Yhdistä lainat - Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia!

Yhdistä lainat samana päivänä ja säästä selvää rahaa. Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle jopa tuhansien eurojen säästöt.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin yhdistät lainat helposti ja nopeasti!

Kilpailuta joustoluotto

1. Lähetä hakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile joustoluotot

2. Vertaile tarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras joustoluotto

3. Nosta paras yhdistelylaina

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi.

lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi kannattaa - Viisi syytä yhdistää lainat

Viekö kuukausittaiset lainanlyhennykset useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille jo huomattavan osan käytettävissä olevista kuukausituloistasi? Mikäli vastasit kyllä, lainojen yhdistämistä kannattaa vakavasti harkita.

Vanhojen luottojen yhdistely tarkoittaa sitä, että haet yhden lainan, jolla maksat olemassa olevien lainasopimusten lainapääomat pois. Tällaisia lainoja voi olla mm. pienlainat, osamaksut, luottokorttivelat sekä kulutusluotot.

Lue alhaalta viisi syytä, miksi juuri sinun kannattaa yhdistää lainasi.

 1. Uuden lainan todellinen vuosikorko voi laskea merkittävästi. Kilpailutamme uuden lainasi, joten pienemmillä korkokuluilla voit säästää vuodessa jo satoja euroja.
 2. Maksat vain yhden lainan palvelumaksut. Usean lainan palvelumaksuista voi kertyä iso kuukausittainen meno, joka ei lyhennä lainkaan takaisin maksettavaa lainasummaa. Yhdistä lainat ja voit säästää palvelumaksuissa jopa kymmeniä euroja kuukaudessa.
 3. Oletko koskaan laskenut kuinka paljon usean lainan lyhentäminen vie aikaasi? Yksi laina säästää aikaa ja vaivaa, koska lyhennät usean lainan sijasta vain yhtä lainaa.
 4. Unohtuiko lainan eräpäivä? Ei enää kalliita maksumuistutuksia useasta eri lainasta. Ikävät yllätykset arjessa eivät tee enää niin suurta lovea budjettiisi.
 5. Oman talouden hallinta on helpompaa ja rahaa voi säästää pahan päivän varalle helpommin.

Lainojen yhdistämisellä voit siis säästää rahaa ja aikaa, joten sinua varmasti kiinnostaa, kuinka voit yhdistää lainat Yhdistalaina.comin avulla.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia Yhdistalaina.comin avulla

Paras lainojen yhdistäminen onnistuu meillä. Valitse lainasumma ja laina-aika, jolla haluat yhdistää lainoja. Saat arvion kuukausierästä, jolla maksat yhdistelylainaa takaisin.

Välitämme hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen yhdistelylainasta jopa muutamassa minuutissa. Voit valita näistä tarjouksista juuri sinulle sopivan yhdistelylainan.

Palvelumme avulla voit yhdistää lainoja jopa 70 000 euroon asti. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi yhdistelylainaa.

Yhdistalaina.comin yhteistyökumppanien kautta tarjottavien lainojen todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19% - 20% välillä. Laina-aika vaihtelee 1 - 15 vuoden välillä.

Valitse lyhyempi laina-aika jos haluat yhdistelylainallesi matalammat lainan kustannukset. Pidemmällä laina-ajalla saat joustoa lainan takaisinmaksuun. Voit myös halutessasi maksaa lainan pois nopeammin jos se on sinulle taloudellisesti mahdollista. Lainan nopeammin takaisinmaksu ei aiheuta sinulle lisäkuluja. Lainan korko lasketaan vain siltä ajalta, jolloin lainaa on ollut käytössäsi.

Kuka voi yhdistää lainat Yhdistalaina.comissa?

Pankit ja rahoituslaitokset voivat myöntää sinulle tarjouksia jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla ei ole voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä

Täytitkö yllä olevat kriteerit? Onneksi olkoon! Voit hakea lainaa lainojen yhdistelyyn yhdellä hakemuksella.

Voit saada useita tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vertaile näitä tarjouksia rauhassa ja valitse juuri sinulle sopivin yhdistelylaina.

Etkö saanut sinulle sopivaa yhdistelylainaa? Ei hätää! Voit yksinkertaisesti jättää yhdistelylainan nostamatta, jos sinulle tarjoutut yhdistelylainat eivät miellytä.

Maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Saat välittömän päätöksen siitä, että voitko yhdistää luotot palvelumme avulla. Hyväksytyn päätöksen jälkeen, saat useimmiten tarjouksia yhdistelylainasta jo saman päivän aikana.

Lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme kautta joka päivä kellon ajasta riippumatta.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että yhdistät kaikki vanhat lainat yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistämisen avulla olemassa olevien lainojen lainapääomat maksetaan pois. Maksat vain yhtä lainaa usean lainan sijaan.

Hae vain yksi laina ja säästät lainan kustannuksissa, koska kilpailutamme sinulle edullisen yhdistelylainan usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

Usean lainan yhdistäminen tuo säästöä myös kuukausittaisissa palvelumaksuissa.

