Lainaa yhteishakijan kanssa: Yhteislaina rinnakkaishakijan kanssa!

Laina yhteishakijan kanssa löytyy helposti kilpailuttamalla. Saat useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainaa yhteishakijan kanssa

lainaa yhteishakijan kanssa

Lainaa yhteishakijan kanssa

Palvelumme avulla voitte kilpailuttaa vakuudettomat luotot rinnakkaishakijan kanssa yhdellä hakemuksella.

Voitte saada luottoa rinnakkaishakijan kanssa mikäli täytätte seuraavat ehdot:

  • Olette yli 20-vuotiaita
  • Bruttotulot ovat yli 1200€/kk
  • Toisella hakijoista on vakituinen työsuhde
  • Luottotietonne ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät teille tarjoukset antamienne tietojen perusteella. Voitte siis tarkistella hakemuksen tekemisen jälkeen luoton koron jolla saisitte luottoa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertaileminen ei sido teitä nostamaan luottoa. Voitte hakea lainaa yksin tai yhdessä.

Laina rinnakkaishakijan kanssa – Voimmeko hakea yhdistelylainaa yhdessä?

Kyllä voitte. Yleensä lainojen yhdistämiseen haettavat lainat ovat suhteellisen suuria. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi parantaa merkittävästi mahdollisuuksianne saada riittävän suuri lainan lainojen yhdistämistä varten. Lainanmyöntäjät tekevät lainapäätökset hakijoiden taloudellisen tilan perustella. Lähes aina kaksi hakijaa tarkoittaa selvästi parempaa maksuvalmiutta kuin yksi hakija.

Laina yhteishakijan kanssa vai ilman?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, olette molemmat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Rinnakkaishakijan kanssa lainan saamisen edellytykset helpottuvat huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että pankit ja rahoituslaitokset antavat myönteisen lainapäätöksen huomattavasti helpommin kun haet lainaa yhteishakijan kanssa. Voitte myös yhdessä saada helpommin suuremman lainan pienemmällä korolla ja paremmilla lainaehdoilla.

Missä tilanteessa rinnakkaishakijasta on apua lainansaamisessa?

  • Kun sinulla on pienet tai epäsäännölliset tulot
  • Kun haet suurempaa lainasummaa, esimerkiksi yli 10 000 euroa