Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle

Kilpailuta lainaa ylivelkaantuneelle usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit saada lainaa jopa 60 000 euroa, 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Lue lisää.

yhdistelylaina ylivelkaantuneelle
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle laskee nykyisten lainojen kustannuksia

Yhä useampi pankki ja rahoituslaitos myöntää lainaa ylivelkaantuneelle järjestelylainan muodossa. Järjestelylainan avulla ylivelkaantunut voi maksaa maksamattomat velat pois.

Järjestelylainan korko kannattaa kilpailuttaa, jotta velkojen yhdistämisestä saa parhaan mahdollisimman hyödyn irti. Omasta pankista ei välttämättä saa parasta mahdollista tarjousta yhdistelylainalle.

Kilpailuttamalla uuden lainan vanhojen lainojen tilalle voi saada jopa tuhansien eurojen säästöt. Kilpailuta uutta lainaa vanhojen lainojen tilalle Yhdistalaina.com -palvelun avulla.

Voit hakea lainojen yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa. Lainan maksuajaksi voit valita 1 – 15 vuotta. Hakemuksesi kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse lainatarjouksista paras laina velkojen maksuun.

Laina siirretään tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista voi maksaa velkasi pois automaattisesti.

Mitä järjestelylaina käytännössä on?

Järjestelylaina on laina, jolla maksetaan pois useita velkoja. Usein järjestelylainalla maksetaan pois pikavippejä, kulutusluottoja, osamaksuja tai luottokorttivelkoja.

Velkojen yhdistämisestä järjestelylainalla voi saada mittavat säästöt. Sen sijaan, että lyhennät useaa lainaa, ja maksat samalla usean lainan korkokulut, sekä muut kulut, maksat jatkossa kulut ja korot vain yhdestä lainasta.

Mahdollisuudet saada lainaa ylivelkaantuneelle

Yhdistalaina.comin kautta voit saada lainaa ylivelkaantuneelle jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot (vähintään 1000 euroa kuukaudessa)
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Sinulla on voimassa oleva pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Yhdistalaina.comissa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina oman luottoriskiarvion jokaisen hakijan kohdalla. Ylivelkaantuneelle voidaan myötää lainaa, jos hakijan tulojen ja menojen suhde on tasapainossa.

Lainoja ei voi siis yhdistää, jos kuukausittaiset tulot ovat pienet (alle 1000 € kuukaudessa) ja yhdistettäviä lainoja on paljon. Velkajärjestely voi olla seuraava vaihtoehto, jos lainojen yhdistäminen ei onnistu.

Järjestelylaina yhteishakijan kanssa

Yhdistalaina.comissa voit tehdä lainahakemuksen yhteishakijan kanssa. Hakemalla järjestelylainaa yhteishakijan kanssa sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa.

Yhteishakijan kanssa yhdistelylainan korko voi olla pienempi, kuin yksin hakiessa. Yhteishakijaksi valitaan yleensä oma puoliso tai lähisukulainen.

Kannattaa muistaa, että yhteishakija on vastuussa lainasta samalla tavalla, kuin toinen hakija. Mikäli toinen hakijoista jättää lainan maksamatta, on yhteishakija samalla tavalla vastuussa lainasta.

Kannattaako järjestelylainaa hakea omasta pankista?

Omasta pankista kannattaa pyytä lainatarjous järjestelylainasta. Näin voit verrata sitä muihin lainatarjouksiin.

Lainatarjouksia kannattaa pyytää mahdollisimman monesta pankista ja rahoituslaitoksesta. Tämä onnistuu helposti Yhdistalaina.comin avulla.

Yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta. Kannattaa verrata näitä lainatarjouksia tarjoukseen, jonka hait omasta pankista.

Velat kannattaa yhdistää aina edullisimmalla lainalla, jotta saat mahdollisimman suuret säästöt. On hyvä muistaa, että säästöä kertyy pienemmän koron lisäksi pienemmistä kuluista.

Sosiaalinen luotto – Sosiaalista lainaa ylivelkaantuneelle

Sosiaalinen luotto on tarkoitettu maksukykyisille hakijoille, joilla on pienet tulot. Hyvinvointialue voi myöntää sitä välttämättömiin hankintoihin tai velkojen pois maksamiseen.

