Lainaa yhteishakijan kanssa: Hae yhteislaina rinnakkaishakijan kanssa!

Laina yhteishakijan kanssa löytyy helposti kilpailuttamalla. Saat useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Hae lainaa yhteishakijan kanssa

Palvelumme avulla voitte kilpailuttaa vakuudettomat luotot rinnakkaishakijan kanssa yhdellä hakemuksella.

Voitte saada luottoa rinnakkaishakijan kanssa mikäli täytätte seuraavat ehdot:

  • Olette yli 20-vuotiaita
  • Bruttotulot ovat yli 1200€/kk
  • Toisella hakijoista on vakituinen työsuhde
  • Luottotietonne ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät teille tarjoukset antamienne tietojen perusteella. Voitte siis tarkistella hakemuksen tekemisen jälkeen luoton koron jolla saisitte luottoa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertaileminen ei sido teitä nostamaan luottoa. Voitte hakea lainaa yksin tai yhdessä.

Voinko yhdistää lainoja rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä voit. Yleensä lainojen yhdistämiseen haettavat lainat ovat suhteellisen suuria. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi parantaa merkittävästi mahdollisuuksianne saada riittävän suuri lainan lainojen yhdistämistä varten. Lainanmyöntäjät tekevät lainapäätökset hakijoiden taloudellisen tilan perustella. Lähes aina kaksi hakijaa tarkoittaa selvästi parempaa maksuvalmiutta kuin yksi hakija.

Rinnakkaislaina vai yksin haettu laina?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, olette molemmat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Rinnakkaishakijan kanssa lainan saamisen edellytykset helpottuvat huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että pankit ja rahoituslaitokset antavat myönteisen lainapäätöksen huomattavasti helpommin kun haet lainaa yhteishakijan kanssa. Voitte myös yhdessä saada helpommin suuremman lainan pienemmällä korolla ja paremmilla lainaehdoilla.

Missä tilanteessa rinnakkaishakijasta on apua lainansaamisessa?

  • Kun sinulla on pienet tai epäsäännölliset tulot
  • Kun haet suurempaa lainasummaa, esimerkiksi yli 10 000 euroa