Yhdistä lainat jopa 70 000 € asti!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Mainos

Fortum Vakaa


Valitse Fortum Vakaa ja edullisen sähkön lisäksi 6 kk perusmaksut veloituksetta! Fortum Vakaa on hiilidioksiditonta energiaa. Valitse Fortum Vakaa, jos sinulle on tärkeää tietään energian hinta ennakkoon!

Monta hyvää syytä valita Fortum Vakaa:

  • Hiilidioksidivapaata sähköä
  • Vakaat hinnat
  • Selkeä ja luotettava laskutus
  • Tilaus verkossa 24/7

Tilaa edullinen sähkösopimus kampanjahintaan ja saat sähköä kiinteään hintaan säästä riipppumatta. Samalla lunastat nettiedussa 6kk ilman perusmaksuja ja sästät sähkölaskussa.