Sosiaalinen luotto pyrkii ehkäisemään taloudellista syrjäytymistä ja ylivelkaantumista.

Omalta hyvinvointialueelta voi hakea sosiaalista luottoa vähävarainen henkilö, joka ei voi pienten tulojensa takia saada tarpeeksi edullista lainaa muualta.

Sosiaalinen luotto voidaan myöntää esimerkiksi.

  • Oman talouden tasapainottamiseen
  • Velkakierteen katkaisemiseen
  • Kodin hankintoihin
  • Työllistymisen tai kuntoutumisen tueksi
  • Asumisen turvaamiseen
  • Kriisitilanteiden ratkaisemiseksi

Sosiaalista luottoa voi saada vain sellainen hakija, jolla on riittävän suuret tulot luoton takaisin maksamiseksi.

Usean lainan velkajärjestely onnistuu velkaneuvonnan avulla

Aina lainojen yhdistäminen ei ole mahdollista omin avuin. Onneksi apua velkojen järjestelyyn saa oman kunnan velkaneuvonnasta.

Jokaisen kunnan velkaneuvonta on täysin ilmaista, ja sen avulla velkoja voidaan kohtuullistaa yhdessä velkojien kanssa. Viimeinen vaihtoehto on vapaaehtoinen velkajärjestely, jota haetaan käräjäoikeudesta.

Voidakseen saada vapaaehtoista velkajärjestelyä velallisen on täytettävä velkajärjestelylaissa säädetyt edellytykset. Tämä tarkoittaa, että velallisen on oltava maksukyvytön, ja maksukyvyn heikkeneminen on ensisijaisesti johtunut esimerkiksi sairaudesta, työttömyydestä tai muista ulkoisista olosuhteista, joihin velallinen ei voi vaikuttaa.

Velkajärjestelylle ei myöskään saa olla esteitä, esimerkiksi kuten se, että velallisen velkaantumiseen johtaneita toimia pidetään holtittomina ja vastuuttomina, tai että velallinen on tilapäisesti maksukyvytön esimerkiksi opiskelun tai äitiysloman vuoksi.

Saanko lainaa ilman luottotietoja?

Lainaa ei voi saada ilman luottotietoja. Lainan saamiseksi sinun tulee maksaa velat, joista on aktiivinen maksuhäiriömerkintä. Tämän lisäksi sinun tulee pyytää ref-merkintä veloille, jotka olet hoitanut.

Osa pankeista ja rahoituslaitoksista voi myöntää lainaa, joilla on ref-merkintä. Ref-merkintä kertoo luotonantajille sen, että olet maksanut velat, joista sinulle on tullut maksuhäiriömerkintä.

Mistä tiedän olenko ylivelkaantunut?

Ylivelkaantuminen tarkoittaa sitä, että velkaa on kertynyt liikaa omiin tuloihin verrattuna. Ensimmäinen merkki ylivelkaantumisesta on se, että velkojen lyhentämisen jälkeen on vaikeuksia selvitä perusmenoista, kuten sähkölaskuista, vesilaskuista, asunnon vuokrasta tai asuntolainan lyhennyksestä.

Ylivelkaantuneelle pelkkä kaupassa käynti saattaa tuottaa vaikeuksia, koska rahaa ei yksinkertaisesti ole jäljellä perusostoksiin. Tässä vaiheessa ylivelkaantuneelle on onneksi olemassa vaihtoehtoja.

Paras vaihtoehto on lainojen yhdistäminen. Hakemalla lainaa lainojen yhdistämiseen, voi saada edullisen lainan usean kalliin velan tilalle.

Lyhentämällä vain yhtä velkaa, on oman talouden hallinta huomattavasti helpompaa. Lainoja yhdistämällä kertyy monesti rahallista säästöä.

Rahallinen säästö on useasti jopa tuhansia euroja, kun yhdistetään useita lainoja, joten ylivelkaantunut saa lainojen yhdistämisellä varmasti helpotusta oman talouden hallintaan.