OP lainojen yhdistäminen: Yhdistelylaina OP ei ole välttämättä halvin!

OP Lainojen yhdistäminen ei ole välttämättä järkevää. Kilpailuta OP yhdistelylaina ja voit säästää korkokuluissa. Luottopäätös heti ja yhdistelylaina tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainojen yhdistäminen OP

Lainojen yhdistäminen op

Lainojen yhdistäminen op: Onnistuu, mutta tietyillä ehdoilla

Lainojen yhdistäminen op eli yhdistelylaina Osuuspankista on mahdollinen, mutta ei välttämättä niin helppoa kuin voisi kuvitella. Osuuspankin sivustolta ei löydy juurikaan mainintaa lainojen yhdistämisestä. Aiheeseen viitataan apua maksuvaikeuksiin sivulla, mutta muuten usean lainan yhdistämistä ei aktiivisesti tuoda esille viestinnässä. Tämä on ymmärrettävää, koska pankit haluavat asiakkaikseen ensisijaisesti hyvin tuottavia asiakkaita, eivät mielellään asiakkaita, joilla on jo maksuvaikeuksia edellisten lainojen kanssa.

OP lainojen yhdistäminen: Kannattaako se?

Mikäli sinulla on antaa uudelle lainalle vakuuksia, on Osuuspankin pankkilaina todennäköisesti se paras vaihtoehto usean kalliin lainan yhdistämiseen. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, jossa korkoprosentti määräytyy mm. tulojen, menojen, vakuuksien sekä työtilanteen mukaan. Voi tosin olla, että pankkilainan saaminen vanhojen lainojen maksuun on vaikeaa, jos vakuutena ei ole esimerkiksi asuntoa tai kesämökkiä.

Osuuspankin tarjoamat vakuudettomat luotot voisivat myös sopia tähän käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi Täsmäluoton todellinen vuosikorko 10 000€ lainasummalle on 8,16 %. Tämä lainatuote voisi siis sopia mainiosti lainojen yhdistämiseen mikäli 15 000 euroa riittää nykyisten lainojesi yhdistämiseen. Täsmäluottoa voi hakea ainoastaan vakituisesti Suomessa asuva yli 23 vuotias Osuuspankin tai Helsingin Op:n pitkäaikainen asiakas.

Osuuspankin tarjoama joustoluotto ei ole välttämättä se paras vaihtoehto usean lainan takaisin maksamiseen. OP:n joustoluoton todellinen vuosikorko 3000 euron lainasummalle on 17,6%. Joustoluoton maksimilainasumma on 3000€, joten jos kalliita lainoja on kertynyt yli 3000 euron edestä, se ei ole hyvä ratkaisu ongelmaan.

Kilpailuta OP yhdistelylaina ja säästä aikaa ja rahaa

Suosittelemme, että kilpailutat lainan aina ennen kuin haet lainaa, käyttötarkoituksesta riippumatta. Palvelumme on erikoistunut kilpailuttamaan lainoja nimenomaan yhdistelylainaa hakeville. Palvelussamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset siis haluavat asiakkaaksi myös sellaisia kuluttajia, jotka etsivät ratkaisua kalliiden lainojen takaisin maksamiseen.

Voimme luvata sinulle henkilökohtaisen yhdistelylainatarjouksen mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet vähintään 20-vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sinulla on vähintään 1200€ kuukausittaiset bruttotulot ja olet vakituisessa työsuhteessa. Sinun tulee myös asua vakituisesti Suomessa.

Milloin hakea apua maksuvaikeuksiin?

On hyvä tiedostaa, että jossain vaiheessa maksuvaikeuksiin kannattaa hakea ulkopuolista apua. Avun tarpeen tunnistaa yleensä siitä, että maksuvaikeudet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä ja jo pelkkä rahavaikeuksien ajatteleminen masentaa. Mikäli ongelmaa ei kohtaa ajoissa, voi velkakierre käynnistyä yllättävänkin nopeasti. Huonoin ratkaisu on hakea kallista velkaa jo entisen velan päälle. Se voi helpottaa vaikeuksia jonkin aikaa, mutta pitkällä aikavälillä se vain pahentaa jo olemassa olevia ongelmia.

Suosittelemme hakemaan apua maksuvaikeuksiin jos vastaat nähin seuraaviin kysymyksiin kyllä:

  • Ahdistaako nykyinen taloustilanteesi sinua?
  • Oletko lainannut rahaa useasta eri paikasta?
  • Jääkö lainanlyhennykset maksamatta?

Mikäli vastasit näihin kaikkiin kysymyksiin kyllä, suosittelemme että haet ulkopuolista apua mahdollisimman nopeasti. Voit tietyissä tapauksissa hakea sosiaalista luottoa estääksesi ylivelkaantumisen. Useammalle kuitenkin jo pelkkä velkaneuvonta voi olla tarpeeksi suuri apu, jolla talousasiat saadaan järjestykseen. Velkaneuvonnan avulla sinua autetaan kartoittamaan omat tulosi ja menosi, sekä neuvottelemaan velkojien kanssa uudet maksuaikataulut, jotka on realistisia maksukykysi mukaan.