Lainojen yhdistäminen onnistuu Yhdistalaina.com palvelussa onnistuu näin:

 1. Täytä turvallinen ja nopea hakemus sivustollamme
 2. Lähetämme hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle
 3. Vertaile sinulle myönnettyjä tarjouksia ja valitse paras yhdistelylaina
 4. Allekirjoita lainasopimus kätevästi verkkopankkitunnuksilla
 5. Vanhat lainat ja luotot maksetaan pois sinulle myönnetyllä yhdistelylainalla
 6. Yhdistämisen jälkeen maksat takaisin ainoastaan yhtä halvempaa lainaa

Lainat yhdistämällä saat paremman lainan vanhojen lainojen uudelleen rahoittamista varten. Velkamäärä pysyy ennallaan, mutta uuden lainan korot ja kulut ovat vanhoja lainoja huomattavasti edullisimpia.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Lainojen yhdistämistä voi hakea ainoastaan jos luottotiedot ovat kunnossa. Yleisin syy miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu on se, että lainojen yhdistämistä hakevalla ei ole ollut luottotiedot kunnossa.

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät jokaisen hakijan kohdalla luottoarvion, jonka avulla lainapäätös annetaan. Esteenä lainojen yhdistämisellä voi olla myös se, että yhdistettävä lainasumma on liian suuri suhteessa hakijan tuloihin.

Syitä sille, miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu, voi kuitenkin olla useita, kuten:

 • Hakemasi laina on liian suuri tuloihisi nähden. Tällöin lainaa kannattaa pyrkiä hakemaan pienemmällä summalla tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.
 • Lainahakemuksesi tiedot ovat väärät tai puutteelliset. Tarkista siis aina ennen hakemuksen lähettämistä, että olet täyttänyt lainahakemuksen ajankohtaisilla tiedoilla.
 • Et täytä kaikkia ehtoja lainan saamiseksi. Lainojen yhdistely onnistuu vain silloin, kun täytät ennalta määritellyt kriteerit. Jos hakuprosessissa esiintyy ongelmia, pyri ottamaan aina yhteyttä suoraan lainantarjoajaan, sillä me emme voi lainojen välittäjänä vaikuttaa siihen, millä tavalla yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksia.

Jotta saat yhdistelylainaa helposti ilman vakuuksia, on tärkeää, että pystyt esittämään lainasummalle riittävät tulot ja täytät kaikki lainantarjoajan asettamat ehdot. Tässä mielessä et välttämättä saa yhdistelylainaa silloin, jos velkaantuminen on ehtinyt johtaa maksuhäiriömerkintään, tulosi eivät ole riittävän suuret tai et täytä kaikkia ehtoja lainan saamiseksi. Tällöin on tärkeää, että kartoitat huolellisesti kaikki muut vaihtoehdot ennen kuin tilanne muuttuu monimutkaisemmaksi.

Kun tarvitset apua taloudelliseen tilanteeseen, tärkeintä on ottaa aina ensimmäisenä yhteyttä kaikkiin niihin lainantarjoajiin, joilta olet ottanut lainaa. Lisäksi apua velkataakkaan kannattaa hakea velkaneuvonnasta. Takuusäätiö tarjoaa suomalaisille maksutonta neuvontaa raha-ongelmien ratkaisuun ja velkakierteen ehkäisemiseen. Voit anoa heidän kauttaan esimerkiksi takaussitoumusta pankista haettavaan järjestelylainaan. Lisäksi löydät heidän sivuiltaan tärkeää tietoa velkojen maksujärjestyksestä, sosiaalisen luoton hakemisesta sekä yksityishenkilön velkajärjestelystä.

Onko lainojen yhdistäminen järkevää?

Lainojen yhdistelystä voi olla sinulle hyötyä, jos sinulta löytyy useampi korkeakorkoinen laina.

Lainojen yhdistelyn avulla saat maksettua korkeakorkoiset lainat, kuten osamaksut, luottokorttivelat, pikalainat ja kulutusluotot pois.

Missä yhdistää lainat?

Yhdistä lainasi Yhdistalaina.com -palvelussa ja voit olla varma, että löydät juuri sinulle parhaan yhdistelylainan. Kilpailutamme hakemuksesi usealla eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Palvelumme kautta haettavan yhdistelylainan todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Hae yhdistelylainaa jopa 70 000 euroon asti. Tarjottava laina-aika voi vaihdella 1 - 15 vuoden väliltä.

Et sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksesi meille. Voit käyttää palveluamme siis täysin sitoumuksetta. Yhdistäminen tapahtuu yhdellä hakemuksella, jolla tavoitat suositut pankit ja rahalaitokset.

Voit yhdistää lainasi jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on vakituiset tulot
 • Sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa

Täytitkö sinä ehdot lainojen yhdistämistä varten? Älä enää aikaile vaan täytä hakemus ja tarkista korkotaso, jolla voit nostaa yhdistelylainaa. Lainoja yhdistämällä, säästöä voi kertyä jopa tuhansia euroja vuodessa.

Milloin lainat kannattaa yhdistää?

Lainat kannattaa yhdistää lähes aina. Yhdistämällä kalliit lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, säästöä voi kertyä vuodessa satoja euroja jo pelkistä palvelumaksuista.

Lainojen yhdistämiseen ei kannata ryhtyä, jos menot ja tulot eivät ole tasapainossa. Apua oman talouden tasapainottamiseen voi pyytää oman kunnan velkaneuvonnasta.

