Yhdistä lainat jopa 60 000 € asti!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Mainos

Kilpailuta sähkösopimus – Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa.

Nyt jos koskaan kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus, sillä voit voittaa 250 euron arvoisen lahjakortin arjen ja juhlan ruokaostoksiin! Arvomme lahjakortin kaikkien sähkösopimuksen tehneiden kesken 31.12.2020. Sähkömittari.fi on 100 % kotimainen vertailupalvelu, jossa kilpailutat sähkösopimuksesi helposti ja nopeasti usean sähköyhtiön kesken. Uudistuneella sivustollamme sähkösopimuksen kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa. Kaikkien 31.12. mennessä. Sähkösopimuksensa tehneiden kesken arvomme 250 euron ruokalahjakortin.

  • Paras sähkösopimus 2 minuutissa
  • Vertaa helposti useita sähköyhtiöitä
  • Solmi sähkösopimus parissa minuutissa
  • Sähkösopimuksen kilpailutus on ilmaista
  • Sähkön hinta on laskenut, kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen