Yhdistä lainat halvin - Tee hakemus ja löydä halvin yhdistelylaina!

Yhdistä lainat halvimmalla pankilla tai rahoituslaitoksella. Tee ilmainen hakemus ja kilpailutamme yhdistelylainan usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Yhdistä lainat halvin

yhdistä lainat halvin

Yhdistä lainat ja löydä halvin yhdistelylaina palvelumme avulla. Kilpailutamme puolestasi halvimman yhdistelylainan yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Saat luottopäätöksen välittömästi ja voit nostaa yhdistelylainan tilillesi jopa samana päivänä.

Helppo ja turvallinen hakemus on nopea täyttää. Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin ajastasi. Välitämme hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle. Saat näiltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi halvimman vaihtoehdon.

Voit hakea palvelumme avulla halvimman yhdistelylainan, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä olet hoitanut talousasiasi ilman maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot, jotta pankit ja rahoituslaitokset voivat tehdä sinulle lainatarjouksia.