Halino laina - Kilpailuta Halino lainaa jopa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Voit kilpailuttaa Halino lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta nyt ja katso pärjääkö Halinon korko muille pankeille. Lue lisää.

halino
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Halino lainaa?

Halino myöntää lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias.
 • Luottotiedot: Hakijalla tulee olla moitteettomat luottotiedot. Luottotietojen tarkistus tehdään hakemuksen yhteydessä.
 • Asuinpaikka: Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa.
 • Tulot: Hakija tarvitsee säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan myöntäminen riippuu hakijan maksukyvystä.
 • Tilinumero: Hakijalla tulee olla käytössä suomalainen pankkitili.
 • Verkkopankkitunnukset: Hakijalta vaaditaan suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Näiden ehtojen täyttäminen varmistaa, että voit hakea Halino-lainaa ja saada sen hyväksyttyä. Huomioi, että lainan myöntäminen riippuu kunkin hakijan yksilöllisestä tilanteesta ja maksukyvystä.

Halinolta 6000 euron laina esim. 143€/kk – Laina-aika 5 vuotta

Vakuudeton luotto on joustava lainaratkaisu, jonka avulla voit rahoittaa esimerkiksi kodin remontin, auton hankinnan tai vaikkapa lomamatkan. Tässä esimerkki 6000 euron vakuudettomasta lainasta 5 vuoden maksuajalla:

 • Lainasumma: 6000 €
 • Laina-aika: 5 vuotta eli 60 kuukautta
 • Nimelliskorko: 14,80 %
 • Tilinhoitomaksu: 1,50 – 5 €/kk (riippuu lainasummasta)

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 17,66 % – 23,27 %, joka sisältää nimelliskoron lisäksi tilinhoitomaksun. Lasketaan kuukausierä olettaen, että tilinhoitomaksu on 5 €/kk.

Esimerkkitapauksessa 6000 € lainan kuukausierä olisi noin 143,43 €. Luoton kokonaiskustannukset: 8605,8 €

Tämä summa sisältää sekä koron että tilinhoitomaksun. Huomioithan, että lopullinen kuukausierä voi vaihdella tilinhoitomaksun ja todellisen vuosikoron mukaan.

Sopiiko Halinolta haettava luotto lainojen yhdistämiseen?

Vaikka Halinolta voi saada lainaa lainojen yhdistämiseen, se ei ole välttämättä paras mahdollinen vaihtoehto yhdistää lainat.

 • Luottoaika: 1 – 5 vuotta
 • Lainasumma: 500 – 6000 euroa
 • Korko: 14,80%
 • Todellinen vuosikorko: 17,66% – 23,27%
 • Tilinhoitomaksu: 1,50 – 5 € kuukaudessa
 • Lainaa yhteishakijan kanssa: Ei
 • Lainan avausmaksu: 0 €
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa

Lue alhaalta, miksi Halino-laina ei ole paras valinta lainojen yhdistämiseen, ja kuinka lainaa voi kilpailuttaa Yhdistalaina.com-palvelun avulla.

Halino lainan korko ja kulut

Luoton nimellinen vuosikorko on 14,80 %, ja todellinen vuosikorko vaihtelee 17,66 % – 23,27 % välillä. Nämä korot ovat korkeampia verrattuna muihin markkinoilla oleviin yhdistelylainoihin.

Korkeampi korko tarkoittaa, että maksat enemmän kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Ei takaajia tai vakuuksia

Halino-laina on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, että et tarvitse takaajaa tai vakuutta lainan saamiseksi. Vaikka tämä voi olla houkuttelevaa, se voi myös johtaa korkeampiin korkoihin ja kustannuksiin, koska lainanantaja ottaa suuremman riskin.

Joissakin tapauksissa vakuudellinen laina voi olla edullisempi vaihtoehto yhdistelylainalle.

Halino laina kannattaa kilpailuttaa

Vaikka Halino-laina tarjoaa joitakin etuja, kuten maksuvapaan kuukauden 2 kertaa vuodessa ja nopean lainapäätöksen, se ei ole aina paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen.

Korkea korko ja kulut voivat tehdä lainasta kalliimman pitkällä aikavälillä. Yhdistalaina.com-palvelun avulla voit kilpailuttaa yhdistelylainasi ja löytää edullisemman ja paremmin ehtoihin sopivan lainan.

Älä ota ensimmäistä tarjousta vastaan, vaan kilpailuta lainojen yhdistelylaina Yhdistalaina.com-palvelussa ja säästä rahaa lainojen yhdistämisessä.

Näin kilpailutat Halino lainaa lainojen yhdistämiseen ilman vakuuksia

Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan yhdistelylainasi useiden eri lainantarjoajien välillä. Palvelun avulla voit löytää edullisemman ja paremmin ehtoihin sopivan lainan yhdistämiseen. Yhdistalaina.com tekee kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa, joten voit säästää aikaa ja rahaa lainojen yhdistämisessä.

