Velkojen yhdistely - Yhdistä velat ja säästä!

Velkojen yhdistely - Yhdistä velat ja säästä! Tee maksuton hakemus ja saat tarjouksia velkojen yhdistelyyn useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

LVS

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Velkojen yhdistely

Velkojen yhdistely

Velkojen yhdistely: Miten yhdistän velat?

Miltä kuulostaisi idea nykyisten velkojen yhdistämisestä? Ja mitä se tarkoittaa käytännössä? Usko tai älä, nykyisten lainojen yhdistäminen on mahdollista. Monen rahat, aika ja kärsivällisyys kuluvat aivan turhaan useamman velan maksuun, siinä missä vaihtoehtona löytyy kaikkien alla olevien velkojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näin voit onnistua säästämään selvää rahaa lainanhoitokuluissa, ja rahaa jää tällöin muuhunkin elämiseen.

Mitä velkojen yhdistely tarkoittaa ja miten se tehdään?

Velkojen yhdistäminen ei onneksi ole kovin vaikeaa. Hakemisen voi aloittaa omasta luottopankista tai muusta rahoituspalveluita tarjoavasta yrityksestä. Velkojen yhdistäminen hoituu tänä päivänä myös netissä, ja sitä haetaan kätevästi erillisellä lomakkeella joko rahoituslaitoksen tai vertailusivuston kautta.

Lomakkeen täyttäminen on suhteellisen helppoa eikä sen tekemiseen onneksi mene koko päivää. Hakemuksen täyttäminen aloitetaan olemassaolevien velkojen tietojen täyttämisellä, jonka jälkeen valitset lainasumman ja itsellesi sopivimman kuukausierän. Tärkeintä yhdistelylainan ottamisessa olisi se, että lainasumma vähintään kattaa tai hiukan ylittää vanhojen lainojen kokonaissumman, sillä sen tarkoituksena on maksaa kaikki aikaisemmat velat kerralla pois.

Parhaimmillaan lainatarjoukset saat sähköpostiisi jo muutaman tunnin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Seuraavaksi vain valitset parhaimman vaihtoehdon kaikkien tarjousten joukosta, ja hyväksyt lainaehdot. Lainan ottaminen ei ole pakollista – jos mikään lainatarjouksista ei miellytä, voit hylätä tarjoukset, ja tehdä uuden lainahakemuksen myöhemmin.

On tärkeää, että osaat vertailla järkevästi eri lainatarjouksia keskenään, sillä monien lainatarjousten välillä voi olla suuriakin eroja. Tällöin kuvioihin astuu kilpailuttaminen.

Velkojen yhdistely ja kilpailuttaminen

Mitä enemmän sinulla on jo vanhoja velkoja alla, sitä tärkeämpää yhdistelylainojen vertaileminen on. Kyseessä saattaa olla kymmenien tai jopa satojen eurojen säästö vuodessa. Lainojen vertailu saattaa kuulostaa käytännössä helpolta asialta. Mutta ei se välttämättä todellakaan ole, ainakaan jos alat itsenäisesti vertailemaan internetissä toimivien rahoituslaitosten eri lainatarjouksia keskenään. Muutaman kymmenen lainatarjouksen vertaileminen yksi kerrallaan saattaa ottaa muutaman tunnin, ellei jopa koko päivän – kenelläpä olisi tähän aikaa?

Tänä päivänä yhdistelylainojen kilpailuttaminen netissä on helpompaa kuin koskaan. Sinun tulee vain täyttää sivuillamme lyhyt lomake omilla tiedoillasi ja lainaehdoillasi, ja voit saada jopa 20-25 eri rahoituslaitoksen lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Velkojen yhdistelyn hyödyt

Kuten yllä jo mainittiin, yhdistelylainan hakeminen on todella helppoa, ja monissa tilanteissa taloudellisesti yksi järkevimmistä vaihtoehdoista. Yhdistämällä pienemmät velat yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi, sinun ei näin tarvitse maksaa useamman velan korkoja ja muita tilinhoitomaksuja samaan aikaan. Parhaimmillaan tämä velkojen yhdistäminen voi tuoda vuodessa valtavasti säästöä lainasummasta riippuen. Mitä siis enää odotat?