Komplett bank laina - Kilpailuta Komplett Bankin yhdistelylaina

Komplett Bankin lainojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Komplett Bankin yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

Komplett-bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Komplett Bank lainaa?

Komplett Bank myöntää lainaa tietyin ehdoin. Hakijan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Ikä: Vähintään 23 vuotta
 • Maksuhäiriömerkinnät: Ei saa olla
 • Säännölliset tulot: Vaaditaan
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta

Kannattaako Komplett Bankilta hakea yhdistelylainaa?

Komplett Bankin tarjoama laina voi olla hyvä vaihtoehto lainojen yhdistämiseen. Se voi auttaa säästämään koroissa ja kuluissa, sekä yksinkertaistaa talouden hallintaa yhdistämällä useat lainat yhdeksi.

Komplett Bankin joustoluoton avulla voi saada lainaa 1 000 – 50 000 euroa, joka voi kattaa useiden pienten lainojen yhdistämisen. On kuitenkin tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja selvittää, mikä vaihtoehto sopii parhaiten omaan tilanteeseen.

Helpoiten löydät parhaan lainan lainojen yhdistämiseen Yhdistalaina.com -palvelun avulla. Yhdellä hakemuksella kilpailutat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Lainaa Komplett Bankilta lainojen yhdistämiseen

Komplett Bank tarjoaa lainaa seuraavilla ehdoilla:

Lainasumma: 10 000 euroa
Laina-aika: 5 vuotta
Kuukausierä: 183 euroa (arvio)
Todellinen vuosikorko: 14,9 % (sis. avausmaksu 45 euroa, tilinhoitopalkkio 8 euroa/kk)

Tämä on vain esimerkki, ja lainan korko sekä muut kulut voivat vaihdella hakijan luottokelpoisuuden ja valittujen ehtojen mukaan.

Komplett bankilta voi hakea lainaa jopa 50 000 euroa

 • Lainasumma: 1 000 – 50 000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Korko: Alkaen 9,49 %
 • Todellinen vuosikorko: Esimerkiksi 11,90 % (10 000 € lainalle, 5 vuoden ajalle, avausmaksu 45 €)
 • Maksuvapaa kuukausi: Mahdollista, maksat vain korot ja kulut kuukausittain.

Komplett Bankin luottokortti

Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen Komplett Bank Mastercard -luottokorttia, joka on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen maksuväline niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Luottokortti tarjoaa monia etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan kuluttajille.

 • Luottoraja max: Jopa 10 000 €
 • Koroton maksuaika: Jopa 50 päivää
 • Korko: 19,94%
 • Laskutuslisä: 0 € (sähköpostilasku)
 • Vuosimaksu: 0 €

Yksi Komplett Bank Mastercardin merkittävimmistä eduista on sen joustavuus. Luottokortin haltijat voivat hyödyntää jopa 50 päivän korotonta maksuaikaa, mikä mahdollistaa harkitun ja joustavan kuluttamisen.

Lisäksi korttiin ei liity vuosimaksua, joten se sopii mainiosti niille, jotka etsivät edullista korttiratkaisua.

Komplett Bank luottokortin bonusohjelma

Komplett Bank Mastercard tarjoaa myös kattavan bonusohjelman, jossa asiakkaat voivat kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestaan. Tämä tekee kortista erityisen houkuttelevan aktiivisille kuluttajille, jotka haluavat saada hyötyjä arjen ostoksistaan.

Komplett Bankin luottokortin turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä tekijä luottokorttivalinnassa, ja Komplett Bank Mastercard sisältää useita turvaominaisuuksia, kuten sirutekniikan, tunnuslukutaulukon ja mahdollisuuden rajoittaa kortin käyttöä tietyissä maissa tai verkkokaupoissa. Näin asiakkaat voivat luottaa kortin turvallisuuteen ja suojautua tehokkaasti korttivarkauksilta ja petoksilta.

Komplett Bank kokemuksia luottokortista

Komplett Bankista löytyy erilaisia arvosteluja ja kokemuksia verkosta. Tässä koosteena keskeisiä huomioita asiakkaiden kokemuksista:

 • Helppo hakemusprosessi: Monet asiakkaat ovat kokeneet Komplett Bankin luottokortin hakemusprosessin sujuvaksi ja nopeaksi. Selkeät ohjeet ja helppokäyttöinen verkkopalvelu ovat saaneet kiitosta.
 • Asiakaspalvelu: Komplett Bankin asiakaspalvelu on saanut sekä positiivista että negatiivista palautetta. Toiset ovat kokeneet palvelun ystävälliseksi ja avuliaaksi, kun taas jotkut ovat kokeneet viestinnän hitaaksi ja epäselväksi.
 • Joustavuus: Useat asiakkaat ovat arvostaneet Komplett Bankin joustavia luottoehtoja, kuten korotonta maksuaikaa ja mahdollisuutta nostaa luottorajaa tarpeen mukaan.
 • Bonusohjelma: Monet asiakkaat ovat pitäneet Komplett Bankin bonusohjelmaa hyödyllisenä ja palkitsevana.
 • Ei vuosimaksua: Asiakkaat ovat arvostaneet sitä, että Komplett Bankin luottokortissa ei ole vuosimaksua, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon.
 • Korkotiedot: Joidenkin asiakkaiden mukaan korkotietojen löytäminen ja ymmärtäminen on ollut haastavaa. Selkeämpi tiedonanto koroista olisi toivottavaa.

Kaiken kaikkiaan Komplett Bankin luottokortti on saanut monipuolisesti palautetta, joka vaihtelee positiivisesta kritiikkiin. Tärkeää on huomioida, että kokemukset ovat henkilökohtaisia ja vaihtelevat asiakkaasta toiseen.

Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka on perustettu vuonna 2014. Se on kasvanut nopeasti ja laajentunut useisiin Euroopan maihin, mukaan lukien Suomeen. Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen erilaisia rahoituspalveluita, kuten joustoluottoja ja yhdistelylainoja. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä lainaehtoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin.

Komplett Bank panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja helppokäyttöiseen verkkopalveluun, joka mahdollistaa lainahakemusten tekemisen ja laina-asioiden hoitamisen vaivattomasti. Heidän tarjoamansa joustoluotto on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät joustavuutta laina-aikojen ja maksujen suhteen.

Komplett Bankin asiakkaat voivat hyödyntää myös maksuvapaita kuukausia, jolloin heidän tarvitsee maksaa ainoastaan korot ja kulut. Vaikka Komplett Bank on verrattain nuori pankki, se on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtaan.

Komplett Bank kokemuksia

Komplett Bankin laina on helppo, yksinkertainen ja nopea rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta asiakkaille. He kilpailevat muiden pankkien kanssa ja pyrkivät tarjoamaan kilpailukykyisiä korkoja.

Asiakkaiden kokemukset vaihtelevat, ja jotkut ovat tyytyväisiä helppokäyttöisyyteen ja asiakaspalveluun, kun taas toiset ovat kokeneet pettymyksiä esimerkiksi korkojen tai lainan käsittelyajan suhteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Komplett Bankin laina voi olla sopiva vaihtoehto monille, mutta on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja odotukset.

Komplett Bankin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Komplett Bankin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä seuraavilla tavoilla:

 1. Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
 2. Puhelin: +358 9 427 05033 (arkisin klo 8-16)
 3. Postiosoite: Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. On suositeltavaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ennen lainahakemuksen tekemistä, mikäli tarvitsee lisätietoja tai apua lainaehdoista ja -prosessista.