 • Siirry Yhdistalaina.com -sivustolle: Avaa verkkoselaimesi ja siirry osoitteeseen Yhdistalaina.com.
 • Täytä lainahakemus: Etsi lainahakemuslomake sivustolta ja täytä se huolellisesti. Kirjoita haluamasi lainasumma ja -aika, ja saat heti arvion lainan kuukausierästä ja kuluista.
 • Ilmoita tiedot tarkasti: Tarkista, että olet antanut kaikki tiedot oikein ja täydellisesti. Lähetä hakemus painamalla ”Seuraava” painiketta.
 • Odota kilpailutusta: Yhdistalaina.com kilpailuttaa lainat puolestasi välittömästi, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Odota, että saat lainatarjouksia.
 • Vertaa lainatarjouksia: Kun saat lainatarjouksia, vertaa niitä huolellisesti. Tarkastele korkoja, kuluja ja muita ehtoja löytääksesi sopivimman vaihtoehdon.
 • Valitse ja hyväksy lainatarjous: Kun olet löytänyt parhaan lainatarjouksen, valitse se ja täytä tarvittavat tiedot. Hyväksy lainatarjous noudattamalla palvelun ohjeita.
 • Odota rahojen siirtoa: Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, luotto maksetaan tilillesi jopa samana päivänä. Voit saada rahat käyttöösi heti tai pankki voi maksaa vanhat lainat puolestasi pois.

Näin voit kilpailuttaa Halinon lainat helposti ja nopeasti Yhdistalaina.com -palvelun avulla. Muista, että palvelu on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Onnea lainan kilpailuttamiseen.

Halino kokemuksia

Halino laina on suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoja monenlaisiin tarpeisiin. Monet ihmiset ovat käyttäneet Halinon lainaa rahoittaakseen esimerkiksi kodin remontin, auton hankinnan tai loman.

Tässä arviossa tarkastelemme millaisia kokemuksia ihmisillä on Halinon lainasta, ja käymme läpi sekä positiivisia että negatiivisia näkökohtia.

Positiivisia kokemuksia Halinosta

 • Helppo hakuprosessi: Monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Halinon luoton hakuprosessiin. Se on nopea ja vaivaton, ja lainahakemus voidaan tehdä verkossa muutamassa minuutissa.
 • Joustavat lainaehdot: Halino tarjoaa asiakkailleen joustavat lainaehdot, kuten kaksi maksuvapaata kuukautta yhden vuoden aikana. Maksuvapaa kuukausi on monille asiakkaille tärkeä tekijä, sillä se mahdollistaa lainan mukauttamisen oman taloudellisen tilanteen mukaan.
 • Hyvä asiakaspalvelu: Useat Halinon asiakkaat ovat kiitelleet yhtiön asiakaspalvelua. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja asiakaspalvelijat auttavat mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Negatiivisia Halino kokemuksia

 • Korkeat korot: Halino luoton korot voivat olla kilpailijoita korkeammat, mikä on johtanut negatiivisiin kokemuksiin joillakin asiakkailla. On tärkeää vertailla lainatarjouksia ennen lainan ottamista, jotta löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon.
 • Lisäkulut: Jotkut asiakkaat ovat kokeneet Halino lainan lisäkulut, kuten tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset palvelumaksut, rasittaviksi. On tärkeää huomioida nämä kulut ennen lainan ottamista, jotta ymmärtää kokonaiskustannukset.
 • Lainan markkinointi: Joissakin tapauksissa, ihmiset ovat kokeneet Halino lainan markkinoinnin liian aggressiiviseksi, mikä on herättänyt epäluottamusta ja negatiivisia kokemuksia.

Halino Laina on monille asiakkaille helppo ja joustava rahoitusvaihtoehto, mutta se ei välttämättä ole aina edullisin vaihtoehto. On tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja huomioida kaikki lainaan liittyvät kulut ennen päätöksen tekemistä.

Asiakkaiden kokemukset vaihtelevat, ja jokaisen on arvioitava itse, onko Halino Laina oikea vaihtoehto omalle tilanteelle.

Halinon asiakaspalvelu & yhteystiedot

Halinoon yhteyden ottaminen ongelmatilanteissa on helppoa ja nopeaa. Seuraavat ohjeet auttavat sinua ottamaan yhteyttä heihin eri menetelmillä:

 • Puhelin: Soita numeroon 0206 90191 (puhelu maksaa vain normaalin mpm/pvm-maksun). Asiakaspalvelun aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00-16.00 [1].
 • Sähköposti: Lähetä yleisluontoiset kysymykset osoitteeseen info@halino.fi. Huomaa, että pankkisalaisuuslain vuoksi he eivät voi antaa asiakaskohtaisia tietoja sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.
 • Yhteydenottolomake: Täytä yhteydenottolomake, joka sijaitsee heidän verkkosivustollaan oikealla puolella. Muista, että tämän kautta voidaan vastata vain yleisiin kysymyksiin, ei asiakaskohtaisiin tietoihin.
 • Postiosoite: Kirjoita kirje ja lähetä se osoitteeseen: TF Bank Ab, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki.
 • Omat sivut: Kirjaudu sisään Halinon lainanantajan, TF Bankin omille sivuille osoitteessa omatsivut.tfbank.fi. Omilta sivuilta voit tarkistaa lainasi velkasaldon ja tutustua maksusuunnitelmaan.

Muista, että henkilökohtaisia kysymyksiä koskien lainaa tai hakemusta, on parasta ottaa yhteyttä puhelimitse.