Lainaa yhteishakijan kanssa - Kilpailuta yhteislaina

Kilpailuta yhteislaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Hae lainaa yhteishakijan kanssa jopa 60 000 euroon asti, laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

lainaa yhteishakijan kanssa
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea yhteislainaa yhdessä toisen hakijan kanssa?

Kilpailuta lainaa yhteishakijan kanssa Yhdistalaina.com -palvelusta. Voit saada lainaa yhteishakijan kanssa parhaalla mahdollisella korolla, koska se kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Yhteislaina on hyvä vaihtoehto pariskunnille tai sukulaisille, jotka ovat valmiita hakemaan yhdistelylainaa yhdessä. Yhteislainaa on mahdollista saada jos täytät Yhdistalaina.comin ehdot.

Vaatimukset, kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Yhdistalaina.comissa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset asettaa tiettyjä kriteerejä yhteislainan hakijoille. Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jos seuraavat vaatimukset täyttyy:

 1. Ikäraja: Täysi-ikäinen
 2. Tulot: Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka osoittavat kyvyn maksaa takaisin laina.
 3. Luottotiedot: Ainakin toisella hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot eli ei maksuhäiriömerkintöjä. Tämä takaa, että lainanantaja voi luottaa hakijoiden maksukykyyn.
 4. Vakituinen osoite: Hakijoiden tulee asua vakituisesti Suomessa ja heillä tulee olla vakituinen osoite maassa.

Kannattaa hakea lainaa sen verran, että se riittää lainojen yhdistämiseen. Voit saada lainatarjouksia paremmin, kun lainasumma on mitoitettu oikein vanhojen velkojen maksamiseksi.

Yhteislainan hakeminen

Lainaa voi hakea Yhdistalaina.com-palvelusta, jos täytätte yllä olevat ehdot. Seuraa näitä vaiheita ja lainan saaminen lainojen yhdistelyyn onnistuu jopa muutamassa minuutissa:

 • Täytä yhteislainahakemus, jossa ilmoitatte lainasumman, laina-ajan, henkilötietonne, tulotietonne ja muut tarvittavat tiedot.
 • Lähetä hakemus ja odota lainatarjouksia. Yhdistalaina.com välittää hakemuksenne useille lainanantajille, jotka tekevät tarjouksia perustuen hakijoiden profiiliin.
 • Lainatarjouksia voi saada välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vertaa saamiasi lainatarjouksia ja valitse paras vaihtoehto teille.

Lainan avulla joka haetaan lainojen yhdistämiseen voit helpottaa taloudellista taakkaa.

Lainaa hakiessa on hyvä aina harkita tarkkaan, ennen kuin kannattaa hakea lainaa. Rinnakkaishakija voi katua päätöstä jos yhteislaina on haettu ilman kunnollista harkintaa.

Kannattaako hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on usein kannattavaa, sillä se voi mahdollistaa suuremman lainan ja pienemmän koron. Yhdistelylainan hakeminen yhteishakijan kanssa on erityisen järkevää, koska pankit ja rahoituslaitokset ovat usein halukkaampia myöntämään yhdistelylainan, kun hakijoita on kaksi.

Lainan hakeminen helpottuu jos hakemuksessa on rinnakkaishakija mukana

Kahden hakijan läsnäolo vähentää riskiä lainanantajalle ja lisää lainan takaisinmaksun todennäköisyyttä. Yhteishakijan kanssa voi hakea yhdistelylainaa Yhdistalaina.com -palvelun avulla.

Yhdistalaina.com kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta, mikä auttaa hakijoita löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Palvelumme avulla voit säästää aikaa ja vaivaa etsimällä itse eri lainantarjoajien tarjouksia.

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, muista kuitenkin, että molemmat hakijat ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Valitse yhteishakija huolellisesti ja varmista, että molemmilla osapuolilla on hyvä luottohistoria ja säännölliset tulot.

Ennen lainan hakemista on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja varmistaa, että laina on molemmille osapuolille sopiva ja kohtuullinen.

Lainojen yhdistäminen – Hae lainaa yhteishakijan kanssa lainojen yhdistämiseen

Jos harkitset lainojen yhdistämistä, on hyvä tietää, että prosessi voi olla helpompi ja edullisempi, kun teet sen yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan läsnäolo vähentää lainanantajan riskiä ja lisää mahdollisuuksiasi saada paremmat lainaehdot ja pienemmän koron.

Kun harkitset lainaa yhdessä toisen kanssa, valitse henkilö, jolla on hyvä luottohistoria ja säännölliset tulot. Voit valita esimerkiksi samassa taloudessa asuvan puolison yhteishakijaksi.

