Lainojen yhdistäminen Santander

Lainojen yhdistäminen Santander
Onko sinulla mielessä lainojen yhdistäminen Santander pankin kautta? Tässä artikkelissa käymme läpi sitä, että kannattaako lainoja yhdistää juuri Santanderin avulla.

Santander ei aktiivisesti markkinoi lainojen yhdistämistä

Tutkailemalla Santanderin -sivustoa kiinnitimme huomiota siihen, että sivustolla ei ole lainkaan mainintaa lainojen yhdistämisestä. Tämä viittaa siihen, että Santander ei ole kovin innokas ottamaan asiakkaiksi kuluttajia, jotka etsivät yhdistelylainaa. Voidaan myös olettaa, että olemassa olevat lainat heikentävät Santanderilta saatavaa lainatarjousta huomattavasti.

Lainasivulla mainitaan ainoastaan juhlalaina, lomalaina, remonttilaina, kulutusluotto sekä harrastuslaina. Lainasummaksi voi valita 2000 – 50 000 euroa. Laina-ajaksi voi valita 2 – 10 vuotta. Todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,15% – 28,19% välillä.
Korkoon vaikuttaa haettu lainasumma sekä hakijan tiedot, kuten työtilanne ja kuukausittaiset tulot. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Yli 20 000 euron lainoihin vaaditaan hakijoilta vakaa tulotaso sekä omistusasunto eli toisin sanoen tarvitset vakuuksia mikäli haet yli 20 000 euron lainaa.

Kilpailuta yhdistelylaina ja saa edullisin korko

Suosittelemme, että kilpailutat yhdistelylainan palvelumme avulla. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, jotka ottavat mielellään asiakkaikseen yhdistelylainaa etsiviä kuluttajia. Voit yhdistää lainat palvelumme avulla jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat vähintään 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Tulosi ovat tarpeeksi suuret menoihin nähden

Lainahakemuksen jättäminen on täysin ilmaista eikä se velvoita sinua nostamaan lainaa. Voit siis vaikka pyytää lainatarjouksen ensin palvelumme avulla, jonka jälkeen voit halutessasi vertailla sinulle jätettyjä tarjouksia Santanderin lainatarjoukseen. Näin varmistat, että saat juuri sinulle edullisimman lainan!

Yhdistä lainat ja säästä jopa satasia per kk!

Autamme sinua yhdistämään useat lainat yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Tee ilmainen hakemus jo tänään ja tarkista kuinka paljon sinä säästäisit. Saat tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Kirjoita kommentti