Kilpailuta Danske Bank yhdistelylainalle kilpaileva lainatarjous

Onko Danske Bank yhdistelylaina paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen? Kilpailuta kilpaileva tarjous Danske Bankin lainojen yhdistämiselle. Danske Bank ei ole mukana Yhdistalaina.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

danske bank yhdistelylaina
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Danske Bank kertalaina

Danske Bankin Kertalaina tarjoaa sinulle joustavan ja vakuudellisen ratkaisun isompien rahoitustarpeidesi toteuttamiseen. Kertalaina sopii erinomaisesti sinulle, jolla on jo olemassa olevaa pantattavaa omaisuutta, kuten oma asunto, ja haluat rahoittaa suurempia hankkeita, kuten remontteja tai investointeja.

Kertalainan korko muodostuu viitekorosta ja lainakohtaisesta marginaalista. Viitekorkona käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa, ja voit sopia myös kiinteän koron.

Kertalaina on suunniteltu tarjoamaan sinulle toiveidesi mukainen takaisinmaksusuunnitelma. Laina-ajan ja takaisinmaksutavan voit määritellä tarpeidesi mukaan, ja voit valita joko tasalyhennykset, tasaerät tai kiinteät tasaerät.

Danske Bankin Kertalaina on saatavilla summille yli 10 000 euroa, ja lainan määrä määräytyy maksukykysi ja tarjottujen vakuuksien perusteella. Kertalainalle tarvitaan vakuudet, kuten asunto tai tilitalletus. Näin voit rahoittaa isomman hankkeen turvallisesti ja joustavasti.

Danske Bankin Kertalaina on erinomainen valinta, kun haluat toteuttaa unelmiasi ja tarvitset suuremman lainan joustavilla ehdoilla. Muista kilpailuttaa iso yhdistelylaina ja voit olla varma, ettet maksa liian korkeaa korkoa yhdistelylainastasi.

Esimerkki Danske Bank kertalainasta

Asiakas ottaa 25 000 euron lainan 10 vuodeksi, ja lainan viitekorkona käytetään 12 kuukauden Euriboria. Lainan kokonaiskorko olisi 3,963% ja todellinen vuosikorko 4,542% (kuluttajansuojalain mukaan laskettuna).

Tämä tarkoittaa, että lainan ja muiden kustannusten yhteismäärä olisi 31 101,85 euroa. Kustannuksiin sisältyy 90 euron toimitusmaksu ja 5 euron automaattinen tiliveloitusmaksu jokaista maksuerää kohden.

Asiakkaan tulisi maksaa 120 erää lainan takaisinmaksun aikana.

Danske Bank käyttölaina

Danske Bankin Käyttölaina on joustava ratkaisu sinulle, joka haluat varautua yllättäviin menoihin tai suunnitella suurempia hankintoja. Käyttölainalla voit rahoittaa arjen menot joustavasti ja nopeasti, sillä laina on jatkuvasti käytettävissäsi.

Voit siirtää rahaa tilillesi, maksaa laskuja ja tasata suurempia kuluja useammalle kuukaudelle. Käyttölainan avulla voit myös pitää maksupuskuria yllättävien menojen, kuten autohuollon, varalta.

Käyttölainan limiitti on 2 000 – 10 000 euroa ja voit pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Laina on uudelleen käytettävissäsi, kun maksat sen pois haluamassasi tahdissa.

Danske Bankin Käyttölainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor 365 -viitekorkoon ja siihen lisätään 9 prosenttiyksikköä. Vuosimaksu on 3,5% haettavan luottorajan määrästä.

Käyttölaina on tarkoitettu asiakkaille, joilla on säännöllinen suoritus Danske Bankin tilille. Kun olet sopinut käyttölainasta Danske Bankin kanssa, voit käyttää sitä jatkuvasti tarpeidesi mukaan. Voit myös hakea käyttölainan korotusta verkkopankissa.

Esimerkki Danske Bank käyttölainasta

Asiakas ottaa 2 000 euron käyttölainan kolmeksi vuodeksi (1.9.2021). Lainan todellinen vuosikorko on 16,07%. Arvioitu kokonaismäärä, jonka asiakas maksaa takaisin korkoineen ja kuluineen, on 2 480,93 euroa.

Tähän summaan sisältyy kolme vuosittaista maksua, joista jokainen on 70 euroa. Lainasta ei peritä muita palkkioita.

Oletetaan, että luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön ja maksetaan takaisin 36 samansuuruisessa erässä kuukauden välein. Viitekorko määräytyy joka maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän noteerauksen mukaan. Luottosopimus tehdään kolmen vuoden määräajaksi, ja sen jatkamisesta voidaan neuvotella uudeksi kolmen vuoden määräajaksi.

