Nordax Bank yhdistelylaina - Kilpailuta Nordax Bank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken!

Kilpailuta Nordax Bankin yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

Nordax-bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Nordax Bankin yhdistelylaina on mahdollista kilpailuttaa Yhdistalaina.com-palvelun avulla helposti ja vaivattomasti. Yhdistalaina.com tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia yhdellä hakemuksella. Kun täytät hakemuksen Yhdistalaina.comissa, he välittävät tiedot useille eri luotonantajille, mukaan lukien Nordax Bank. Tämän ansiosta saat useita lainatarjouksia yhdellä kertaa, ja voit vertailla niitä rauhassa ennen päätöksentekoa.

Kilpailuttamalla Nordax Bankin yhdistelylaina Yhdistalaina.com-palvelun avulla, voit löytää juuri sinulle sopivan lainaratkaisun edullisella korolla ja joustavilla lainaehdoilla. Palvelu auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa, kun voit saada useita tarjouksia samalla kertaa ilman erillistä hakemusta jokaiselta luotonantajalta.

Yhdistalaina.comin käyttö on maksutonta, ja voit täyttää hakemuksen helposti omalta tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi. Palvelu on luotettava ja turvallinen tapa löytää itsellesi sopiva yhdistelylaina ja saada parempi yleiskuva eri lainavaihtoehdoista. Kilpailuttamalla Nordax Bankin yhdistelylaina Yhdistalaina.com-palvelun kautta voit tehdä taloudellisesti viisaan päätöksen ja säästää rahaa lainakuluissa.

Kilpailuta yhdistelylainat jo tänään ja löydä juuri sinulle halvin yhdistelylaina.