Velkojen yhdistely: Kilpailuttamalla paras yhdistelylaina

Velkojen yhdistely auttaa sinua säästämään jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Velkojen yhdistely: Miten yhdistän velat?

Velkojen yhdistelyMiltä kuulostaisi idea nykyisten velkojen yhdistämisestä? Ja mitä se tarkoittaa käytännössä? Usko tai älä, nykyisten lainojen yhdistäminen on mahdollista. Monen rahat, aika ja kärsivällisyys kuluvat aivan turhaan useamman velan maksuun, siinä missä vaihtoehtona löytyy kaikkien alla olevien velkojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näin voit onnistua säästämään selvää rahaa lainanhoitokuluissa, ja rahaa jää tällöin muuhunkin elämiseen.

Mitä velkojen yhdistely tarkoittaa ja miten se tehdään?

Velkojen yhdistäminen ei onneksi ole kovin vaikeaa. Hakemisen voi aloittaa omasta luottopankista tai muusta rahoituspalveluita tarjoavasta yrityksestä. Velkojen yhdistäminen hoituu tänä päivänä myös netissä, ja sitä haetaan kätevästi erillisellä lomakkeella joko rahoituslaitoksen tai vertailusivuston kautta.

Lomakkeen täyttäminen on suhteellisen helppoa eikä sen tekemiseen onneksi mene koko päivää. Hakemuksen täyttäminen aloitetaan olemassaolevien velkojen tietojen täyttämisellä, jonka jälkeen valitset lainasumman ja itsellesi sopivimman kuukausierän. Tärkeintä yhdistelylainan ottamisessa olisi se, että lainasumma vähintään kattaa tai hiukan ylittää vanhojen lainojen kokonaissumman, sillä sen tarkoituksena on maksaa kaikki aikaisemmat velat kerralla pois.

Parhaimmillaan lainatarjoukset saat sähköpostiisi jo muutaman tunnin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Seuraavaksi vain valitset parhaimman vaihtoehdon kaikkien tarjousten joukosta, ja hyväksyt lainaehdot. Lainan ottaminen ei ole pakollista – jos mikään lainatarjouksista ei miellytä, voit hylätä tarjoukset, ja tehdä uuden lainahakemuksen myöhemmin.

On tärkeää, että osaat vertailla järkevästi eri lainatarjouksia keskenään, sillä monien lainatarjousten välillä voi olla suuriakin eroja. Tällöin kuvioihin astuu kilpailuttaminen.

Velkojen yhdistely ja kilpailuttaminen

Mitä enemmän sinulla on jo vanhoja velkoja alla, sitä tärkeämpää yhdistelylainojen vertaileminen on. Kyseessä saattaa olla kymmenien tai jopa satojen eurojen säästö vuodessa. Lainojen vertailu saattaa kuulostaa käytännössä helpolta asialta. Mutta ei se välttämättä todellakaan ole, ainakaan jos alat itsenäisesti vertailemaan internetissä toimivien rahoituslaitosten eri lainatarjouksia keskenään. Muutaman kymmenen lainatarjouksen vertaileminen yksi kerrallaan saattaa ottaa muutaman tunnin, ellei jopa koko päivän – kenelläpä olisi tähän aikaa?

Tänä päivänä yhdistelylainojen kilpailuttaminen netissä on helpompaa kuin koskaan. Sinun tulee vain täyttää sivuillamme lyhyt lomake omilla tiedoillasi ja lainaehdoillasi, ja voit saada jopa 20-25 eri rahoituslaitoksen lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Velkojen yhdistelyn hyödyt

Kuten yllä jo mainittiin, yhdistelylainan hakeminen on todella helppoa, ja monissa tilanteissa taloudellisesti yksi järkevimmistä vaihtoehdoista. Yhdistämällä pienemmät velat yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi, sinun ei näin tarvitse maksaa useamman velan korkoja ja muita tilinhoitomaksuja samaan aikaan. Parhaimmillaan tämä velkojen yhdistäminen voi tuoda vuodessa valtavasti säästöä lainasummasta riippuen. Mitä siis enää odotat?