Lainojen yhdistäminen - Santander yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa!

Lainojen yhdistäminen Santanderin avulla ei ole halvin vaihtoehto. Kilpailuta Santander yhdistelylaina ja säästä selvää rahaa. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainojen yhdistäminen Santander

Lainojen yhdistäminen Santander

Lainojen yhdistäminen Santander

Onko sinulla mielessä lainojen yhdistäminen Santander pankin kautta? Tässä artikkelissa käymme läpi sitä, että kannattaako lainoja yhdistää juuri Santanderin avulla.

Santander yhdistelylaina

Tutkailemalla Santanderin -sivustoa kiinnitimme huomiota siihen, että sivustolla ei ole lainkaan mainintaa lainojen yhdistämisestä. Tämä viittaa siihen, että Santander ei ole kovin innokas ottamaan asiakkaiksi kuluttajia, jotka etsivät yhdistelylainaa. Voidaan myös olettaa, että olemassa olevat lainat heikentävät Santanderilta saatavaa lainatarjousta huomattavasti.

Lainasivulla mainitaan ainoastaan juhlalaina, lomalaina, remonttilaina, kulutusluotto sekä harrastuslaina. Lainasummaksi voi valita 2000 – 50 000 euroa. Laina-ajaksi voi valita 2 – 10 vuotta. Todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,15% – 28,19% välillä.
Korkoon vaikuttaa haettu lainasumma sekä hakijan tiedot, kuten työtilanne ja kuukausittaiset tulot. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Yli 20 000 euron lainoihin vaaditaan hakijoilta vakaa tulotaso sekä omistusasunto eli toisin sanoen tarvitset vakuuksia mikäli haet yli 20 000 euron lainaa.

Kilpailuta Santander yhdistelylaina ja saa edullisin korko

Suosittelemme, että kilpailutat yhdistelylainan palvelumme avulla. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, jotka ottavat mielellään asiakkaikseen yhdistelylainaa etsiviä kuluttajia. Voit yhdistää lainat palvelumme avulla jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat vähintään 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Tulosi ovat tarpeeksi suuret menoihin nähden

Lainahakemuksen jättäminen on täysin ilmaista eikä se velvoita sinua nostamaan lainaa. Voit siis vaikka pyytää lainatarjouksen ensin palvelumme avulla, jonka jälkeen voit halutessasi vertailla sinulle jätettyjä tarjouksia Santanderin lainatarjoukseen. Näin varmistat, että saat juuri sinulle edullisimman yhdistelylainan pankista riippumatta.