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä osana oman talouden tasapainottamista.

Mitä tietoja minun tulee välittää lainantarjoajalle, jos tämä aikoo yhdistää lainat puolestani?

Mitä tietoja minun täytyy jakaa lainojen yhdistämisestä?

Kuten edellä jo mainittiin, jotkut lainantarjoajat voivat maksaa vanhat velkasi pois puolestasi. Tällöin kyseinen lainantarjoaja pyytää sinulta todennäköisesti ainakin seuraavia tietoja:

 1. Yhdistettävien lainojen jäljellä oleva pääoma ja korkokulut yhteenlaskettuina
 2. Näiden lainojen lyhennyksissä käytettävät tili- ja viitenumerot
 3. Lainaa myöntäneiden pankkien tai rahoituslaitosten tiedot
 4. Uusimmat laskukopiot yhdistettävistä lainoista

Noudata aina lainantarjoajan antamia ohjeita mahdollisimman tarkkaan, jotta luottojen yhdistäminen onnistuu heidän kauttaan mahdollisimman mutkattomasti. Tällä tapaa pääset kertaheitolla eroon kalliista lainoista ja pystyt suuntaamaan ajatuksesi parempiin asioihin.

Vakuudeton lainojen yhdistäminen, onko se mahdollista?

Palvelussamme yhdistät lainat täysin ilman vakuuksia tai takaajia.

Mistä ylivelkaantunut saa lainaa?

Ylivelkaantunut voi hakea sosiaalista luottoa omasta kotikunnasta. Sosiaalisen luototuksen järjestäminen on kunnille vapaaehtoista, joten tarkista tarjoaako kuntasi sosiaalista luottoa.

Sosiaalista luottoa voi hakea perustelluista syistä, joita ovat mm:

 • talouden tasapainottamiseen
 • velkakierteen katkaisemiseen
 • kodin hankintoihin
 • työllistymisen tai kuntoutumisen tueksi
 • asumisen turvaamiseen
 • kriisitilanteiden ratkaisemiseksi

Sosiaalisesta luotosta voidaan periä kohtuullinen vuotuinen korko, joka kuitenkin voi olla enintään korkolain (633/1982) 12 §:ssä tarkoitettu viitekorko.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen on vanhojen lainojen, velkojen, osamaksujen ja luottojen yhdistämistä yhdeksi uudeksi lainaksi. Yhdistämällä vanhat lainat uudeksi lainaksi, voit maksaa kaikki aikaisemmat luottosi kerralla pois. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää huolehtia useiden kalliimpien lainojen takaisinmaksusta samanaikaisesti, vaan voit keskittyä lyhentämään uutta – ja tietysti edullisempaa lainaa – uudessa lainasopimuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti.

Mitä lainoja voi yhdistää?

Yhdistelylainan avulla velkojen yhdistäminen on mahdollista lainamuodosta riippumatta.

Palvelussamme onnistuu mm. pikalainojen, luottokorttivelkojen, osamaksujen sekä kulutusluottojen yhdistäminen.

Yhdistelylaina auttaa oman talouden tasapainottamisessa

Lainojen yhdistäminen voi tuoda taloudellista helpotusta arkeen

Onko sinulle kertynyt useita korkeakorkoisia luottoja, pikavippejä ja osamaksuja, ja sinusta tuntuu, että suurin osa palkastasi uppoaa kuukausittain pelkästään näiden lainojen korkokulujen maksuun?

Et ole tilanteessa suinkaan ainoa, sillä tuhannet muutkin suomalaiset painivat samojen rahaongelmien kanssa joka ikinen päivä.

Lainojen yhdistelyn ansiosta pystyt keskittämään kaikki pienemmät ja kalliimmat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä järjestely voi tuoda taloudelliseen tilanteeseesi suurta helpotusta, sillä lainojen yhdistämisen avulla tulet saamaan ensinnäkin paremman kuvan omasta taloudellisesta tilanteestasi säästäen samalla myös rahaa ja aikaa.

Yhdistelylainat voi säästää sinulle muun muassa aikaa ja rahaa

Yhdistämällä lainat voit säästää rahaa

Kalliilla kustannuksilla varustettujen lainojen ja luottojen yhdistäminen voi mahdollistaa sen, että saat uudelle lainallesi huomattavasti edullisemman koron ja joustavamman takaisinmaksuajan. Lainojen yhdistämisen avulla tulet lisäksi säästämään muissa lainan sivukuluissa, kuten tilinhoitomaksuissa, joihin voi pelkästään upota kuukaudessa kymmenien eurojen edestä rahaa, jos joudut lyhentämään useampaa lainaa samanaikaisesti.

Jos sinulle on siis kertynyt useampia kalliita pienlainoja, voit maksaa ne kätevästi pois lainojen yhdistämisen avulla. Kun täytät lainahakemuksen suoraan palvelumme verkkosivuilla, autamme sinua säästämään selvää rahaa myös lainan kustannuksissa. Näin sinun ei tarvitse lyhentää lukuisia eri lainoja useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, ja käyttöösi jää kuukaudessa enemmän rahaa.

