Kilpailuta OP yhdistelylaina - Saa kilpaileva lainatarjous usealta pankilta ja rahoituslaitokselta

Kannattaako Osuuspankin lainojen yhdistäminen? Kilpailuta yhdistelylainat Yhdistalaina.comin avulla. Palvelumme avulla voi saada lainaa jopa 70 000 euroon asti. Osuuspankki ei ole mukana Yhdistalaina.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

op yhdistelylaina & lainojen yhdistäminen
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea lainaa lainojen yhdistämiseen Osuuspankista?

Voit hakea yhdistelylainaa Osuuspankista lainojen yhdistämiseen jos täytät seuraavat ehdot:

 • Säännölliset tulot: Henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot, voi harkita lainojen siirtämistä Osuuspankkiin.
 • Riittävä maksukyky: Lainan siirtäjällä tulee olla riittävä maksukyky, jotta hän pystyy hoitamaan lainanmaksun Osuuspankkiin siirrettyjen lainojen osalta.
 • Vakuuksien olemassaolo: Osuuspankki ottaa huomioon lainanhakijan käytettävissä olevat vakuudet, joten lainan siirtäjällä tulee olla tarvittavat vakuudet.
 • Taloudellinen arviointi: Ennen lainan myöntämistä Osuuspankki tekee arvion hakijan taloudellisesta tilanteesta, joten henkilön, joka haluaa siirtää lainansa, tulisi olla valmis tähän arviointiin.
 • Sopivan lainan tarjoaminen: Osuuspankki tarjoaa lainaa samoilla myöntämisperiaatteilla kuin muihin käyttötarkoituksiin, joten lainan siirtäjän tulee täyttää nämä ehdot.
 • Yhteishakijan mahdollisuus: Henkilö, joka haluaa siirtää lainansa Osuuspankkiin, voi hakea vakuudellista lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, mikäli se on tarpeen.

Lainojen yhdistäminen Osuuspankissa ilman vakuuksia

OP Täsmäluotto on kertaluotto, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden lainata rahaa kertaeränä ja maksaa se takaisin sovitulla aikataululla. Tässä esimerkissä tarkastelemme 10 000 euron luottoa, jonka takaisinmaksuaika on 5 vuotta.

OP Täsmäluotto (vakuudeton laina)

 • Pääoma: 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
 • Todellinen vuosikorko: 11,02 %
 • Luoton korko: 3 kk:n euribor + 7,95 %
 • Luotonhoitomaksu: 6 euroa kuukaudessa

Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla ja että luoton korko, maksut, ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi oletetaan, että luottoa maksetaan takaisin 220 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Kun nämä tiedot otetaan huomioon, arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 937,70 euroa. Tämä summa sisältää sekä lainan pääoman (10 000 euroa) että korot ja muut kulut, jotka kertyvät viiden vuoden takaisinmaksuajan aikana.

Voit hakea OP:n Täsmäluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikä: Olet vähintään 23-vuotias.
 • Asiakkuus: Olet osuuspankin pääasiallinen asiakas.
 • Tulot: Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Maksukyky: Sinulla on riittävä maksukyky Täsmäluoton takaisinmaksuun.
 • Luottohistoria: Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.
 • Asuinpaikka: Sinulla on pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Jos täytät nämä ehdot, voit harkita OP:n Täsmäluoton hakemista. Tarkista kuitenkin aina ajantasaiset ehdot ja vaatimukset pankin verkkosivulta ennen hakemuksen jättämistä.

Miksi lainat kannattaa siirtää Osuuspankkiin?

Lainojen siirtäminen Osuuspankkiin voi olla fiksu ratkaisu useista syistä.

Keskittämällä kaikki lainat yhteen pankkiin asiakas saa paremman kuvan taloudestaan ja lainojen hoitaminen on helpompaa. Yhdistämällä useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi asiakas voi säästää kuukausittaisissa kuluissa, kuten lainanhoitopalkkioissa.

Osuuspankki tarjoaa joustavia vaihtoehtoja lainojen siirtämiseen, kuten vakuudellisen lainan tai vakuudettoman Täsmäluoton. Vakuudellinen laina on edullinen vaihtoehto, koska asiakas voi hyödyntää erilaisia vakuuksia, kuten asunto-omaisuutta tai sijoituksia, saaden näin paremman koron lainalleen.

Jos asiakkaalla on jo asuntolaina Osuuspankissa, hän voi hakea vakuudetonta Täsmäluottoa lainojen siirtämiseen. Tämä on joustava ratkaisu, joka voi auttaa asiakasta yhdistämään erilaisia lainoja tai luottoja.

Lainan siirtäminen Osuuspankkiin edellyttää asiakkaan täyttävän lainanmyöntämisen kriteerit, kuten säännölliset tulot ja riittävä maksukyky. Osuuspankki tekee arvion asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ennen lainan myöntämistä, jotta se voi tarjota tilanteeseen sopivaa lainaa.

Lainojen siirtäminen Osuuspankkiin kannattaa, koska se auttaa asiakasta hallitsemaan talouttaan paremmin, säästämään kuluissa ja hyödyntämään joustavia lainavaihtoehtoja.

Kilpailuta kilpaileva tarjous yhdistelylainalle Yhdistalaina.comin avulla

Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa asiakkaita kilpailuttamaan yhdistelylainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta. Tämän avulla asiakkaat voivat löytää parhaan mahdollisen lainaratkaisun lainojensa yhdistämiseen ja säästää korkokuluissa.

Vaikka Osuuspankki ei ole mukana palvelussamme, voit silti käyttää tätä tietoa vertailukohtana, kun pyydät yhdistelylainatarjousta suoraan Osuuspankista.

Kilpailuta yhdistelylainaa yhdellä hakemuksella usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi.

Kun olet saanut Yhdistalaina.comin kautta kilpailutetut yhdistelylainatarjoukset, voit ottaa yhteyttä Osuuspankkiin ja pyytää heiltä omaa yhdistelylainatarjoustaan.

Vertaile kaikkia yhdistelylainatarjouksia, mukaan lukien Osuuspankin lainatarjousta, ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.