Paras yhdistelylaina - Paras lainojen yhdistäminen 2023

Paras yhdistelylaina haussa? Paras lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme avulla. Tee maksuton hakemus ja yhdistä lainat jopa 70 000 € asti. Lue lisää.

paras yhdistelylaina
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Paras yhdistelylaina löytyy lainan kilpailutuksen avulla

Yhdistalaina.com tarjoaa netin parhaan lainojen yhdistämisen. Kilpailuta edullinen yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Yhdistalaina.comin kautta haet yhdistelylainaa jopa 70 000 euroon asti, 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Useita lainoja voi helposti olla kertynyt useita, jolloin yhdistelylaina voi olla paras keino saada korot ja kulut kuriin. Yhdistelylaina voi säästää jopa tuhansia euroja.

Kuinka paljon sinä voisit säästää, kun maksettavanasi olisi vain yksi laina usean lainan sijaan? Yhdistalaina.comin kautta haet yhdistelylainaa muutamassa minuutissa, joten tee hakemus nyt.

Voit säästää aikaa ja rahaa vain muutaman minuutin vaivalla. Hae yhdistelylaina jo tänään.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa lainojen uudelleen järjestelyä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa olemassa olevien lainojen uudelleen järjestelyä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Uusi edullisempi yhdistelylaina maksaa vanhat lainat pois, jatkossa maksat vain yhtä lainaa pois, usean lainan sijaan.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailuta halvin yhdistelylaina Yhdistalaina.comin avulla usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Yhdellä hakemuksella voit hakea lainojen yhdistämistä jopa 60 000 euroon asti. Laina-aika on valittavaissa 1 – 15 vuoden mittaiseksi. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4.19% – 20% välillä.

Miten löydän parhaan lainan lainojen yhdistämiseen?

Yhdistelylaina on laina jonka voi saada esimerkiksi pankista tai joltain muulta rahoituslaitokselta. Yhdistämällä lainat lainanottaja voi saada pienemmän kuukausittaisen lyhennyksen kuin mitä vanhojen lainojen yhteenlaskettu kuukausimaksu olisi.

Yhdistelylainan avulla lainanottaja voi ehdottomasti säästää myös lainanhoitokuluissa. Kun aiemmin on joutunut maksamaan kuluja jokaisesta eri lainasta ja osamaksusopimuksesta, lainojen yhdistämisen jälkeen maksettavana on kuluja vain yhdestä lainasta.

Yleensä pienimmät yhdistelylainat vaihtelevat suuruudeltaan sadan tai muutaman sadan euron lainoista aina useiden kymmenien tuhansien yhdistelmälainoihin. Lainojen korot ovat yleensä reilusta neljästä prosentista aina 20 prosenttiin asti

Parhaan lainan löydät aina kilpailuttamalla

Yhdistelylainoissa on eroja. Lainojen yhdistäminen on tehty lainanottajalle hyvin helpoksi ja se myös tapahtuu myös nopeasti. Lainojen yhdistämisen nopeudesta huolimatta lainanottajan kannattaa paneutua hieman aiheeseen ja käyttää jonkin verran aikaa sen tutkimiseen.

Aivan kuten yksittäisissä lainoissakin, myös yhdistelylainoissa on suuriakin eroavaisuuksia niin niiden summissa kuin lainojen muissakin ehdoissa. Tämän vuoksi kannattaa tutustua eri lainojen erilaisiin ehtoihin ja kilpailuttaa lainat.

Näin toimimalla voi löytää varmasti juuri itselleen sopivan lainan.

Löydät parhaan lainan usealta pankilta ja rahoituslaitokselta

Palveluamme käyttämällä löytyy paras yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle lainatarjouksia, joista voit valita parhaan yhdistelylainan.

Tämä tekee kilpailutuksen sinulle erityisen helpoksi, sillä sinun tarvitsee täyttää oleelliset tiedot koskien nykyisiä lainojaan vain kerran. Säästät rahan lisäksi myös aikaa.

Lainatarjoukset on listattu helposti tulkittaviksi, joten sinun on helppo vertailla eri yhdistelmälainojen eroja, ja löytää juuri sinulle sopivin yhdistelylaina.

Palvelumme käyttäminen ei velvoita sinua mihinkään. Yhdistelmälainan tarjoajia voi siis kilpailuttaa kaikessa rauhassa ja saat itse päättää haluatko hyväksyä yhtäkään lainatarjousta.

Löydä sinulle paras laina lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina sopii ehdottomasti sellaiselle, jolla on useita eri lainoja tai kulutusluottoja ja tuntee, ettei enää pysy kärryillä niiden lyhennyksistä. Lainoja ei tarvitse olla edes mittavia summia, jotta niiden yhdistäminen olisi kannattavaa.

Yhdistelmälainan ottamiseen on kuitenkin joitain ehtoja ja nämä ehdot saatavat vaihdella eri lainantarjoajien kesken. Näiden ehtojen täyttäminen saattaa myös olla yksi tekijä parhaan yhdistelmälainan tarjoajan löytämisessä.

Esimerkiksi toisten rahoituslaitosten ikäraja on 18, toisten taas 20. Tämä saattaa vaikuttaa yhdistelmälainan tarjoajaa valittaessa.

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa myös silloin, kun kyseessä on useita pieniä lainoja. Myös pienemmät lainat voivat aiheuttaa päänvaivaa ja niiden yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi helpottaa taloudenpidossa.

Usein myös pienten lainojen korot ja kulut ovat verrattaessa paljon suurempia kuin suurempien lainojen vastaavat. Etenkin usean pienen lainan hoitokulut voivat yhteen laskettuna muodostaa suurenkin kuukausittaisen maksuerän.