Lainojen yhdistäminen on mahdollista palvelumme avulla

yhdistä lainat

Täytä vain yksi hakemus ja saat talousasiasi kuntoon jo yhden päivän aikana:

 1. Yhdistät kalliilla kustannuksilla varustetut pienlainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, jolloin voit säästää kuukaudessa lainasummasta ja laina-ajasta riippuen jopa useita satoja euroja.
 2. Kun raha-asiasi ovat kertaheitolla paremmassa kunnossa, pystyt rauhallisemmin mielin suuntaamaan katseesi tulevaan. Raha-asioiden painaessa mieltä voi olla vaikeaa rentoutua ja nauttia elämästä – kokeile siis luottojen yhdistämistä ilmaiseksi palvelumme kautta ja löydämme sinulle aina markkinoiden edullisimman lainantarjoajan.
 3. Taloudenhallintasi helpottuu, sillä lainojen yhdistäminen helpottaa kuukausittaisten menojen seuraamista, sillä maksaessasi vain yhtä lainaa sinun tarvitse huolehtia useiden eri kuukausierien ja eräpäivien perässä pysymisestä.
 4. Pystyt minimoimaan myöhästyneistä maksuista koituvia kuluja. Useamman eri lainan lyhentäminen samanaikaisesti voi johtaa siihen, että unohdat tehdä lyhennyksen eräpäivään mennessä tai sinulla ei kuukausittaisten menojen jälkeen enää riitäkään rahaa lainojen lyhentämiseen. Tällöin joudut maksamaan lainasta turhia lisäkuluja kalliiden korkokulujen lisäksi. Lisäksi eräpäivän uudelleen järjestelystä neuvotteleminen yhden lainantarjoajan kanssa on varmasti huomattavasti sujuvampaa kuin vaikkapa viiden eri lainantarjoajan kanssa!

Aloita yhdistäminen lainojen vertailulla

Lainojen yhdistäminen: Millaisia lainoja kannattaa yhdistää

Lainojen yhdistäminen voi tuoda parhaimmillaan taloudelliseen tilanteeseen suurta helpostusta ja on kaiken lisäksi fiksu tapa säästää niin aikaa kuin rahaa. Yhdistämällä lainat voit lähtökohtaisesti keskittää kaikki kalliimmat pienlainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällaisia lainoja ovat esimerkiksi luottokorttivelka, kalliilla kuluilla ja korolla varustetut osamaksut sekä pikavipit.

Periaattessa mikä tahansa laina tai luotto, josta maksat liikaa korkokuluja, kannattaa siis hyödyntää lainojen yhdistelyyn.

Pyri siis selvittämään etukäteen, millaisia lainoja sinulle on kertynyt. Tarvitset lisäksi näitä tietoja myös lainahakemuksessa, kun haluat yhdistää lainasi.

Aivan jokaisessa tapauksessa lainojen yhdistämisestä ei toki koidu samanlaista etua esimerkiksi silloin, jos olet aikaisemmin saanut esimerkiksi vakuudellista lainaa kilpailukykyisellä korolla.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistä lainat vain jos se säästä rahaa

Lainojen yhdistämisellä voi ehkäistä esimerkiksi velkakierteeseen joutumista, joka puolestaan voi johtaa ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen. Jos aiot yhdistää luotot, on tärkeää, että selvität aivan ensimmäiseksi, ovatko uuden lainasi korkokulut todella vanhojen luottojen yhteenlaskettuja korkokuluja edullisemmat.

Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että sinun tule laskea huolellisesti yhteen kaikkien aikaisempien luottojen jäljellä oleva pääoma ja korkokustannukset. Tämän jälkeen voit pyytää lainatarjouksia helposti palvelumme kautta ja verrata uuden lainan kuluja vanhoihin lainoihisi. Jos uuden lainat kulut alittavat vanhojen luottojen kulut, lainojen yhdistäminen kannattaa.

Säästä vain yhden lainan taktiikalla - Yhdestä lainasta maksat pienempiä kuluja

Maksa kalliit lainat pois yhdistämällä lainat

On tärkeää, että onnistut keskittämään uuden lainan alle kaikki aikaisemmat kalliit lainat, jotka haluat maksaa kerralla pois. Pidä mielessä, että myös osamaksut on mahdollista maksaa pois yhdistämällä lainat. Yleiseksi kompastuskiveksi koituukin monilla se, että kaikkia velkoja, kuten osamaksuja tai luottokorttivelkaa, ei mielletä lainarahaksi, jolloin osa kalliista lainoista voi jäädä yhdistelylainan ulkopuolelle.

On siis tärkeää, että pystyt keskittämään yhdistelylainan alle kaikki aikaisemmat pienlainat ja luotot, joista maksat liikaa korkoa ja kuluja. Jos unohdat yhdistelylainan ulkopuolelle esimerkiksi luottokorttivelan, joudut maksamaan kyseisestä lainasta edelleen suuren määrän korkoa ja kuluja yhdistelylainan lisäksi.

Näiden luottojen kartoittamiseen kannattaa siis käyttää jonkin verran aikaa, sillä tällä tavalla pystyt varmistamaan, että saat maksettua uudella yhdistelylainalla kaikki kalliimmat lainat kertaheitolla pois.

