasi lainaa suoraan yksittäisestä pankista, saat tietää vain kyseisen pankin tarjouksen. He arvioivat maksukykysi suhteessa velkojesi määrään.

Pankkien käsittelyajat vaihtelevat, ja päätöksen saamisessa kestää pääsääntöisesti useampi arkipäivä. Mikäli haluat vielä tämän jälkeen kilpailuttaa lainan toisessa pankissa tai rahoitusyhtiössä, joudut käymään saman prosessin läpi uudelleen.

Palvelumme avulla saat sen sijaan yhdellä kertaa tarjouksen monesta eri pankista ja rahoituslaitoksesta. Säästät aikaa ja vaivaa, kun täytät vain yhden hakemuksen ja kilpailutat kerralla useamman pankin ja rahoitusyhtiön.

Yhdistelylaina pankista ei ole aina nopeaa ja helppoa

Pankin toiminta on yleensä hitaampaa kuin kilpailutuspalveluiden, minkä takia heidän asiakaspalvelunsa on monesti ruuhkautunut. Opastuksen saaminen ei välttämättä ole kovinkaan helppoa.

Palvelustamme saat vastauksen kysymykseesi nopeasti ja asiakaspalvelu on juuri sinun tarpeeseesi keskittynyttä. Palvelumme auttaa sinua alusta loppuun asti, lainatarjouksen hakemisesta lainahakemuksen allekirjoittamiseen saakka.

Laske yhdistelylainalaskurilla sopiva laina lainojen yhdistämiseen

Palvelumme lainalaskurilla pystyt jo ennen lainan hakemista laskemaan alustavasti lainan määrän ja laatimaan maksusuunnitelman. Lähetämme lainahakemuksesi eteenpäin kaikille niille rahoitusyhtiöille, joiden kriteerit hakemuksesi täyttää.

Lainatarjouksen saamiseen menee muutamasta minuutista muutamaan arkipäivään. Lainatarjoukset sisältävät tiedot lainasopimuksen ehdoista ja lainan myöntävän rahoituslaitoksen ehdotuksen sopimukseksi.

Lainasopimuksen ehdot saattavat vaikuttaa monimutkaisilta ja vertailun tekeminen eri tarjousten välillä voi olla haastavaa. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainojen vertailussa.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan todelliset kulut. Vertaamalla todellista vuosikorkoa tiedät helposti mikä lainatarjouksista on edullisin.

Lainojen yhdistäminen pankeista ja rahoituslaitoksista helposti ja nopeasti

Kilpailuttamalla yhdistelylainan palvelumme kautta, lähetät vain yhden lainahakemuksen ja tavoitat sillä useamman pankin ja rahoituslaitoksen.

Säästät samalla aikaa, vaivaa ja rahaa. Saat kerralla kaikki tilanteeseesi sopivat lainatarjoukset ja lähetät vain lainahakemuksen eteenpäin valitsemaasi paikkaan.

Palveluamme käyttäessä et joudu tyytymään yhden pankin tarjoamaan ratkaisuun, joka saattaa olla hyvinkin kallis vaihtoehto, vaan löydät halvimman mahdollisen yhdistelylainan.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa Yhdistalaina.comista?

Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen palvelustamme jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot (vähintään 1000€/kk)
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla ei ole liikaa velkaa suhteessa kuukaustuloihisi

Mikäli täytät seuraavat ehdot, niin voit yhdistää vanhat ja kalliit luotot palvelumme avulla.