Kilpailuta Resurs Bank laina lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta Resurs Bankin lainaa lainojen yhdistämiseen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa lainojen yhdistämiseen. Lue lisää.

resurs bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Resurs Bankin lainaa ilman vakuuksia?

Resurs Bankin lainanhakijoiden kriteerit:

  • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias.
  • Luottotiedot: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Säännölliset tulot: Hakijalla tulee olla säännölliset työ- tai eläketulot.
  • Alle 3 000 € lainoissa: vähintään 800 € bruttotulot kuukaudessa.
  • Yli 3 000 € lainoissa: vähintään 1 300 € bruttotulot kuukaudessa.

Mikäli täytät nämä kriteerit, voit hakea lainaa Resurs Bankista. Huomioi kuitenkin, että lopullinen lainapäätös riippuu aina yksilöllisestä tilanteestasi ja Resurs Bankin arvioinnista.

Resurs Bank lainan korko ja kulut

Resurs Bankin laina on yksinkertainen ja selkeä rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa jopa 50 000 euron kertaluoton 12 vuoden maksuajalla. Tässä esimerkissä käymme läpi lainan korot ja kulut, jotta sinun on helpompi ymmärtää, mitä laina tarkoittaa sinulle taloudellisesti.

Laina sisältää todellisen vuosikoron, joka on 13,50 %. Tämä korko koostuu kolmesta osasta: perusvuosikorosta (11,66 %), viitekorosta (Euribor 3 kk, 2,162 % 2.1.2023) ja kuukausittaisista luottokuluista (0,28 %/kk lainasummasta, enintään 12,50 € kuukaudessa).

Todellinen vuosikorko kertoo sinulle, kuinka paljon laina maksaa sinulle vuodessa korkojen ja muiden kulujen kanssa. Tämä luku auttaa sinua vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja tekemään parhaan mahdollisen valinnan.

Kuukausierä 20 000 euron lainalle on 295,61 €. Lainaa maksetaan takaisin 120 erässä, eli 10 vuoden aikana.

Lainan kokonaiskustannukset, eli lainasumma ja kaikki siihen liittyvät kustannukset, ovat yhteensä 35 460,94 €. Tämä summa sisältää lainasumman lisäksi kaikki korot ja kulut, jotka kertyvät koko laina-ajan.

On tärkeää huomata, että esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana. Markkinatilanteen muutokset voivat vaikuttaa Euribor-viitekorkoon, joten on hyvä seurata tilannetta ja tarvittaessa neuvotella lainan ehtojen muutoksista lainanantajan kanssa.

Toivottavasti tämä selvensi Resurs Bankin lainan korkoja ja kuluja. Muista aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja harkita huolellisesti, mikä sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Voit hakea Resurs Bankin lainaa jopa 50 000 € lainojen yhdistämiseen Yhdistalaina.comin avulla

Lainojen yhdistäminen on tehokas tapa parantaa taloudellista tilannetta ja vähentää lainanhoitokustannuksia. Resurs Bank on yksi Suomen suosituimmista rahoituslaitoksista, ja sen lainaa voi kilpailuttaa Yhdistalaina.com-palvelussa.

Lue alhaalta, miten voit kilpailuttaa Resurs Bank lainaa ja yhdistää useita lainoja yhdeksi selkeämmäksi lainaksi.

Selvitä nykyiset lainasi

Ennen kuin voit kilpailuttaa Resurs Bank lainaa, sinun tulee selvittää nykyisten lainojesi tiedot, kuten lainasaldot, korot, ja maksuajat. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon rahaa voit säästää yhdistämällä lainasi.

Tutustu Yhdistalaina.com-palveluun

Yhdistalaina.com on lainojen kilpailutuspalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainan lainojen yhdistämiseen. Voit käyttää palvelumme ilmaiseksi, ja se tarjoaa sinulle useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltaan, kuten Resurs Bank.

Täytä hakemus Yhdistalaina.com-palvelussa

Siirry Yhdistalaina.com-sivustolle ja täytä lainahakemus. Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi, tulojasi, menoja, sekä nykyisten lainojesi tietoja.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Yhdistalaina.com kilpailuttaa yhdistelylainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Kun olet saanut lainatarjouksia, vertaile niitä huolellisesti. Tarkastele erityisesti lainan korkoa, avausmaksua, ja kuukausittaista erää.

Muista, että alhaisin korko ei aina tarkoita parasta tarjousta, sillä muut kulut voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko kertoo lainan todelliset kustannukset.

Valitse paras lainatarjous ja laina maksetaan tilillesi jopa samana päivänä

Kun olet löytänyt parhaan tarjouksen, voit hakea lainaa valitsemaltasi rahoituslaitokselta. Lainaprosessi voi vaihdella eri rahoituslaitosten välillä, mutta yleensä se sisältää lainasopimuksen allekirjoittamisen ja tarvittavien dokumenttien toimittamisen.

Maksa vanhat lainasi pois uudella lainalla

Kun olet saanut uuden lainan, käytä se maksamaan vanhat lainasi pois. Näin sinulla on vain yksi laina hoidettavana, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Muista kuitenkin, että lainan yhdistäminen ei poista velkaantumista, vaan se on vain työkalu, joka auttaa sinua hallitsemaan sitä paremmin.