Yhdistalaina.com-palvelu on erinomainen vaihtoehto lainojen yhdistämiseen yhteishakijan kanssa. Palvelu kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi, joten saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

Käyttämällä Yhdistalaina.com-palvelua, voit säästää aikaa ja vaivaa, kun vertailet eri lainantarjoajien ehtoja ja korkoja. Joten älä epäröi, vaan ota yhteishakija mukaan lainojen yhdistämiseen ja käytä Yhdistalaina.com-palvelua apunasi.

Voiko luottotiedoton saada lainaa yhteishakijan kanssa?

Vaikka luottotiedottoman voi olla vaikeaa saada lainaa, joissain tapauksissa se voi olla mahdollista, kun hänellä on yhteishakija. Yhteishakija, jolla on hyvä luottohistoria ja säännölliset tulot, voi parantaa luottotiedottoman lainansaantimahdollisuuksia, koska lainanantaja arvioi molempien hakijoiden taloudellisen tilanteen yhdessä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yhteishakija, joka lähtee yhteisvastuullisesti luottotiedottoman lainalle, ottaa suuren riskin. Jos luottotiedoton henkilö ei pysty maksamaan lainaa takaisin, yhteishakijan tulee maksaa koko lainan määrä. Tämä voi aiheuttaa taloudellista rasitusta yhteishakijalle ja vaikuttaa hänen luottotietoihinsa.

Ennen kuin yhteishakija lähtee tällaiseen sopimukseen, hänen tulee harkita tarkasti riskit ja varmistaa, että on valmis ottamaan vastuun lainasta tarvittaessa. Luottotiedottoman henkilön tulisi myös keskustella yhteishakijan kanssa avoimesti taloudellisesta tilanteestaan ja suunnitella realistinen takaisinmaksusuunnitelma, joka minimoi yhteishakijan riskin joutua maksamaan koko lainan takaisin.

Näin haet lainaa yhteishakijan kanssa Yhdistalaina.comissa

Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa Yhdistalaina.com-palvelusta helposti ja vaivattomasti. Lue alhaalta miten helppoa on hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa:

 • Varmista, että molemmat hakijat täyttävät vaaditut kriteerit: yli 18-vuotiaita, säännölliset palkka- tai eläketulot ja toisella hakijalla on luottotiedot kunnossa.
 • Siirry Yhdistalaina.com-palvelun verkkosivustolle.
 • Valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.
 • Täytä yhteystietosi ja henkilötietosi, mukaan lukien palkka- tai eläketiedot.
 • Toisen hakijan tulee myös täyttää oma osuutensa hakemuksesta, antaen samat tiedot kuin ensimmäinen hakija.
 • Lähetä lainahakemus ja odota lainapäätöstä. Pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat hakijoiden tiedot ja tekee luottopäätöksen perustuen hakijoiden taloudelliseen tilanteeseen ja luottotietoihin.
 • Jos hakemus hyväksytään, saatte lainatarjouksen, jossa on yksityiskohtaiset tiedot lainasta, kuten korko, kuukausierä ja muut ehdot.
 • Hyväksykää lainatarjous allekirjoittamalla se sähköisesti ja noudattakaa annettuja ohjeita lainan nostamiseksi.

Laina yhteishakijan kanssa Yhdistalaina.com-palvelusta on sujuva prosessi, joka antaa pariskunnille, perheenjäsenille tai ystäville mahdollisuuden hakea lainaa yhdessä ja saada paremmat lainaehdot.

Hae rinnakkaishakijan kanssa lainaa ilman vakuuksia

Yhteislaina on yleensä vaihtoehto, kun haetaan lainaa isompaa hankintaa varten tai kun halutaan yhdistää useita pienempiä lainoja. Lue alhaalta miten helposti voi hakea lainaa yhteishakijan kanssa Yhdistalaina.comista.

Kilpailuta lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Aloita kilpailuttamalla eri lainantarjoajia ja niiden tarjoamia yhteislainoja. Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa rinnakkaishakijan kanssa ilman vakuuksia, mutta lainaehdot ja korot voivat vaihdella.

Haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa tai yksin, käytä Yhdistalaina.com -palvelua, jotta löydät parhaan vaihtoehdon omaan tilanteeseesi.

Hae laina yhteishakijan kanssa, jolla on oma talous kunnossa

Lainan hakeminen rinnakkhakijan kanssa ilman vakuuksia edellyttää usein yhteishakijaa, jolla on hyvät tulot ja talousasiat kunnossa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso, perheenjäsen tai ystävä, joka on valmis ottamaan vastuun lainasta yhdessä sinun kanssasi.

