Yhdistelylainat: Kilpailuta yhdistelylaina ja säästä jopa tuhansia!

Löydä halvin yhdistelylaina yhdellä hakemuksella. Palvelumme avulla kilpailutat yhdistelylainat usealla pankilla ja rahoituslaitoksella.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylaina

Yhdistelylaina auttaa niputtamaan lainat yhdeksi

Yhdistelylaina tarkoittaa nimensä mukaisesti lainaa, jonka avulla yhdistetään useita lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi. Yhdistelylainan tarkoitus on se, että sillä maksetaan pois useat pienemmät lainat. Tilalle jää vain yksi isompi laina. Tämä järjestely mahdollistaa sen, että yhdistelylainan avulla voi säästää useita jopa tuhansia euroja vuodessa lainan kuluissa ja koroissa.

Useat pienet lainat voivat rasittaa henkilökohtaista taloutta todella paljon. Maksaessa samanaikaisesti useita lainoja, todennäköisesti jokaisesta lainasta maksetaan tilinhoitomaksuja, laskutuslisiä sekä muita kuluja, jotka nostavat lainan todellista vuosikorkoa. Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi saadaan siis säästöä useita satoja euroja vuodessa jo pelkästään lainojen hoitokuluissa.

Lainan kuluista saatavien säästöjen lisäksi, säästöjä voi saada lainan koroista. Pienemmillä lainoilla, kuten esimerkiksi pikavipeillä on yleensä hyvin korkeat korot. Suuremmilla lainoilla korkoprosentit ovat yleensä huomattavasti pienempiä. Edellä mainittujen esimerkkilainojen välinen ero korkoprosenteissa voi olla helposti useita kymmeniä prosentteja. On siis hyvin todennäköistä, että yksi isompi yhdistelylaina auttaa säästämään myös merkittävän summan vuodessa pelkästään korkokuluissa.

Yhdistelylaina kannattaa hakea jos sinulla on useita eri lainoja maksettavana

Yhdistelylainaa kannattaa hakea, mikäli sinulla on hoidettavana useita pienempiä lainoja. Yhdistelylainalla voit yhdistää mm. pikavipit, kulutusluotot, vertaislainat, luottokorttivelat sekä muut pienemmät vakuudettomat lainat.

Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa, voit säästä jopa tuhansia!

Juuri sinulle paras yhdistelylaina on mahdollista löytää vain kilpailuttamalla ja vertailemalla eri yhdistelylainatarjouksia keskenään. On täysin mahdotonta julistaa yhtä lainaa parhaaksi ja sopivimmaksi kaikille lainojen yhdistämistä hakeville ihmisille, sillä jokainen yhdistelylainaa hakevan ihmisen tilanne on eri.

Vertailun tekeminen on tehty nykyään erittäin helpoksi ja nopeaksi. Kattavan kilpailutuspalvelumme avulla saat useita lainatarjouksia yhdellä nopealla ja täysin ilmaisella lainahakemuksella. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja huolella.

Lainahakemuksen lähettäminen ei missään tilanteessa sido sinua ottamaan lainaa. Voit valita sinulle parhaan lainatarjouksen ja yhdistää lainasi sen avulla helposti ja nopeasti. Voit myös olla valitsematta mitään tarjouksista, mikäli ne eivät miellytä sinua.

Yhdistelylaina on mahdollista saada ilman vakuuksia

Vakuudeton yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää lainan koroissa ja kuluissa. Useiden pienlainojen takaisinmaksu voi olla kallista ja turhauttavaa. On huomattavasti helpompaa maksaa vain yhtä lainaa kuin useita erillisiä pienempiä lainoja.

Useat eri pankit ja rahoituslaitokset myöntävät vakuudettomia yhdistelylainoja, jopa 60 000 euroon asti. On hyvin todennäköistä, että tällaisen lainan saaminen ei onnistu kysymällä vastaavaa lainaa omasta pankista. Syy tähän on se, että pankit haluavat suuremmille lainoille aina vakuuden. Vaatimalla lainalle vakuuden pankit pienentävät omaa riskiään luottotappioon. Palvelussamme mukana olevat useat rahoituslaitokset ja pankit myöntävät yhdistelylainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Yhdistelylainaa kannattaa tietenkin kysyä myös omasta pankista, mutta on hyvin todennäköistä, että pankki vaatii lainalle vakuuden tai takaajan.

Yhdistelylaina auttaa jopa 78% hakijoistamme säästämään selvää rahaa

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias
  • Sinulla on vakituinen työ
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Osa palvelussamme mukana olevista pankeista ja rahoituslaitoksista myöntää lainaa myös 18 - 20-vuotiaille hakijoille, mikäli muut lainansaannin ehdot täyttyvät.

Mikäli täytät kaikki edellä mainitut lainansaannin edellytykset, voit hakea järjestelylainaa aina 60 000€ asti. Hakemuksen tekeminen on aina ilmaista ja se ei sido sinua ottamaan lainaa. Yhdistelylainan ottamisen jälkeen maksat takaisin vain yhtä lainaa ja säästät varmasti satoja tai jopa tuhansia euroja lainan kuluissa ja koroissa.

Yhdistelylaina kokemuksia: Paljon sillä voi säästää?

Palvelumme avulla jo tuhannet ihmiset ovat hakeneet yhdistelylainaa raha-asioidensa kuntoon laittamiseen. Yhdistämällä useat pienemmät lainat yhdeksi isoksi ja edullisemmaksi lainaksi voit säästää useita satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa.

Kokosimme tähän muutamia esimerkkejä siitä, miten huomattavia summia rahaa yhdistelylainan avulla voi säästää.

Esimerkki 1:

Tarulla oli 5 eri kulutusluottoa, joiden yhteen laskettu lainasumma oli 10 000 euroa. Jokaisen luoton laskutuslisä oli 5€/kk ja tilinhoitopalkkio 10€/kk. Taru maksoi pelkästään laskutuslisiä ja tilihoitopalkkioita 75 euroa kuukaudessa. Kuluja, jotka eivät lyhennä Tarun lainoja lainkaan. Yhdistämällä kaikki viisi eri lainaa Taru säästi jo pelkissä lainan kuluissa 60 euroa kuukaudessa. Vuosittainen säästö on huikeat 720 euroa.

Esimerkki 2:

Matilla oli useita kulutusluottoja, joiden yhteenlaskettu yhteissumma oli lähes 18 000 euroa. Matti maksoi kuukaudessa lähes 1800 euroa lainojen korkoja ja muita kuluja. Välillä Matti joutui ottamaan kalliita pikavippejä, että selvisi lainojen kuukausittaisista lainanlyhennyksistä. Matti haki yhdistelylainaa ja yhdisti kaikki 10 erillistä lainaa yhdeksi isommaksi lainaksi. Matin kuukausittaiset lainanhoitokulut pienenivät 390 euroon. Matti säästi yhdistelylainan avulla yli 1400 euroa! Yhdistelylainan ottamisen jälkeen Matin ei ole tarvinnut hakea lisää lainaa ja rahaa jää nyt enemmän muuhun elämiseen.

Yhdistelylaina ilman luottotietoja

Yhdistelylainan saaminen ei onnistu, mikäli lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotietorekisterissä. Palvelussamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset tekevät automaattisesti luottotietojen selvityksen kaikille lainaa hakeville henkilöille ennen tarjousten antamista. Mikäli hakijalla on merkintä luottotiedoissa, ei hän voi saada lainaa palvelumme kautta lainkaan.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä ja haluat apua velkakierteestä pois pääsemiseen, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä paikkakuntasi velkaneuvontaan.