Yhdistä lainat halvin - Tee hakemus ja löydä halvin yhdistelylaina!

Yhdistä lainat halvimmalla pankilla tai rahoituslaitoksella. Tee ilmainen hakemus ja kilpailutamme yhdistelylainan usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä. Lue lisää.

yhdistä lainat halvin
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Halvin lainojen yhdistäminen

Löydä halvin yhdistelylaina palvelumme avulla. Kilpailutamme puolestasi halvimman yhdistelylainan yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Voit yhdistellä lainat jopa 60 000 euroon asti, 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Laina-aika kannattaa valita omaan budjettiin sopivaksi.

Saat luottopäätöksen välittömästi ja voit nostaa yhdistelylainan tilillesi jopa samana päivänä. Helppo ja turvallinen hakemus on nopea täyttää.

Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin ajastasi. Välitämme hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle.

Saat näiltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi halvimman vaihtoehdon. Voit hakea palvelumme avulla halvimman yhdistelylainan, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä olet hoitanut talousasiasi ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot, jotta pankit ja rahoituslaitokset voivat tehdä sinulle lainatarjouksia. Lainojen yhdistämiseen ei tarvitse varata paljon aikaa.

Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa ja saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi. Valitse paras lainatarjous ja voit saada lainan tilillesi muutamassa minuutissa.

Osa pankeista ja rahoituslaitoksista voi maksaa vanhat lainat pois automaattisesti. Tämä ilmoitetaan lainatarjouksen yhteydessä.

Paras lainojen yhdistäminen

Valitse paras palvelu, jonka avulla voit yhdistää useita pieniä tai suuria lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen jopa 60 000 euroon asti.

Täytä hakemus jo tänään. Yhdistelylainan hakeminen voi tuoda merkittävät säästöt.

Voit säästää, koska kilpailutetun yhdistelylainan todellinen vuosikorko on todennäköisesti vanhoja lainoja edullisempi. Parhaassa tapauksessa voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

Yhdistelylainan hakeminen helposti ja nopeasti

Täytä hakemus Yhdistalaina.com -sivustolla ja voit saada sinulle sopivan lainan, jolla voit yhdistää kalliita lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Valitse lainojen yhdistelyyn tarkoitetun lainan laina-aika siten, että saat lainan maksettua varmasti takaisin.

Kannattaa muistaa, että on mahdollista, että voit saada tarjouksia, joissa lainan korko ei välttämättä ei ole lainojen yhdistämisen kannalta järkevä. Onneksi pelkän hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Voit siis jättää lainan nostamatta mikäli mikään lainatarjouksista ei sovi lainojen yhdistelyyn.

Paljonko yhdisteylainaa voi saada?

Yhdistelylainaa voi saada jopa 60 000 euroa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina erillisen luottopäätöksen jokaisen hakijan kohdalla.

Voit siis saada lainatarjouksia, joissa sinulle myönnetty lainasumma on pienempi tai suurempi mitä hait hakemuksessa. Tarjotun lainan lopullinen lainasumma löytyy aina lainatarjouksista.

Kuka voi saada yhdistelylainaa?

Voit saada lainaa lainojen yhdistelyyn jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla säännölliset tulot (1000€/kk)
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on voimassa olevat verkkopankkitunnukset

On hyvä muistaa, että pankit ja rahoituslaitokset eivät välttämät aina jätä lainatarjouksia. Tämä voi johtua siitä, että hakijan luottoriski on liian korkea.

Mitä lainoja voi yhdistää?

Yhdistalaina.com -palvelussa voi yhdistää pikavipit, kulutusluotot, joustoluotot, osamaksusopimukset, luottokorttivelat sekä pienlainat.

Palvelussa ei ole mahdollista yhdistää lainoja asuntolainaan. Opintolainojen yhdistäminen uudeksi opintolainaksi ei myöskään ole mahdollista.

Miksi en saanut yhdistelylainatarjouksia?

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät luottopäätöksen hakemuksesi perusteella. Mikäli et saanut yhtään tarjousta ovat pankit ja rahoituslaitokset arvioineet luottoriskisi liian suureksi tai luottotietosi ovat olleet huonot.

Voit yrittää tehdä uuden hakemuksen pienemmällä lainasummalla ja lyhyemmällä laina-ajalla.