Hae yhdistelylaina turvallisesti ja fiksusti

Yhdistä lainasi helposti

Ennen lainahakemuksen täyttämistä pyri kiinnittämään huomiota ainakin seuraaviin tärkeisiin seikkoihin:

 • Arvioi oma maksukykysi mahdollisimman realistisesti. Vaikka yksi edullisempi laina on luonnollisesti aina parempi vaihtoehto kuin useampi kalliimpi laina, sinun tulee pitää mielessä se, että varmistat uudelle lainallesi edullisemmat korkokulut osoittamalla lainantarjoajalle mahdollisimman hyvän maksukyvyn.
 • Laske myös tarkkaan, että lainan lyhennyksen jälkeen rahaa jää myös muihin välttämättömiin menoihin.
 • Kiinnitä huomiota laina-aikaan. Vaikka kuukausittainen lyhennys olisikin edullinen, liian pitkä laina-aika lisää sekä lainaamisen riskiä että lainan juoksevia kuluja.
 • Varaa lainojen vertailuun riittävästi aikaa. Lainojen yhdistäminen onnistuu turvallisesti palvelumme kautta, sillä kilpailutamme parhaimmat lainatarjoukset yhteistyökumppaniemme joukosta puolueettomasti.

Lainojen yhdistäminen - Vertailu kannattaa tehdä huolella

Lainojen yhdistäminen vie vain muutaman minuutin

Vaikka palvelumme käyttö on helppoa ja nopeaa, lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa valmistautua huolellisesti. Alta löydät hyödyllisiä vinkkejä lainahakemuksen täyttämiseen ja onnistuneeseen yhdistelylainojen kilpailuttamiseen:

 1. Laske yhteen kaikkien niiden lainojen jäljellä olevat pääomat ja korkokulut, jotka haluat yhdistää.
 2. Varaudu liittämään lainahakemukseen tiedot tulotasostasi – osa lainantarjoajista voi vaatia tätä todistusta jo ennen lainatarjouksen tekemistä, toiset puolestaan pyytävät tositteita vasta, kun olet hyväksynyt alustavan lainatarjouksen.
 3. Täytä lainahakemus huolellisesti ja tarkista tiedot ennen lainahakemuksen lähettämistä – vaikka hakemuksen täyttäminen on sinulle palvelumme kautta aina ilmaista, varmistat hakemuksen huolellisella täyttämisellä, että edullisin laina löytyy mahdollisimman nopeasti.
 4. Saamasi lainatarjoukset ovat voimassa yleensä useamman vuorokauden ajan, joten muista vertailla lainatarjouksia kaikessa rauhassa!
 5. Muista hyväksyä tarjous ajoissa, sillä mikäli saamasi lainatarjous ehtii vanheta, et välttämättä saa uudella lainahakemuksella enää yhtä edullista lainaa.

Yhdistä kalliit lainasi jos täytät palvelumme ehdot

Kuka voi hakea yhdistelylainaa

Jos harkitset lainojen yhdistämistä, aivan ensimmäiseksi on hyvä tarkistaa, millaisia edellytyksiä lainantarjoajat odottavat sinulta. Jokainen pankki ja rahoituslaitos asettaa omille lainapalveluilleen omat ehtonsa, mutta pääsääntöisesti voit kokeilla palveluamme silloin, kun olet yli 18-vuotias, sinulla on pysyvä Suomessa sekä säännölliset työ- tai eläketulot. Myös luottotietojen tulee olla puhtaat, ja lisäksi lainantarjoaja voi myös edellyttää, että sinulla on suomalainen puhelinnumero ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseksi.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä sivuillamme tarkista aina etukäteen, että täytät lainantarjoajien asettamat edellytykset. Jokainen lainantarjoaja tekee lainapäätöksensä hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella, joten selvität henkilökohtaisen korkotasosi vain lähettämällä lainahakemuksen.

Yhdistä lainat - Pienin korko löytyy kilpailuttamalla

Yhdistä lainat vertailemalla

Tänä päivänä lainat voi yhdistää helposti suoraan verkossa. Voit hakea lainaa useammalta eri lainantarjoajalta samaan aikaan ja tämä yleensä kannattaa, sillä kun haet lainaa useammasta eri paikasta, varmistat, että löydät varmasti itsellesi kaikkein edullisimman yhdistelylainan.

Tämä johtuu siitä, että jokainen pankki ja rahoituslaitos käyttää omia parametreja hakijoiden maksukyvyn määrittelemiseksi. Tästä syystä voit saada useita erilaisia lainatarjouksia saman lainahakemuksen pohjalta. Tällöin on tärkeää, että muistat vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja aina keskenään, sillä vain tällä tapaa pystyt selvittämään, että lainojen yhdistämisestä koituu mahdollisimman paljon etua juuri sinulle.

Kymmenien eri lainatarjousten lähetteleminen ja vertaaminen keskenään voi kuitenkin kuulostaa työläältä. Ja kenellä olisi sellaiseen aikaa? No ei varmasti kenelläkään, joten voit rauhallisin mielin jättää tämän tehtävän meidän vastuullemme, sillä kilpailutamme yhdistelylainat sujuvasti puolestasi.

