Skip to content

Lainojen yhdistäminen Danske Bank: Kilpailuttamalla edullisin laina

Lainojen yhdistäminen Danske Bankin avulla ei ole aina halvin vaihtoehto. Kilpailuta yhdistelylaina ja säästä jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

lainojen yhdistäminen Danske BankJos erilaisia pienempiä lainoja, luottoja ja osamaksuja on tullut jostain syystä otettua monesta eri paikasta, lainojen yhdistäminen saattaa olla järkevä ratkaisu. Lainat yhdistämällä lainojen korkoa on yleensä mahdollista madaltaa. Lisäksi takaisinmaksuerien hoitaminen vain yhteen paikkaan on huomattavasti kätevämpää kuin se, että yrittää pysyä kärryillä usean eri pankin ja luotonmyöntäjän maksamattomista ja maksetuista lainoista.

Lainojen yhdistämiseksi käytettävän lainan saamiseksi ei välttämättä tarvita vakuuksia tai takaajia, vaan moni pankki myöntää myös vakuudettomia lainoja. Danske Bankin valikoimista löytyy kaksi vakuudetonta lainaa: haavelaina ja käyttölaina. Haavelainan nimi tulee siitä, että se on Danske Bankin mukaan tarkoitettu haaveiden toteutukseen. Vakuudettomana lainana tämä sopisi kuitenkin hyvin lainojen yhdistämiseen.

Haavelaina

Haavelaina on Danske Bankin tarjoama kertalaina, jota voi hakea ilman vakuuksia. Yksin lainaa hakeva voi saada korkeintaan 10 000 euroa lainaa. Jos lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, sitä on mahdollista saada 20 000 euroa. Laina-aika voi olla korkeintaan 5 vuotta ja laina tulee maksaa takaisin tasaerissä.

Danske Bank ei kerro sivustollaan tämän tarkemmin lainan ehdoista tai siitä, kenelle haavelaina voidaan myöntää. Lainan ehdot sovitaan aina henkilökohtaisesti hakijan kanssa. Jos lainan ehdoista ja koroista haluaa siis tietää tarkemmin, tulee Danske Bankille tehdä lainahakemus.

Haavelainaan liittyvät kulut (korkoa lukuunottamatta) kuitenkin löytyvät Danske Bankin palveluhinnastosta. Uudesta lainasta veloitetaan 0,50% järjestelypalkkiota, kuitenkin aina vähintään 300 euroa. Lainan nosto maksaa verkkopankissa 20 euroa ja konttorissa 40 euroa. Lainaerän automaattinen veloitus asiakkaan tililtä maksaa 4,50 euroa ja lasku lainan erästä 6 euroa. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta saatetaan myös veloittaa.

Käyttölaina

Käyttölaina on toinen Danske Bankin tarjoamista vakuudettomista lainoista. Se ei ole haavelainan tapaan kertalaina, vaan jatkuvasti voimassa oleva luotto. Dansken etuohjelman ensimmäisellä tasolla olevat asiakkaat voivat saada 2000-5000 euroa luottolainaa. Asiakkaat, jotka ovat 2.-4. etutasolla, voivat saada käyttölainaa jopa 10 000 euroon asti. Käyttölainaa voi kätevästi hakea verkkopankissa. Jos hakija ei kuitenkaan ole Danske Bankin asiakas entuudestaan, tulee hänen varata aika konttorille.

Luottoa maksetaan pois kerran kuukaudessa. Hakija voi sopia takaisinmaksutahdista pankin kanssa. Vuoden aikana on mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta. Aina kun luottoa on maksettu pois, sitä vapautuu uudelleen käyttöön. Jos käyttölaina on tarkoitus käyttää lainojen yhdistelyyn ja hakijasta tuntuu, että luoton vapautuminen saattaisi houkuttaa ottamaan aina lisää lainaa, tämä laina ei välttämättä ole paras ratkaisu.

Kannattaako lainojen yhdistäminen Danske Bankissa?

Danske Bankin sivuilta löytyy melko heikosti tietoa vakuudettomien lainojen kuluista tai edes siitä, kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää. Pankki päättää lainan ehdot jokaisen hakijan kohdalle henkilökohtaisesti, joten ei ole oikeastaan mahdollista tehdä yleistystä siitä, onko Danske Bankista lainan hakeminen kannattavaa. Jos haluat nähdä, olisiko sinun mahdollista saada edullista vakuudetonta lainaa Danske Bankista, tulee sinun lähettää pankille lainahakemus.

Fiksumpaa on kuitenkin kilpailuttaa eri pankkien tarjoamat lainat sivustomme kautta. Tällöin sinun ei tarvitse olla jokaiseen pankkiin yhteydessä erikseen, vaan saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Säästät siis huomattavasti aikaa. Kun kaikki tarjoukset löytyvät yhdestä paikkaa, näet myös helposti, minkä pankin lainatarjous on juuri sinulle kaikista kannattavin.

Älä siis turhaan lähde tiedustelemaan Danske Bankilta ja muilta pankeilta suoraan, myöntävätkö he lainaa lainojen yhdistelyyn ja millä ehdoin lainaa olisi mahdollista saada. Tällä tavoin tuhlaat vain kallisarvoista aikaasi. Me voimme hoitaa kaiken raskaan työn sinun puolestasi!