Kilpailuta Fellow pankin laina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta Fellow pankin laina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta 1000 € - 60 000 €, laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

fellow-pankki
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Fellow Pankin lainaa?

Fellow Pankki vaatii lainanhakijoilta seuraavat ehdot:

 • Ikä: Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Asuinpaikka: Lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa.
 • Luottotiedot: Lainanhakijalla tulee olla kunnossa olevat luottotiedot.
 • Maksuhäiriöt: Lainanhakijalla ei saa olla perinnässä avoimia saatavia.
 • Tulot: Lainanhakijan tulee pystyä todentamaan säännölliset tulot, jotka riittävät elämiseen lainan lyhentämisen kanssa.

Nämä ehdot varmistavat, että Fellow Pankki noudattaa reilun luotonannon periaatteita ja että lainanhakijat ovat taloudellisesti vastuullisia. Näin pankki voi tarjota joustavia lainaehtoja ja kohtuullisia lainakorkoja asiakkailleen.

Fellow Pankin yhdistelylaina

 • Laina-aika: 2 – 15 vuotta
 • Lainasumma: 1000 – 30 000 euroa
 • Lainan korko: Henkilökohtainen marginaali + Euribor 3 kk
 • Tilinhoitomaksu: Enintään 0,01 % päivässä luoton määrästä /kk
 • Nostopalkkio: Enintään 150 € luottoa nostettaessa
 • Eräpäivän siirto (14 vrk): 5 €
 • Lyhennysvapaa kuukausi: 5 €
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu: 0 €

Fellow Pankin laina tarjoaa edullisen ja joustavan ratkaisun asiakkaille, jotka haluavat yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Fellow Pankin laina auttaa asiakkaita vähentämään lainojen kuluja ja hallinnollista taakkaa.

Laina-ajan voit valita 2-15 vuoden väliltä, ja lainasumma voi olla 1000-30 000 euroa. Korko koostuu henkilökohtaisesta marginaalista sekä Euribor 3 kk -viitekorosta. Tilinhoitomaksu on enintään 0,01 % päivässä luoton määrästä kuukaudessa.

Nostopalkkio on enintään 150 euroa luottoa nostettaessa, ja eräpäivän siirto (14 vrk) maksaa 5 euroa. Voit halutessasi pitää lyhennysvapaan kuukauden 5 euron maksulla. Lisäksi lainan ennenaikainen takaisinmaksu on maksutonta.

Fellow Pankin laina tarjoaa asiakkaille helpon tavan yhdistää ja hallita lainojaan, säästää koroissa ja kuluissa, sekä nauttia joustavista lainaehdoista. Laina voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja se on tarkoitettu vastuullisille lainanhakijoille, jotka täyttävät pankin ehdot.

Kilpailuta yhdistelylaina helposti Yhdistalaina.comin kautta ja saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

30 000 € Fellow Pankin laina 10 vuoden laina-ajalla esim. 372€/kk

Tässä esimerkissä Fellow Pankin vakuudeton laina on seuraavanlainen:

Lainasumma: 30 000 € Laina-aika: 10 vuotta Yksilöllinen korko: 9 % (todellinen vuosikorko 10 %, sisältäen 150 € nostopalkkion) Kuukausierä: 372 €

Kuukausierä perustuu tasalyhennykseen ja yhtenäiseen korkoon koko laina-ajalle. Lainan kokonaiskustannukset voidaan laskea seuraavasti:

Kuukausierä x 12 kuukautta/vuosi x 10 vuotta = 372 € x 12 x 10 = 44 640 €

Tämän perusteella Fellow Pankin vakuudettoman lainan kokonaiskustannukset ovat 44 640 €. Huomioi, että tämä on vain esimerkki, ja todelliset lainaehdot määräytyvät yksilöllisesti.

Näin kilpailutetaan Fellow Pankin lainan korko

Näin kilpailutat Fellow Pankin lainan Yhdistalaina.com -palvelussa – ja löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

 • Vaihe 1 – Täytä lainahakemus: Käy Yhdistalaina.com-sivustolla ja täytä lainahakemus vain kahdessa minuutissa. Ilmoita haluamasi lainasumma ja laina-aika, niin saat arvion kuukausierästä ja kuluista heti.
 • Vaihe 2 – Lähetä hakemus: Tarkista tietosi ja lähetä hakemus ”Seuraava” painikkeen avulla. Näin varmistat, että hakemuksesi etenee sujuvasti.
 • Vaihe 3 – Anna meidän kilpailuttaa laina puolestasi: Yhdistalaina.com kilpailuttaa lainat puolestasi välittömästi – sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Istu rauhassa ja odota tarjouksia.
 • Vaihe 4 – Vertaa ja valitse paras tarjous: Kun saat lainatarjouksia, vertaa niitä huolellisesti ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Muista, että halvin ei aina ole paras – tarkista myös lainaehdot.
 • Vaihe 5 – Hyväksy tarjous ja täytä loput tiedot: Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, hyväksy se ja täytä tarvittavat tiedot. Näin saat lainaprosessin etenemään nopeasti.
 • Vaihe 6 – Maksa vanhat lainat pois: Luotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana, joten voit maksaa vanhat lainasi pois heti. Osa pankeista maksaa vanhat lainat pois puolestasi.