Lainojen yhdistäminen Resurs Bankin ja Yhdistalaina.com-palvelun avulla voi auttaa sinua säästämään rahaa ja parantamaan taloudellista tilannettasi. Kilpailuttamalla lainasi saat useita tarjouksia vertailtavaksi ja voit valita parhaan mahdollisen ratkaisun omiin tarpeisiisi.

Muista kuitenkin, että lainojen yhdistämisessä on kyse vastuullisesta talouden hallinnasta, joten tee aina huolellinen vertailu ennen päätöksen tekemistä.

Resurs Bank

Resurs Bank on pohjoismainen rahoitusalan toimija, joka on sitoutunut kehittämään vastuullista luotonantoa, tukemaan kiertotalouteen liittyviä hankkeita ja tarjoamaan uusia digitaalisia palveluita. Tämä innovatiivinen pankki ymmärtää erityisen vastuunsa nuorten taloustietämyksen parantamisessa ja pyrkii tekemään kestävästä ajattelusta ja toiminnasta helppoa.

Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella rahoitusmarkkinoilta ja toimien neljässä Pohjoismaassa, Resurs Bank on tunnustettu asiantuntija alallaan. Resurs Society -aloitteensa kautta pankki kertoo, kuinka se pyrkii saavuttamaan tasapainon taloudessa, elämässä, rahoitusalalla ja yhteiskunnassa, sekä muuttamaan näitä osa-alueita positiivisempaan ja vastuullisempaan suuntaan.

Resurs Bank haluaa ymmärtää paremmin nuorten kiinnostusta ja sitoutumista talousasioiden hoitoon. Tästä syystä he ovat nimittäneet nuorisolähettilään, joka johtaa aloitetta ja ajaa talouteen liittyviä kehitysasioita sekä Resurs Bankin sisällä että toimialalla.

Uskoen tulevaisuuden pankkitoiminnan olevan täysin erilaista, Resurs Bank panostaa nyt Pohjoismaiden ensimmäisen täysin pilvipohjaisen pankkijärjestelmän kehitystyöhön. Tämä uusi järjestelmä tekee asiakkaan asioinnista entistä sujuvampaa ja mahdollistaa nopeamman uusien käyttäjäystävällisten toimintojen tarjoamisen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Kaiken kaikkiaan Resurs Bank on edelläkävijä pankki, joka pyrkii muuttamaan rahoitusalaa ja yhteiskuntaa vastuullisempaan suuntaan innovatiivisten ratkaisujen ja aloitteiden avulla.

Resurs Bank kokemuksia

Resurs Bank on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia rahoituspalveluita, kuten lainoja, luottokortteja ja säästämisen ratkaisuja sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Tässä yhteenvedossa käsitellään Resurs Bankin asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja verkosta löytyvien lähteiden perusteella.

Asiakaspalvelu

Monet asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta Resurs Bankin asiakaspalvelusta. He ovat kokeneet saaneensa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä nopeita vastauksia kysymyksiinsä. Toisaalta jotkut asiakkaat ovat kritisoineet palvelun hitautta ja vaikeutta saada yhteyttä asiakaspalveluun.

Helppokäyttöisyys

Asiakkaat ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä Resurs Bankin verkkopalveluiden käytettävyyteen ja helppouteen. He pitävät erityisesti mobiilisovellusta kätevänä ja helppokäyttöisenä.

Hinnat ja ehdot

Resurs Bankin hinnat ja ehdot saavat sekä kiitosta että kritiikkiä. Jotkut asiakkaat pitävät korkoja ja kuluja kilpailukykyisinä verrattuna muihin pankkeihin, kun taas toiset kokevat ne korkeiksi. Joissakin tapauksissa asiakkaat ovat huomauttaneet epäselvistä ehdoista ja piilokuluista.

Luotettavuus

Useat asiakkaat kokevat Resurs Bank olevan luotettava ja turvallinen rahoitusyhtiö. He arvostavat pankin avoimuutta ja rehellisyyttä. Kuitenkin, joissakin tapauksissa asiakkaat ovat kertoneet pettymyksestään esimerkiksi viivästyneiden maksujen tai virheellisten veloitusten takia.

Yleinen tyytyväisyys

Vaikka Resurs Bank saa sekä positiivista että negatiivista palautetta, yleinen tyytyväisyys näyttää olevan kohtuullisen korkea. Asiakkaat arvostavat erityisesti pankin asiakaspalvelua, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Resurs Bank asiakkaiden kokemukset vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen he ovat tyytyväisiä pankin tarjoamiin palveluihin. Parantamisen varaa on kuitenkin asiakaspalvelun saatavuudessa, ehtojen selkeydessä ja hinnoittelussa.

Resurs Bank asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä Resurs Bankiin ongelmatilanteissa seuraavilla tavoilla:

  1. Puhelimitse: Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17 ja palvelee numerossa 09 622 4308.
  2. Sähköpostitse: Jos sinulla on palautetta tai reklamaatioita, voit lähettää ne sähköpostitse osoitteeseen reklamaatio@resurs.fi.
  3. Postitse: Mikäli haluat lähettää reklamaation kirjallisesti, voit lähettää sen osoitteeseen:

Reklamaatiot Resurs Bank AB Suomen sivuliike PL 3900 00002 Helsinki

Muistathan käyttää näitä tietoja, kun otat yhteyttä Resurs Bankiin ongelmatilanteissa. Heidän asiantunteva asiakaspalvelutiiminsä auttaa sinua mielellään ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tai vastaamaan kysymyksiisi.