Yhdistä lainat - Halvin korko löytyy kilpailuttamalla

Yhdistät lainat ilmaiseksi palvelussamme

Puolueettoman lainavertailumme avulla voit saada useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme jopa muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen täyttämisestä. Näin vertailemalla saamiasi lainatarjouksia keskenään, voit helposti selvittää, millaisella korolla varustettuja yhdistelylainoja juuri sinulle on saatavilla.

Lisäksi vertailupalvelumme käyttäminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinua ottamaan lainaa. Täyttämällä helpon lainahakemuksen sivuillamme, voit kuitenkin saada jo muutamassa minuutissa useita alustavia lainapäätöksiä luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme, jolloin pystyt helposti näkemään, kuinka edullinen lainan todellinen vuosikorko tai toisin sanoen lainan kokonaiskustannukset ovat.

Lainojen yhdistely - Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon

Yhdistelylainan todellinen vuosikorko kannattaa tarkistaa

Kun kilpailutat lainat vertailupalvelumme kautta, kiinnitä aina huomiota lainatarjousten kokonaiskustannuksiin. Tämä johtuu siitä, että myös lainojen yhdistelyyn liittyy lainan nimelliskoron lisäksi monia muita merkittäviä kuluja, jotka kasvattavat lainan lopullista summaa. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että monet pankit ja rahoituslaitokset mainostavat sivuillaan pelkkiä nimelliskorkoja, eikä näissä tarjouksissa välttämättä kerrota, mikä lainan todellinen vuosikorko on.

Näitä lainaan liittyviä muita kustannuksia ovat muun muassa tilinhoitokulut, avausmaksut, lainan perustamiskulut sekä käsittelymaksut. Nämä lainakustannukset vaihtelevat suuresti sen mukaan, kuinka suuresta lainasummasta on kyse ja kuka lainaa myöntää. Toisin sanoen yhden lainantarjoajan myöntämä todellinen vuosikorko on huomattavasti edullisempi kuin toisen. Tästä syystä lainojen yhdistäminen ja lainatarjousten vertailu palvelumme kautta kannattaa aina, sillä vain tällä tapaa pystyt kätevästi selvittämään, kuinka edullinen lainatarjouksesi todellinen vuosikorko oikein on.

Vain yksi hakemus ja kilpailutat lainat 70 000 euroon saakka saman päivän aikana

Yhdistä lainasi jopa samana päivänä

Lainojen yhdistäminen voi parhaimmillaan onnistua jopa saman päivänä aikana, kun lähetät lainahakemuksen vertailupalvelumme kautta. Osa yhteistyökumppaneistamme käsittelee saapuvia lainahakemuksia lähes välittömästi lainahakemuksen saapumisen jälkeen, joten voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset takaisin jo muutamien minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta kaikkein edullisimman lainan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla kotoa poistumatta. Lainojen yhdistämiseen et tarvitse erillisiä konttoriaikoja, eikä sinun tarvitse valmistautua lainaneuvotteluihin. Parhaimmillaan laina voidaan maksaa pankkitilillesi jo saman vuorokauden aikana.

Lisäksi osa pankeista ja rahoituslaitoksista voi tarjoutua maksamaan aikaisemmat velat puolestasi uuden yhdistelylainasi avulla. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että välität lainantarjoajalle mahdollisimman tarkat tiedot kaikista niistä luotoista ja lainoista, jotka haluat uudella lainalla yhdistää.

Vain yksi laina, jonka avulla saat suuret säästöt

Hae laina lainojen yhdistämistä vartenLainojen yhdistämisen avulla teet kuukausittaisiin menoihisi liittyvien kulujen seuraamisesta ja budjetoinnista huomattavasti yksinkertaisempaa. Tällä tapaa suurin osa palkastasi ei enää katoa pelkkien korkokulujen maksamiseen, vaan pääset lyhentämään lainan pääomaa itsellesi sopivan aikataulun mukaisesti.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu palvelumme kautta kätevästi seuraavia askelia noudattamalla:

 1. Täytä maksuton lainahakemus sivuillamme
 2. Välitämme lainahakemuksesi luottamuksellisesti yhteistyökumppaneillemme ja valitsemme sinulle edullisimmalla korolla varustetun yhdistelylainan
 3. Vertaile lainatarjouksia huolellisesti keskenään
 4. Valitse lainatarjousten joukosta edullisin laina
 5. Tutustu huolellisesti lainasopimuksen ehtoihin ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla
 6. Maksa entiset lainasi pois (tai vastaavasti ilmoita lainantarjoajalle tarkat tiedot lainoista, jos lainantarjoaja aikoo hoitaa velanmaksun puolestasi)
 7. Lyhennä jatkossa vain yhtä edullisemmalla korolla varustettua lainaa

Yhdistä kalliit lainat - Näin yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu

Yhdistelylainaa lyhennetään minkä tahansa muun lainan tapaan yleensä takaisin kuukausittain. Lainaa tulee lyhentää vähintään lainasopimuksessa määritellyn minimilyhennyksen verran. Minimilyhennyksen määrä riippuu lainasopimuksen tyypistä, ja se voi olla joko tasalyhennys tai lainan korkoon sidottu lyhennys.