Määräajan päätyttyä asiakkaalla on oikeus maksaa luotto takaisin haluamallaan lyhennysmäärällä. Käyttölainan myöntäminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ennen luottopäätöksen tekemistä.

Danske Bank haavelaina

Danske Bankin Haavelaina on helppo ja joustava tapa rahoittaa unelmiasi. Se sopii erityisesti sinulle, jolla ei ole antaa lainalle vakuutta tai et halua pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi.

Voit hakea Haavelainaa maksukykysi mukaan 15 000 euroon asti, ja jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada jopa 30 000 euroa lainaa. Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 7-10 prosenttiyksikköä, ja viitekorkona haavelainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

Laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä. Danske Bankin Haavelainan perustamisen palkkiot ovat 90,00 € ja tilinhoitopalkkio on 5 € kuukaudessa.

Luottosopimuksen voi peruuttaa 14 kalenteripäivän kuluessa. Haavelaina on suunniteltu helpottamaan elämääsi ja toteuttamaan unelmiasi nopeasti ja vaivattomasti.

Hae Haavelainaa helposti verkossa tai ota yhteyttä Danske Bankin asiantuntijoihin, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Esimerkki Danske Bank Haavelainasta

Otetaan 5 000 euron laina 5 vuodeksi, ja lainan viitekorkona käytetään 12 kuukauden Euriboria. Lainan kokonaiskorko on 7,507% ja todellinen vuosikorko 10,82% (kuluttajansuojalain mukaan laskettuna).

Tämä tarkoittaa, että lainan ja muiden kustannusten yhteismääräksi muodostuu 6 417,79 euroa. Kustannuksiin sisältyy 90 euron toimitusmaksu ja 5 euron automaattinen tiliveloitusmaksu jokaista maksuerää kohden.

Asiakkaan tulee maksaa yhteensä 60 erää lainan takaisinmaksun aikana.

Danske Bank kokemuksia

Danske Bank on yksi Pohjoismaiden johtavista finanssikonserneista, jolla on vahva paikallinen läsnäolo Suomessa. Yli 145 vuoden kokemuksella pankkialalla Danske Bank keskittyy tarjoamaan laadukkaita pankkipalveluita yksityis-, yritys- ja yhteisöasiakkaille.

Tavoitteenaan on luoda arvoa asiakkailleen, omistajilleen ja yhteiskunnalle, pankki pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin.

Danske Bankin perusarvot muodostuvat avoimuudesta, asiantuntevuudesta ja asiakaslähtöisyydestä. Pankki on sitoutunut noudattamaan korkeita eettisiä normeja ja vastuullisen liiketoiminnan periaatteita kaikessa toiminnassaan.

Danske Bank on mukana useissa kestävän kehityksen aloitteissa ja tekee aktiivisesti työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi, kuten tukemalla siirtymistä kohti vähähiilistä taloutta.

Danske Bank tarjoaa monipuolisia rahoitus- ja sijoitusratkaisuja, kuten talletuksia, lainoja, säästämistä, sijoittamista, eläke- ja vakuutuspalveluita sekä maksuliikennepalveluita. Lisäksi pankki tarjoaa erilaisia digitaalisia palveluita, kuten mobiili- ja verkkopankkia, joiden avulla asiakkaat voivat hallita talouttaan helposti ja turvallisesti.

Danske Bankin asiantuntijat ovat valmiita auttamaan asiakkaita heidän taloudellisten tavoitteidensa saavuttamisessa ja tarjoamaan henkilökohtaista neuvontaa taloudellisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Danske Bank asiakaspalvelu

Danske Bankin asiakaspalvelu on valmis auttamaan erilaisissa ongelmatilanteissa. Voit olla yhteydessä heihin seuraavilla tavoilla:

  • Yleinen asiakaspalvelu: 0200 2580 (ma-pe 9-16, puhelun ja jonotuksen hinta on pvm/mpm)
  • Palvelunumero senioreille ja erityisryhmille: 0200 25889 (ma-pe 9-16, puhelun ja jonotuksen hinta on pvm/mpm)
  • Kortin ja pankkitunnusten sulkeminen: 0200 2585 (24h, puhelun ja jonotuksen hinta on pvm/mpm)
  • Uudet asiakkaat: 0100 1580 (ma-pe 9-16, puhelun ja jonotuksen hinta on pvm/mpm)
  • Saldo- ja tapahtumatietojen tarkistus: 0200 2581 (24h automaattinen puhelinpalvelu, puhelun ja jonotuksen hinta on pvm/mpm)

Voit kysyä apua Danske Bankista myös Chat-palvelun avulla. Huomioithan, että henkilökohtaiset pankkiasiat saat hoidettua kirjautumalla verkkopankkiisi.