Älä odota enää, kilpailuta Fellow Pankin laina Yhdistalaina.com -palvelussa jo tänään. Palvelumme on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Kokeile itse ja löydä paras lainatarjous juuri sinulle.

Fellow Pankki kokemuksia

Fellow Pankki on suomalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa kattavan valikoiman palveluita henkilöasiakkaille. Se on Suomen ensimmäinen täysin digitaalinen pankki, joka on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden arkea.

Fellow Pankin palvelut

Fellow Pankki tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka on suunnattu erityisesti henkilöasiakkaille. Näitä palveluita ovat muun muassa:

Fellow Pankin Säästötili

Fellow Pankki tarjoaa asiakkailleen korkeakorkoisen säästötilin, joka on helppo avata ja hallinnoida verkkopalvelun kautta. Säästötilin avulla voit säästää rahaa turvallisesti ja joustavasti, sillä rahat ovat aina nostettavissa ilman rajoituksia.

Fellow Pankin lainat

Fellow Pankki tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, kuten kulutusluottoja, asuntolainoja ja joustoluottoja. Lainojen hakuprosessi on helppo ja nopea, ja asiakkaat voivat saada rahoituksen nopeasti käyttöönsä.

Fellow Pankin vertaislainat

Fellow Pankki on tunnettu erityisesti vertaislaina-alustastaan, joka yhdistää lainantarvitsijat ja sijoittajat. Vertaislainojen avulla asiakkaat voivat saada edullista lainaa nopeasti, ja sijoittajat voivat puolestaan sijoittaa rahaa houkuttelevilla tuotoilla.

Fellow Pankin maksupalvelut

Fellow Pankki tarjoaa myös monipuolisia maksupalveluita, kuten laskujen maksamisen, verkkomaksamisen ja korttimaksamisen. Nämä palvelut on integroitu kätevästi pankkipalveluihin, joten asiakkaat voivat hoitaa kaikki raha-asiansa yhden palvelun kautta.

Miksi valita Fellow Pankki?

Fellow Pankin tavoitteena on tehdä pankkiasioinnista helppoa, nopeaa ja edullista. Tästä syystä pankki on panostanut erityisesti seuraaviin ominaisuuksiin.

Digitaalinen palvelu

Fellow Pankki on täysin digitaalinen pankki, joka ei vaadi perinteisiä konttoreita tai paperisia asiakirjoja. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat hoitaa kaikki pankkiasiansa kätevästi verkon kautta milloin ja missä tahansa. Pankin verkkopalvelu ja mobiilisovellus ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, ja ne mahdollistavat nopean ja sujuvan pankkiasioinnin.

Kilpailukykyiset hinnat

Fellow Pankki pyrkii tarjoamaan palveluitaan edullisilla hinnoilla kilpailijoihin verrattuna. Tämä on mahdollista, koska digitaalinen toimintamalli sallii alhaisemmat kustannukset perinteisiin pankkeihin verrattuna. Asiakkaat voivat säästää rahaa esimerkiksi lainojen koroissa ja palvelumaksuissa.

Henkilökohtainen palvelu

Vaikka Fellow Pankki on digitaalinen pankki, se ei tarkoita, että asiakaspalvelu olisi etäistä tai vaikeasti tavoitettavaa. Fellow Pankki panostaa asiakkaidensa tyytyväisyyteen ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tämä takaa, että asiakkaat saavat tarvitsemaansa apua nopeasti ja vaivattomasti.

Innovatiiviset ratkaisut

Fellow Pankki on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan, kuten vertaislaina-alustasta ja monipuolisista maksupalveluista. Fellow Pankki pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia palveluita ja parantamaan nykyisiä toimintojaan, jotta asiakkaat voivat nauttia parhaasta mahdollisesta pankkikokemuksesta.

Digitaalinen Fellow Pankki

Fellow Pankki on Suomen ensimmäinen digitaalinen pankki, joka tarjoaa henkilöasiakkaille monipuolisia palveluita ja kilpailukykyisiä etuja. Fellow Pankin innovatiiviset ratkaisut, henkilökohtainen palvelu ja edulliset hinnat tekevät siitä erinomaisen valinnan suomalaisille kuluttajille, jotka haluavat hoitaa pankkiasiansa helposti ja joustavasti.

Fellow Pankki asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos kohtaat ongelmatilanteita Fellow Pankin palveluiden kanssa, voit ottaa yhteyttä pankkiin seuraavasti:

 • Puhelimitse: Voit soittaa Fellow Pankin asiakaspalveluun arkisin kello 9–18. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 380 101. Puhelun hinta on 0,1717 €/min. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi ja ohjaa tarvittaessa oikean tahon puoleen ongelman ratkaisemiseksi.
 • Sähköpostitse: Jos haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse, voit lähettää viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@fellowpankki.fi. Kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti ongelmasi ja yhteystietosi, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Muista, että pankkiasiat voivat sisältää arkaluonteisia tietoja. Älä lähetä henkilökohtaisia pankkitietojasi, kuten salasanoja tai tunnuslukuja, sähköpostitse. Fellow Pankin asiakaspalvelu ei koskaan pyydä tällaisia tietoja sähköpostitse.

Kun otat yhteyttä Fellow Pankkiin ongelmatilanteissa, ole kärsivällinen ja valmistaudu esittämään kysymyksesi selkeästi ja ytimekkäästi. Näin voit saada apua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.