Skip to content

Lainojen yhdistäminen S-pankki: Kilpailuttamalla edullisin laina

Lainojen yhdistäminen S-pankki ei ole aina halvin vaihtoehto. Kilpailuta yhdistelylaina ja säästä jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi onnistuu esimerkiksi S-pankin vaakudettomalla lainalla. S-pankilta on mahdollista hakea 5000-50 000 euron suuruista lainaa ilmaan minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia.

Kuka voi hakea S-pankin vakuudetonta lainaa?

Lainojen yhdistäminen S-pankkiS-pankin vakuudetonta lainaa hakevan tulee olla vähintään 25-vuotias. Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja hänen tulee asua Suomessa vakituisesti. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja raha-asiat tulee muutenkin olla hoidettu moitteettomasti. Hakijalla tulee olla säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 2000 euroa kuukaudessa. Lisäksi hakijalla tulee olla S-tili tai vaihtoehtoisesti käyttöoikeus toisen henkilön S-tiliin. Palkka- tai eläketilin ei kuitenkaan tarvitse olla S-pankissa, mikä tahansa tili tai käyttöoikeus toisen tiliin S-pankissa riittää. S-tili on automaattisesti henkilöillä, joilla on S-etukortti tai jotka ovat osuuskaupan asiakasomistajia. S-tili on kuitenkin melko helppo avata, jos sellaista ei ole entuudestaan. Joka tapauksessa ehdot S-pankin vakuudettoman lainan saamiseksi ovat melko tiukat.

S-pankin lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa. Jos lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, sen saa varmemmin. Toki lainaa haetaan yhdessä yleensä silloin, jos tehdään jonkinlaisia yhteisiä hankintoja. Yhdistelylainaa moni hakee varmasti yksin.

Lainan hakuprosessi

S-lainaa voi hakea joko verkkopankin kautta, puhelimitse tai S-pankin asiakaspalvelupisteellä. Yksin lainaa hakeva voi hakea verkkopankissa lainaa vain 30 000 euroon asti. Yli 20 000 euron lainan hakemiseksi hakijan tulee kuitenkin omistaa asunto. Yli 30 000 euron lainaa tulee hakea yhdessä toisen hakijan kanssa ja vähintään toisen hakijoista tulee omistaa asunto.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen S-pankki ottaa hakijaan yhteyttä, mikäli se tarvitsee hakemuksen käsittelemiseksi vielä jonkinlaisia lisätietoja tai liitteitä. Hakijaa saatetaan pyytää toimittamaan esimerkiksi palkkalaskelma, verotuspäätös tai eläketodistus.

Tarvittavien liitteiden toimittamisen jälkeen lainapäätös saapuu hakijalle postitse noin kahden viikon kuluessa. Hyväksytystä lainapäätöksestä lähetetään tieto myös tekstiviestillä. Jos hakemus on hyväksytty, S-pankki maksaa lainasumman välittömästi hakemuksella ilmoitetulle S-pankin tilille.

Lainalle voi tarvittaessa hakea korotusta jälkikäteen. Tämä onnistuu helposti S-pankin verkkopankin kautta.

S-lainan kulut

S-pankin vakuudettoman lainan korko sekä avausmaksu määräytyvät sen mukaan, kuinka suuri summa lainaa nostetaan. Lainasumman kasvaessa avausmaksu kasvaa, mutta korkomarginaali pienenee. Esimerkiksi 5000-10 000 euron lainasummalla avausmaksu on 150 euroa ja korko on Euribor 3 kk + 10,00 % korkomarginaali. Jos lainaa taas otetaan esimerkiksi 15 001-20 000 euroa, avausmaksu on 250 euroa ja korko on Euribor 3 kk + 8,00 % korkomarginaali. Lisäksi lainaan lisätään kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko 5 vuoden lainalle on 10 000 euron lainasummalla 11,658 % ja 20 000 euron lainasummalla 8,736 %. Korkein mahdollinen vuosikorko S-lainalle on 13,376 %.

S-lainan takaisinmaksu

S-lainan takaisinmaksuaika on 1-12 vuotta. Lainan takaisinmaksuerät suunnitellaan aina henkilökohtaisesti. Lainaa voi maksaa oman valintansa mukaisesti takaisin joko minimilyhennyserän, tätä suuremman summan tai halutessaan jopa koko velkasumman kerralla.

Kannattaako lainat yhdistää S-pankissa?

S-pankin asiakkaille lainojen yhdistäminen samaisessa pankissa on tietysti varteenotettava vaihtoehto. Ehdot S-pankin vakuudettoman lainan saamiseksi ovat kuitenkin melko tiukat, eivätkä kaikki yhdistelylainaa tarvitsevat välttämättä näitä ehtoja täytä. Yleisesti lainaa ei muutenkaan kannata ottaa vertailematta vaihtoehtoja. Jos siis tarvitset lainaa pienempien lainojesi yhdistämiseen, kannattaa sinun kilpailuttaa lainojesi yhdistämien sivustomme kautta. Kilpailutamme lainojen yhdistämisen eri pankeilla alkaen 4,5% korolla. Kilpailuttamalla saat tietoosi kaikki pankit, joista sinun olisi mahdollista saada yhdistelylainaa, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. Samalla takaat matalimmat mahdolliset lainakulut.