Lainojen yhdistäminen Nordea: Kilpailuttamalla edullisin laina

Lainojen yhdistäminen Nordea kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Nordea yhdistelylaina ja säästä selvää rahaa. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainojen yhdistäminen Nordea

Lainojen yhdistäminen Nordea

Nordea lainojen yhdistäminen

Nordealla joustoluottoa, eli vakuudetonta lainaa, on mahdollista saada 2000 eurosta 50 000 euroon saakka. Luoton määrää on myös mahdollista nostaa kesken maksukauden. Luoton saamisen vähimmäisvaatimukset ovat 18 vuoden ikä ja säännölliset tulot. Maksuhäiriötiedot ovat este luoton saamiseksi.

Mikäli olet Nordean asiakas, voit hakea luottoa suoraan netistä, pankkitunnuksilla. Laina maksetaan suoraan haluamallesi tilille ja takaisinmaksu suoritetaan säännöllisin kuukausierin. Mikäli hakijoina on kaksi yli 18-vuotiasta henkilöä, voivat he anoa yhteistäkin lainaa. Takaisinmaksua varten tehdään henkilökohtaisesti räätälöity sopimus. Mikäli tarvetta ilmenee, on vuodessa mahdollista saada kaksi lyhennyksistä vapaata kuukautta, ilman että sanktioihin ryhdytään.

Yhdistelylaina Nordea – Hinnat

Nordean joustoluoton korkona toimii sopimushetkellä voimassa oleva 3 kuukauden euribor-korko kahdeksan prosentin marginaalilla. Marginaalikorko on välttämätön, jotta pankki saisi antamastaan luotosta voittoa. Samalla sillä pyritään vähentämään pankin riskiä. Se siis korvaa normaaliluottojen takauksen. Jos esimerkiksi nimelliskorko on 7,67% ja laina-aika 60 kuukautta, kertyy 5000 euron kokoiselle lainalle vuosikorkoa 11,3%. Mikäli lainaa tarvitaan yli 50 000 euron verran tai lainaajalla on voimassa olevia vakuuksia, kuten omistusasunto, kesämökki tai muuta merkittävää omaisuutta, voi tämä hakea tavallista vakuudellista luottoa. Tällöin myös korot jäävät pienemmiksi.

Korkojen lisäksi joustoluotto pitää Nordealla sisällään myös muita kuluja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Tällaisia ovat esimerkiksi luoton avausmaksu, sekä tilinhoitokustannukset. Avausmaksu vaihtelee luoton määrän mukaan. Esimerkiksi 2000 – 5000 euron suuruiselle lainalle avausmaksu on 125 euroa, kun taas yli 25 000 euron lainalle se on 300 euroa. Tilinhoitomaksu maksetaan kuukausittain. Automaattisella veloituksella se on 4,50 euroa, ilman automaattista veloitusta 7 euroa kuukaudessa. Makumuistutus, mikäli sellaisia joutuu vastaanottamaan, tuo viiden euron lisämaksun kappaleelta. Myös maksusuunnitelman tai luoton määrän muuttaminen tuovat lisämaksuja 7 ja 100 euron verran, tässä järjestyksessä.

Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain. Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa eivät saa olla peräkkäisiä. Mikäli kykyä ja intoa löytyy, voi luottoa maksaa kerralla pois myös suurempia summia.

Yhdistä lainat Nordea – Maksamisen ongelmat

Nordea neuvoo ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä, jos ongelmia maksujen suorittamisessa ilmenee. Näin on mahdollista välttää perintään liittyvät lisämaksut ja maksuhäiriömerkinnät. Mahdollisia keinoja maksuongelmiin on esimerkiksi maksujärjestelmän muuttaminen tai lyhennysvapaa jakso. Näistä kannattaa siis hyvissä ajoin sopia pankin kanssa.

Jos laskut kuitenkin syystä tai toisesta jäävät maksamatta, saa lainaaja aivan ensimmäiseksi muistutuksen. Tästä koituu viiden euron lisäkustannus maksajalle. Mikäli laskua ei muistutuksesta huolimatta makseta, siirtyy lasku perintään. Perintätoimistot veloittavat omasta perinnästään kuka mitäkin. Mikäli lasku pysyy tämänkin jälkeen maksamattomana, siirtyy se ulosottoon. Ulosoton seurauksena on merkintä luottotietoihin. Sieltä se poistuu yleensä 2-4 vuoden kuluttua. Luottohäiriömerkinnällä voi olla monenlaisia vaikutuksia elämän sujumiseen, esimerkiksi vuokra-asunnon hankintaan tai puhelinliittymän avaamiseen, puhumattakaan uusien lainojen ottamisesta. Nordea muistuttaakin omasta harkinnasta ennen lainan ottamista, sekä järkevästä maksusuunnitelmasta. Myös lainan ottamiseen sisältyvät ylimääräiset kustannukset, kannattaa ottaa huomioon.

Luottojen yhdistäminen Nordea – Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Kannattaa siis ottaa ensinnäkin huomioon kaikki lainaan sisältyvät kustannukset. Nimelliskorko esimerkiksi ei ole se korko, joka lainalle lopulta tulee. Kannattaa siis vertailla todellista vuosikorkoa, kun lainaa on ottamassa. Sanomattakin on selvää, että myös laina-ajan pituus vaikuttaa kulujen määrään. Kaikki kulut kannattaa ottaa huomioon, mikä ei aina vertailtaessa ole helppoa, jotkut pankit kun ilmoittavat kuluja prosentteina, toiset taas euromäärinä. Kuukausimaksukin vaihtelee sen mukaan kuinka nopeasti lainaa on maksamassa pois. Nordealla nopeampi lainan maksu tarkoittaa suurempia kuukausimaksuja. Kaiken tämän huomioon ottaminen on usein varsin mutkikasta puuhaa. Niinpä onkin järkevää kilpailuttaa lainojen yhdistäminen tämän sivuston kautta, kuin juosta pankkien konttoreissa. Näin säästää sekä vaivaa, että hyvin todennäköisesti myös rahaa.