Lainojen yhdistäminen vertailu 2023

Lainojen yhdistäminen vertailu 2023. Kilpailuta sinulle sopivin yhdistelylaina. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainojen yhdistäminen vertailu

lainojen yhdistäminen vertailu

Lainojen yhdistäminen vertailu – Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Yhdistelylainoilla viitataan kahden tai useamman eri lainan yhdistämiseen yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla edelliset lainat maksetaan joko yhdellä kertaa tai mahdollisimman nopeasti alta pois. Yhdistämällä kahden tai useamman lainan lainanottaja voi säästää merkittäviä summia lainan kuluissa ja koroissa sekä säästää aikaa ja vähentää stressiä keskittämällä lainan takaisinmaksun yhteen ainoaan kuukausierään usean eri kuukausierän sijasta.

Lainojen yhdistäminen vertailu – Kannattaako se?

Yhdistelylainojen kilpailuttamisella tarkoitetaan, että lainanhakija täyttää hakemuksen esimerkiksi netissä tai puhelimen kautta lainapalvelulle, joka lainanhakijan puolesta kilpailuttaa lainahakemuksen eri luotonmyöntäjien ja pankkien välillä. Lopullinen lainatarjous riippuu paljolti lainanhakijan luottotaustasta sekä haettavan summan suuruudesta. Yhdistelylainojen kilpailuttaminen on yleensä erittäin nopeaa, sillä monet pankit ja luotonmyöntäjät voivat antaa vastauksen jopa saman pankkipäivän aikana.

Yhdistelylainojen kilpailuttaminen voi olla kannattavaa monestakin syystä. Ennen luottotarjouksen hyväksymistä on tärkeää kilpailuttaa useamman eri luotonmyöntäjän lainatarjoukset, sillä sen hyötyinä voi säästää merkittävästi aikaa sekä rahaa. Kilpailukykyisen luoton löytäminen on nykypäivänä nopeaa ja helppoa. Monet Internetissä toimivat luotettavat sivustot tarjoavat mahdollisuuden kilpailuttaa jopa 15-20 eri luotonmyöntäjän lainatarjoukset, joista lainanhakija voi valita itselleen parhaimmat vaihtoehdon. Lainan kilpailuttaminen tämän kaltaisten sivustojen kautta säästää merkittävästi aikaa, sillä lainanhakijan ei tarvitse täyttää ja lähettää monimutkaisia kaavakkeita eri pankkeihin ja luotonmyöntäjille yksi toisensa perään. Lainojen yhdistämisen myötä lainan kuukausilyhennys sekä korko- ja tilinhoitokulut pienentyvät usein merkittävästi. Yhdistelylainojen kilpailuttaminen voi osoittautua siis erittäin käytännölliseksi vaihtoehdoksi.

Lainojen yhdistäminen vertailu voi säästää rahaa

Yhdistelmälainan kilpailuttaminen alkaa useimmiten niin, että lainanhakija täyttää selkeäksi ja yksinkertaiseksi laaditun lainahakemuksen joko netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa taikka puhelimitse asiakasneuvojan kanssa palvelun aukioloaikana. Puhelimitse täytettävä hakemus on suositeltavaa varsinkin ensikertalaiselle, sillä puhelimen toisessa päässä palveleva asiantuntija auttaa selvittämään nopeasti ja luotettavasti kaikki yhdistelmälainojen kilpailuttamiseen liittyvät kysymykset ja epäilykset reaaliajassa. Kuten aikaisemmin mainittiin, kilpailuttaminen on usein erittäin nopeaa ja lainavastauksen saa muutaman päivän kuluessa, toisinaan jopa samana päivänä.

Kun lainahakemus on täytetty oikeaoppisesti, vertailupalvelu lähettää hakemuksen eteenpäin luotonmyöntäjille ja pankeille, jotka antavat vastauksensa lainahakemuksella annettujen tietojen perusteella. Lainanhakijalle luodaan oma henkilökohtainen profiili palvelun sivustolla, jossa hän voi seurata ja vertailla lainatarjousten sisältöä, kuluja ja korkoprosentteja. Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita lainanhakijaa hyväksymään yhtäkään tarjousta, mikäli hakija ei ole tarjouksiin tyytyväinen. Lisäksi yhdistelylainojen kilpailuttamista tarjoavat palvelut eivät laskuta asiakasta pelkästä lainahakemusten vertailusta. Siksi kilpailuttaminen on turvallinen ja tehokas tapa vertailla eri luotonmyöntäjien ja pankkien antamia tarjouksia omassa rauhassa.

Lainojen yhdistäminen vertailu – Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä, on erittäin tärkeää tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin ja vertailla niiden hyviä ja huonoja puolia. Monet lainanhakijat eivät käytä riittävästi aikaa lainatarjousten ehtoihin tutustumiseen ja heiltä jää usein huomioimatta lainatarjousten piilo- ja sivukulut. Liian hätiköidyn lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen nämä lainanottajat päätyvät usein maksamaan liian korkeita korko- ja kuukausimaksuja, kun lainaehtoihin ja -vaihtoehtoihin ei tutustuttu riittävästi ennen päätöksen tekemistä. Vertailupalveluiden päämääränä on pelkästään koota hakijalle parhaat vaihtoehdot hakemuksen perusteella, eikä niiden tarkoituksena ole missään tapauksessa huijata lainanhakijaa. Siksi onkin tärkeää muistaa, että lainatarjouksen hyväksyminen jää kokonaisuudessaan lainanhakijan käsiin.

Lainatarjousten kilpailuttamisessa ei ole kyse vain parhaimmat korkoprosentin löytämisestä, vaan kokonaisvaltaisen lainatarjouksen vertailusta. Vertailussa hyödyllisiä apukeinoja korkoprosentin sijaan ovat esimerkiksi lainan todellinen vuosikorko sekä mahdollisten sivukulujen huomioonottaminen ja yhteen laskeminen, jotta lainanhakija saa rakennettua kokonaiskuvan otettavan lainan lopullisesta summasta. Parhaimmillaan yhdistelmälainojen kilpailuttaminen ja oikean vaihtoehdon löytäminen voi säästää lainanottajalta kymmeniä, jopa satoja euroja kuukaudessa.