Valitse siis yhteishakija, jolla on hyvät luottotiedot ja riittävä maksukyky. Saat lainaa yhteishakijan kanssa helpommin, kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, jolla on raha-asiat kunnossa.

Tee lainahakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Kun olet valinnut sopivan rinnakkaishakijan, lainaa haetaan yhdessä, joten täytä lainahakemus huolellisesti rinnakkaishakijan kanssa. Hakemuksessa kysytään tietoja molemmilta hakijoilta, kuten henkilötiedot, tulot ja menot.

Varmista, että tiedot ovat oikein ja täydelliset, jotta lainapäätös voidaan tehdä nopeasti. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainapäätöksen lainahakemuksella olevien tietojen avulla.

Lähetä tarvittavat liitteet

Joissakin tapauksissa lainantarjoaja saattaa pyytää liitteitä, kuten palkkatositteita tai verotuspäätöksiä. Lähetä tarvittavat liitteet sähköisesti, jotta lainaprosessi etenee sujuvasti.

Odottakaa lainapäätöstä rinnakkaishakijan kanssa

Kun olet lähettänyt hakemuksen ja tarvittavat liitteet, odota lainapäätöstä. Lainapäätös voi tulla jopa saman päivän aikana, mutta joissakin tapauksissa se saattaa kestää muutaman päivän.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi, ja voit käyttää rahat haluamaasi tarkoitukseen.

Huomioi lainan takaisinmaksu rinnakkasihakijan kanssa

Muista, että yhteislainaa tarkoittaa, että molemmat hakijat ovat vastuussa lainasta sekä sen takaisinmaksusta. Suunnittele rinnakkaishakijan kanssa, miten hoidatte lainan takaisinmaksun, ja varmistakaa, että molemmilla on riittävä maksukyky.

Voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa Yhdistalaina.com -palvelun avulla. Muista huomioida lainan takaisinmaksu ja suunnitella se myös yhteishakijan kanssa.

Lainaa voi hakea yhdessä toisen kanssa jopa 70 000 euroon asti

Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa jopa 70 000 euroa. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta ja tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Suuremman lainan saaminen on huomattavasti todennäköisempää, kun lainaa hakee kaksi henkilöä. Rinnakkaishakija voi vaikuttaa myös lainan korkotasoon.

Suurempi lainasumma kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Yksin hakiessa suuremman summan saaminen ei ole yhtä todennäköistä, kuin hakiessa lainaa yhdessä toisen kanssa.

Tarkista korkotasosi, se ei sido sinua mihinkään

Yhdistalaina.com tarjoaa ilmaisen lainahakemuksen, jolla voit kilpailuttaa yhdistelylainoja jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla.

Lue alta, miten voit tarkistaa oman korkotason Yhdistalaina.comin avulla ja miten voit tehdä sen myös yhteishakijan kanssa.

Vaihe 1: Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä Yhdistalaina.comin lainahakemus. Täytä kaikki tarvittavat tiedot, kuten henkilötiedot, asumistiedot, tulotiedot ja tiedot nykyisistä lainoista.

Täytä tiedot huolellisesti, sillä ne vaikuttavat saamiisi lainatarjouksiin.

Vaihe 2: Kilpailuta laina

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Yhdistalaina.com kilpailuttaa sen jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Nämä luotonantajat tekevät lainatarjouksia hakemuksesi perusteella.

Vaihe 3: Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Vertaile saamiasi tarjouksia, ja tarkastele erityisesti niiden korkotasoa.

Löydät korkotason jokaisesta saamastasi lainatarjouksesta. Näin saat selville oman korkotason parhaasta tarjouksesta.

Miten tarkistaa korkotaso yhteishakijan kanssa

Jos haluat hakea yhdistelylainaa rinnakkaishakijan kanssa, voit tehdä sen lisäämällä rinnakkaishakijan tiedot lainahakemukseen. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa korkotaso voi olla edullisempi, sillä se perustuu molempien hakijoiden taloudelliseen tilanteeseen ja luottokelpoisuuteen.

Toimi näin:

 1. Täytä lainahakemus, kuten aiemmin ohjeistettiin, ja lisää yhteishakijan tiedot hakemukseen.
 2. Kilpailuta laina ja odota saamiasi lainatarjouksia.
 3. Vertaile saamiasi tarjouksia yhteishakijan kanssa ja tarkastele niiden korkotasoa.

Yhdistalaina.comin avulla voi hakea lainaa tai tarkistaa oman korkotason ja saada edullisimman yhdistelylainan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Laina rinnakkaishakijan kanssa voi parantaa mahdollisuuksiasi saada vieläkin edullisempi korko.