Lainaa 70000 euroa heti - Kilpailuta 70 000 euron laina

Kilpailuta vakuudeton laina 70000 euroon asti. Yhdistä lainoja tai hae lainaa muuhun tarkoitukseen. Lue lisää.

lainaa 70000 euroa
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi saada lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia?

Voit saada lainaa 70000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18 vuotta
  • Sinulla on säännölliset tulot (palkka- tai eläke)
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla on vakituinen työpaikka

Lainaa 70000 euroa lainojen yhdistämiseen

Harkitsetko lainojen yhdistämistä? Lainaa 70000 euroa voi olla ratkaisu sinulle. Lainojen yhdistämisellä voit helpottaa taloudellista tilannettasi ja säästää rahaa koroissa sekä kuluissa.

Yhdistämällä useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi voit parantaa maksuvalmiuttasi ja selkeyttää taloudellista tilannettasi.

Lainaa 70 000 euroa pitkällä laina-ajalla

Lainaa 70000 euroa pitkällä laina-ajalla voi olla sopiva vaihtoehto, jos haluat pienentää kuukausittaisia lainanlyhennyksiäsi. Pitkä laina-aika tarkoittaa, että lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi helpottaa taloudellista tilannettasi.

Kuitenkin on hyvä huomioida, että pidemmän laina-ajan myötä korkokulut voivat kasvaa suuremmiksi.

70000 euron laina kannattaa kilpailuttaa

Ennen kuin otat lainaa 70000 euroa, kannattaa kilpailuttaa eri lainantarjoajat. Kilpailuttaminen auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen ja säästämään kuluissa.

Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat korot, kulut ja ehdot voivat vaihdella, joten vertailemalla eri vaihtoehtoja varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainan.

Näin voit kilpailuttaa lainaa 70000 euroa Yhdistalaina.comissa

Yhdistalaina.com on helppo ja nopea tapa kilpailuttaa lainaa 70000 euroa. Palvelun avulla voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Täytä vain hakemuslomake, ja saat nopeasti yhteyden moniin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin laina.

Paljonko todellinen vuosikorko on, jos haen lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainan todellinen vuosikorko ilman vakuuksia tai takaajia voi vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut.

Ilman vakuuksia tai takaajia haettavan lainan todellinen vuosikorko voi olla korkeampi, koska lainan riski on lainantarjoajalle suurempi. Kilpailuttamalla lainan saat selville, mikä on sinulle tarjottu todellinen vuosikorko.

Millaisilla tuloilla voi saada lainaa 70000 euroa?

Harkitsetko lainan ottamista 70 000 euroa? Lue eteenpäin, niin saat selville tärkeitä seikkoja, jotka voivat auttaa sinua tekemään päätöksiä lainanhakuprosessissa.

Tulovaatimukset

Ensimmäisenä asiana kannattaa selvittää, millaiset tulovaatimukset pankilla tai rahoituslaitoksella on 70 000 euron lainalle. Yleensä lainanantajat vaativat, että hakijalla on säännölliset ja riittävät tulot lainan takaisinmaksun varmistamiseksi.

Tulovaatimukset voivat vaihdella eri lainanantajien välillä, ja ne riippuvat usein myös lainan määrästä, laina-ajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta.

Palkka ja muut tulot

Yleisesti ottaen, mitä suuremmat tulot sinulla on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada lainaa 70 000 euroa. Pankit ja rahoituslaitokset ottavat huomioon hakijan palkkatulot sekä muut mahdolliset tulot, kuten vuokratulot, eläkkeet ja muut etuudet.

Jotkut lainanantajat saattavat vaatia, että hakijan bruttotulot ovat vähintään 3000-4000 euroa kuukaudessa, jotta laina myönnettäisiin. Tämä ei kuitenkaan ole ehdoton sääntö, vaan tuloraja voi vaihdella eri lainanantajien välillä.

Maksukyky ja velkaantumisaste

Lainan saamisen edellytyksenä on myös riittävä maksukyky. Maksukyky tarkoittaa sitä, että hakijalla on tarpeeksi tuloja kattamaan lainan kuukausittaiset lyhennykset ja korot sekä muut elämisen kustannukset.

Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat hakijan maksukyvyn muun muassa velkaantumisasteen perusteella. Velkaantumisaste kertoo, kuinka suuri osa hakijan tuloista menee velkojen hoitoon. Yleisesti ottaen, mitä alhaisempi velkaantumisaste, sitä paremmat mahdollisuudet lainan saamiseen.

Lainan saamiseksi 70 000 euroa on siis tärkeää, että sinulla on riittävät ja säännölliset tulot. Tulovaatimukset voivat vaihdella eri lainanantajien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja selvittää, mikä tarjous sopii parhaiten sinun tilanteeseesi.

Muista myös arvioida omaa maksukykyäsi ja velkaantumisastettasi, jotta tiedät, onko lainan hakeminen järkevää sinulle.