Lainan yhdistäminen: Kilpailuta ja säästä jopa tuhansia euroja!

Usean lainan yhdistäminen auttaa sinua säästämään jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainan yhdistäminen

lainan yhdistäminen

Usean lainan yhdistäminen: Kilpailuta ja säästä

Usean lainan yhdistäminen eli yhdistelylaina on keino, jonka avulla voi säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Lainoja yhdistämällä on mahdollista säästää rahaa ja vaivaa lainojen takaisinmaksussa. Monen lainan yhdistäminen auttaa pääsemään eroon useista eri maksujen päivämääristä ja erilaisista koroista, lainan yhdistämistä tarjoavat useat eri palvelut esimerkiksi pankit, rahoituslaitokset ja luottofirmat. Jos haluaa yhdistää lainansa yhdeksi suuremmaksi lainaksi, kannattaa lainan myöntäjät kilpailuttaa niin, että onnistuu itse saamaan sopivimman tarjouksen.

Miksi kilpailutus kannattaa?

Lainaa haettaessa sortuu helposti suosimaan juuri sitä lainan myöntäjää, jota on kuullut esimerkiksi ystävän tai sukulaisen suosittelevan. Suositukset ovatkin erinomainen lähtökohta lainan tarjoajaa valitessa, mutta kannattaa myös pitää mielessä, että ihmiset ovat erilaisia. Vaikka hyvä ystävä tai sukulainen olisikin onnistunut saamaan omasta mielestään erinomaisen lainatarjouksen, on hyvä ennen vastaavan tarjouksen hyväksymistä miettiä realistisesti onko oma elämäntilanne vastaava kuin lainan tarjoajan suosittelijalla.

Lainansa kilpailuttamalla mahdollistaa itselleen sen, että saa varmasti juuri omaan elämäntilanteeseensa sopivan lainan, joka vastaa koroiltaan ja yhteissummaltaan omia toiveita. Ei myöskään kannata ajatella, että lainan myöntäjissä ei olisi eroja, sillä tämä ei pidä paikkaansa. Rahoitusala on nykyään melko kilpailtua toimintaa ja siksi useat lainoja myöntävät yritykset pyrkivät vastaamaan asiakkaiden toiveisiin mahdollisimman kattavasti. Kilpailutuksella säästää siis selvää rahaa ja saa yksilölle suunnattua palvelua, joka vastaa omia tarpeita. Lainan kilpailuttaminen ei myöskään vielä sido mihinkään vaan lainojen yhdistämistä kilpailuttamalla voi katsoa mikä yhdistetty laina sopisi parhaiten omaan tilanteeseen. Jos mikään tarjotuista lainoista ei tunnu sopivalta, on täysin mahdollista jatkaa edellisten parissa.

Miten kilpailutus onnistuu?

Lainojen yhdistäminen onnistuu usean eri palvelun kautta, joita on mahdollista löytää erilaisten hakukoneiden avulla. Palvelut kertovat sivuillaan tarkempia ohjeita ja käyttöehtoja, mutta usein jo muutamalla klikkauksella pääsee eteenpäin. Käyttöehdot kannattaa kuitenkin aina lukea tarkkaan. Näin välttyy ongelmilta ja ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa ja takaa myös oman turvallisuutensa lainanhakuprosessissa. Omia tietojaan tai salasanoja ei myöskään koskaan kannata luovuttaa ulkopuolisille osapuolille.

Lainan kilpailutusta tarjoavat sivustot ovat usein listanneet vaatimukset lainan hakemiselle. Monet lainan tarjoajat vaativat vähintään 20-vuoden ikää, mutta on myös olemassa yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja myös 18-vuotta täyttäneille. Täysi-ikäisyys on kuitenkin ehdoton vaatimus ja alaikäisille lainoja myöntäviin yrityksiin kannattaakin suhtautua tietyllä varauksella. Moni yritys vaatii myös, että lainan hakijalla on suomalainen pankkitili ja pysyvä osoite Suomessa. Lisäksi säännölliset tulot ovat usein edellytys lainan saamiselle. Tulojen suuruus voi vaikuttaa siihen kuinka suuren lainan yritys myöntää.

Kun lainan hakija on tehnyt päätöksen lainan hakemisesta ja syöttänyt hakemuksensa lainan kilpailutusta tarjoavalle yritykselle, välittää kyseinen yritys lainan hakuprosessin eteenpäin usealle lainan tarjoajille. Nämä yritykset puolestaan käyvät hakemukset läpi, arvioivat lainan hakijan maksukelpoisuuden ja tekevät sen perusteella tarjouksen lainasta, jonka haluavat myöntää. Hakijan kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa maksuaikaan, korkoihin ja lainan suuruuteen sillä näissä esiintyy hyvin paljon vaihtelua erilaisten lainan tarjoajien välillä.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Lainat yhdistämällä on mahdollista saada yhteen könttäsummaan useampi laina niin, että säästyy aikaa ja rahaa. Rahan säästö onnistuu esimerkiksi siinä, että monen eri koron sijaan on mahdollista maksaa samaa korkoa yhdistetystä lainasta. Tälle lainalle saa myös oman eräpäivän niin, että ei tarvitse huolehtia usean eri lainan eräpäivistä ja mahdollisista viivästymismaksuista. Lainoja yhdistämällä stressi vähenee ja aikaa voi käyttää muuhunkin kuin laskujen maksamiseen. Lisäksi yhdistämällä lainat, saattaa korko kokonaisuudessaan laskea ja maksuaika pidentyä. Lainojen yhdistäminen ja yhdistämisen kilpailuttaminen kannattaa monessa mielessä.