Jos lainasopimuksessa minimilyhennykseksi on määritelty tasalyhennys, lyhennyt lainaa kuukausittain aina saman verran riippumatta siitä, kuinka paljon lainaa on vielä jäljellä. Jos taas lainanlyhennys on sidottu korkoon, lyhennät tällöin lainaa joka kuukausi vähemmän ja vähemmän, sillä lyhennysten yhteydessä lainan pääoman määrä laskee, jolloin myös lainan korkokustannukset ovat joka kerta euromääräisesti pienemmät.

Laina-aika kannattaa valita huolella

Kun yhdistät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, saat uudelle lainallesi uuden takaisinmaksuajan. Tämä laina-ajan pituus määritellään aina uudessa lainasopimuksessa. Palvelumme kautta voit hakea yhdistelylainoja 1–15 vuoden laina-ajalla lainasummasta riippuen.

Vinkki! Pyri aina sovittamaan laina mahdollisimman hyvin laina-aikaan, sillä liian pitkä takaisinmaksuaika nostattaa lainan korkokuluja ja liian lyhyt laina-aika voi puolestaan johtaa siihen, että rahaa ei jää lyhennysten jälkeen enää muihin tärkeisiin menoihin.

Maksuvapaan avulla saat joustoa arkeen

Aina luottojen yhdistämiseen liittyvä takaisinmaksu ei mene suunnitelmien mukaan. Tällaisiin tilanteisiin on ensinnäkin hyvä varautua pitämällä aina rahaa säästössä. Joissakin tapauksissa voit myös neuvotella lyhennykselle uuden eräpäivän. Tärkeintä on aina ottaa yhteyttä lainaa myöntäneeseen tahoon mahdollisimman pian, jotta lyhennyksen uudelleen järjestelystä voidaan sopia ajan kanssa.

Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että jotkut lainantarjoajat voivat myöntää myös maksuvapaita kuukausia. Sinun tulee hakea maksuvapaata kuukautta suoraan lainantarjoajalta. Maksuvapaan aikana maksat yhdistelylainastasi pelkästään korkokuluja. Yleensä maksuvapaita kuukausia ei kuitenkaan myönnetä samalle asiakkaalle kuin 1–2 kertaa kalenterivuotta kohden.

Yhdistele lainoja parhaalla korolla

Yhdistelylainan korkoon vaikuttavat useat eri tekijät. Ensinnäkin korko määräytyy hakemasi lainasumman ja oman maksukykysi mukaan. Lisäksi voit saada yhdeltä lainantarjoajalta lainojen yhdistämistä varten edullisempaa korkoa kuin toiselta. Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko ovat myös kaksi eri asiaa, joita ei kannata sekoittaa toisiinsa.

Voit hakea lainatarjouksia lainojen yhdistämiseen palvelumme kautta, jolloin korko on alkaen vain 4,19%. Saat oman henkilökohtaisen lainatarjouksen täyttämällä helpon lainahakemuksen suoraan palvelussamme. Näet myös selkeästi vertailustamme, mikä lainan todellinen vuosikorko on.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten mikäli et ole täysin tyytyväinen saamaasi korkotasoon, voit jättää hakemuksen sikseen ja kokeilla uudestaan vaikkapa muutaman viikon päästä. Voit lisäksi parantaa mahdollisuuksiasi kokeilemalla yhdistelylainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan, esimerkiksi aviopuolison, kanssa. Kun haet yhdistelylainaa rinnakkaishakijan kanssa, monet pankit ja rahoituslaitokset voivat myöntää suurempia lainasummia edullisemmalla korolla varustettuna.

Vertailupalvelumme kautta vastaanotat edullisimmat lainatarjoukset lukuisten yhteistyökumppanimme joukosta yksilöllisesti. Vertailumme ansiosta sinulle jää riittävästi aikaa tutustua lainatarjousten lainaehtoihin ja valita niiden pohjalta juuri itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lainat yhdeksi - Hyödynnä lainalaskuria

Lainalaskurin avulla voit hahmottaa paremmin lainasi korkokuluja. Lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan, kuinka paljon lyhentäisit uutta lainaasi kuukaudessa laina-aikoja ja lainasummaa muuttamalla. Lainalaskurin avulla pystyt määrittelemään paremmin, kuinka paljon voisit lyhentää kuukaudessa lainaa niin, että laina-aika ei veny liian pitkäksi ja että samalla sinulla jää riittävästi rahaa myös muuhun elämiseen.

Muista, että lainalaskurin antamat luvut ovat suuntaa-antavia, joten oman henkilökohtaisen korkotasosi selvität täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme.

Kaikki lainat yhteen ja talousasiat kuntoon puhumalla

On tärkeää, että ymmärrät heti alkuun, ettet ole yksin taloudellisten ongelmiesi kanssa. Tuhannet muutkin suomalaiset painivat päivittäin samojen ongelmien kanssa ja siksi onkin tärkeää, että saat tukea ja neuvoja. Jos tavallisen yhdistelylainan hakeminen ei onnistu, ota aina mahdollisimman nopeasti yhteyttä valtakunnalliseen velkaneuvontaan. Pyri myös puhumaan asiasta läheistesi kanssa mahdollisimman avoimesti, jotta et jäisi rahahuoliesi kanssa yksin.

