Lainojen yhdistäminen Danske Bank: Kilpailuttamalla edullisin laina

Lainojen yhdistäminen Danske Bankin avulla ei ole halvin vaihtoehto. Kilpailuta yhdistelylaina ja säästä selvää rahaa. Saat luottopäätöksen heti ja lainan tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainojen yhdistäminen Danske Bank

lainojen yhdistäminen Danske Bank

Danske Bank lainojen yhdistäminen

Jos erilaisia pienempiä lainoja, luottoja ja osamaksuja on tullut jostain syystä otettua monesta eri paikasta, lainojen yhdistäminen saattaa olla järkevä ratkaisu. Lainat yhdistämällä lainojen korkoa on yleensä mahdollista madaltaa. Lisäksi takaisinmaksuerien hoitaminen vain yhteen paikkaan on huomattavasti kätevämpää kuin se, että yrittää pysyä kärryillä usean eri pankin ja luotonmyöntäjän maksamattomista ja maksetuista lainoista.

Lainojen yhdistämiseksi käytettävän lainan saamiseksi ei välttämättä tarvita vakuuksia tai takaajia, vaan moni pankki myöntää myös vakuudettomia lainoja. Danske Bankin valikoimista löytyy kaksi vakuudetonta lainaa: haavelaina ja käyttölaina. Haavelainan nimi tulee siitä, että se on Danske Bankin mukaan tarkoitettu haaveiden toteutukseen. Vakuudettomana lainana tämä sopisi kuitenkin hyvin lainojen yhdistämiseen.

Haavelaina

Haavelaina on Danske Bankin tarjoama kertalaina, jota voi hakea ilman vakuuksia. Yksin lainaa hakeva voi saada korkeintaan 10 000 euroa lainaa. Jos lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, sitä on mahdollista saada 20 000 euroa. Laina-aika voi olla korkeintaan 5 vuotta ja laina tulee maksaa takaisin tasaerissä.

Danske Bank ei kerro sivustollaan tämän tarkemmin lainan ehdoista tai siitä, kenelle haavelaina voidaan myöntää. Lainan ehdot sovitaan aina henkilökohtaisesti hakijan kanssa. Jos lainan ehdoista ja koroista haluaa siis tietää tarkemmin, tulee Danske Bankille tehdä lainahakemus.

Haavelainaan liittyvät kulut (korkoa lukuunottamatta) kuitenkin löytyvät Danske Bankin palveluhinnastosta. Uudesta lainasta veloitetaan 0,50% järjestelypalkkiota, kuitenkin aina vähintään 300 euroa. Lainan nosto maksaa verkkopankissa 20 euroa ja konttorissa 40 euroa. Lainaerän automaattinen veloitus asiakkaan tililtä maksaa 4,50 euroa ja lasku lainan erästä 6 euroa. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta saatetaan myös veloittaa.

Käyttölaina

Käyttölaina on toinen Danske Bankin tarjoamista vakuudettomista lainoista. Se ei ole haavelainan tapaan kertalaina, vaan jatkuvasti voimassa oleva luotto. Dansken etuohjelman ensimmäisellä tasolla olevat asiakkaat voivat saada 2000-5000 euroa luottolainaa. Asiakkaat, jotka ovat 2.-4. etutasolla, voivat saada käyttölainaa jopa 10 000 euroon asti. Käyttölainaa voi kätevästi hakea verkkopankissa. Jos hakija ei kuitenkaan ole Danske Bankin asiakas entuudestaan, tulee hänen varata aika konttorille.

Luottoa maksetaan pois kerran kuukaudessa. Hakija voi sopia takaisinmaksutahdista pankin kanssa. Vuoden aikana on mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta. Aina kun luottoa on maksettu pois, sitä vapautuu uudelleen käyttöön. Jos käyttölaina on tarkoitus käyttää lainojen yhdistelyyn ja hakijasta tuntuu, että luoton vapautuminen saattaisi houkuttaa ottamaan aina lisää lainaa, tämä laina ei välttämättä ole paras ratkaisu.

Kannattaako lainojen yhdistäminen Danske Bankissa?

Danske Bankin sivuilta löytyy melko heikosti tietoa vakuudettomien lainojen kuluista tai edes siitä, kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää. Pankki päättää lainan ehdot jokaisen hakijan kohdalle henkilökohtaisesti, joten ei ole oikeastaan mahdollista tehdä yleistystä siitä, onko Danske Bankista lainan hakeminen kannattavaa. Jos haluat nähdä, olisiko sinun mahdollista saada edullista vakuudetonta lainaa Danske Bankista, tulee sinun lähettää pankille lainahakemus.

Fiksumpaa on kuitenkin kilpailuttaa eri pankkien tarjoamat lainat sivustomme kautta. Tällöin sinun ei tarvitse olla jokaiseen pankkiin yhteydessä erikseen, vaan saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Säästät siis huomattavasti aikaa. Kun kaikki tarjoukset löytyvät yhdestä paikkaa, näet myös helposti, minkä pankin lainatarjous on juuri sinulle kaikista kannattavin.

Älä siis turhaan lähde tiedustelemaan Danske Bankilta ja muilta pankeilta suoraan, myöntävätkö he lainaa lainojen yhdistelyyn ja millä ehdoin lainaa olisi mahdollista saada. Tällä tavoin tuhlaat vain kallisarvoista aikaasi. Me voimme hoitaa kaiken raskaan työn sinun puolestasi.