Luottojen yhdistely laittaa taloutesi kuntoon

Lainojen yhdistämisen suurimpana etuna on ehdottomasti se, että pystyt yhdistelylainan avulla järjestelemään talouttasi täysin uuteen uskoon. Usein lainojen yhdistäminen toimiikin monilla käännekohtana, jossa viimein ymmärretään, miten paljon rahaa kalliiden lainojen turhiin korkokuluihin on ehtinyt upota.

Samalla on hyvä istua alas miettimään, miksi tällaiseen tilanteeseen on alun perin ajauduttu. Se, että alle on kertynyt liikaa velkoja ja lainaa, kertoo paljon myös omasta rahankäytöstä. Voi olla, että tuotteiden ostaminen osamaksulla on tuntunut helpolta ratkaisulta tai sitten saatat huomata, ettet ole aikaisemmin osannut sovittaa tulojasi riittävän hyvin menoihisi.

Tärkeintä tässä vaiheessa on aina selvittää mahdollisimman tarkkaan, mistä liian monen lainan kertyminen johtuu ja millaisia muutoksia voit tehdä välttääksesi samaan tilanteeseen joutumisen myös tulevaisuudessa.

Lainat yhdistämällä

Löydät kaikkein edullisimman yhdistelylainan vaivattomasti kilpailuttamalla pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset ilmaiseksi vertailupalvelumme kautta. Etsimme sinulle aina markkinoiden edullisimman yhdistelylainan jopa kymmenien eri lainantarjoajien joukosta nopeasti ja turvallisesti.

Järjestämme lainatarjoukset aina selkeään järjestykseen, josta näet ytimekkäästi kaikki lainaan liittyvät kustannukset, eli mitä kaikkia kuluja yhdistelylainan todellinen vuosikorko pitää sisällään. Tällöin edullisin laina löytyy aina kätevästi listan kärkipäästä.

Vertaamalla lainoja palvelumme kautta säästät selvää rahaa. Lainojen yhdistämisellä voit säästää lainan korkokuluissa kuukausittain jopa satoja euroja. Se, kuinka paljon säästöä lainojen yhdistämisestä lopulta kertyy, riippuukin aina siitä, kuinka paljon sinulle on kertynyt aikaisempaa lainaa, kuinka suuret kulut näissä lainoissa on ja kuinka edullisella korolla saat uutta lainaa. Varmista siis, että saat aina markkinoiden edullisimmalla korolla varustetun yhdistelylainan kilpailuttamalla lainat palvelussamme.

Täytä hakemus ilmaiseksi - Et sitoudu mihinkään

Yhdistelylainan hakeminen ja lainatarjousten vertaileminen on sinulle palvelussamme aina ilmaista. Autamme sinua löytämään markkinoiden edullisimman lainan, mutta lopullinen päätös on aina sinun käsissäsi – mikäli yksikään saamistasi lainatarjouksista ei miellytä, voit jättää hakemuksen sikseen ja kokeilla myöhemmin uudestaan.

Palvelussamme:

 • Täytät helpon lainahakemuksen ilmaiseksi vain muutamassa minuutissa
 • Voit yhdistää lainat tarpeesi mukaan jopa 70 000 euroon saakka
 • Haet laina-aikaa lainojen yhdistämiseen 1–15 vuotta
 • Saat lainallesi korkoa alkaen vain 4,19 %
 • Yhdistät lainat helposti saman päivän aikana
 • Vertailet lainoja aina luotettavasti ja puolueettomasti

Lainojen yhdistäminen - Kokemuksia käyttäjiltämme

Käyttäjämme ovat säästäneet palvelumme kautta runsaasti aikaa ja rahaa. Jos painit liian kalliiden lainojen lyhennysten kanssa tälläkin hetkellä ja sinusta tuntuu, että suurin osa rahoistasi valuu pelkästään näiden lainojen kuluihin, voit helposti yhdistää kalliit lainasi vertailupalvelumme kautta yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

Lainojen yhdistämisestä on palvelumme ansiosta asiakkaillemme runsaasti etua. Asiakkaamme ovat esimerkiksi saaneet lainalleen entistä joustavamman maksusuunnitelman ja aikaisempaa paremmat lainaehdot. Monet kuluttajat ovatkin saaneet palvelumme kautta parempaa selkeyttä taloudelliseen tilanteeseensa lainoja yhdistämällä. Täytä siis ilmainen lainahakemus palvelussamme jo tänään!

Lainan yhdistäminen - Pidä vielä lopuksi mielessä

Muista vielä lopuksi, että yhdistelylaina on nimensä mukaisesti laina, joka tulee maksaa takaisin. Suunnittele siis uuden lainan hakeminen tarkkaan ja laadi lainallesi realistinen takaisinmaksusuunnitelma. Ole myös tarkkana, että saat keskitettyä kaikki kalliit luotot ja lainat uuden yhdistelylainan alle, jotta et päädy uudestaan maksamaan korkokuluja useammasta eri lainasta.

Jos uusi lainantarjoaja ei maksa vanhoja lainoja puolestasi pois, varmista, että uusi laina käytetään välittömästi vanhojen velkojen järjestelyyn, jotta saat maksettua ne heti alta pois. Näin voit keskittyä huomattavasti tärkeämpiin asioihin, kun maksettavanasi on enää yksi edullisempi laina.